|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-09-2006, 09:26
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ennek leginkább az 1/a-ban a diplomáciába van a helye...
Itt leginkább az 1/a-ról szóló okosságokat olvashatsz, ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol... 
|
Átolvastam mind a 26 oldalt  Sőt a másik topicba is belenéztem ami 1A-s. De a 2B-ből nem látom az 1A diplot 
|

05-09-2006, 09:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kocka
Átolvastam mind a 26 oldalt  Sőt a másik topicba is belenéztem ami 1A-s. De a 2B-ből nem látom az 1A diplot 
|
Még... 
Már arra is van nyitva téma, amiben azt javasoltuk, hogy a 2-on is lehessen az 1/a dipójába szövi keresést írni... 
És születnek emberek.
|

05-09-2006, 09:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Jól értem, hogy azt mondjátok az 1A-ban nem kell torony? Lehethogy nem jártam még arra, de azért megkérdezném, ha nincs tornyod akkor fenn nem kell 1/3-ával kisebb sereg, hogy beverjenek? Ha tornyod van több sereg kell, hogy átjöjjön valaki ergo a kevesebb barakszámod pont annyival kevesebb amennyivel többet kell küldeniük rád. Tehát az esélyed nem változik a sikeres ellencsapásra ha van tornyod ha nincs. Viszont a kp készlet miatt könnyebb úgy visszamenni ha csak "kevesebb" támadóegységet kell finanszíroznod a piacról mondjuk.  Asszem kezdek belejönni 
|
Nehogy elhidd, hogy nem kell torony... 
Attól függően, hogy mit akarsz csinálni, változik a torony mennyisége. Természetesen ugyanúgy 30%-al erősebb a védelmed a támadó seregek ellen, ha van elég tonyod hozzá...
És születnek emberek.
|

05-09-2006, 09:56
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nehogy elhidd, hogy nem kell torony... 
Attól függően, hogy mit akarsz csinálni, változik a torony mennyisége. Természetesen ugyanúgy 30%-al erősebb a védelmed a támadó seregek ellen, ha van elég tonyod hozzá...
|
Megnyugodtam, hogy nem kell ujratanulnom a játék alapjait 
|

05-09-2006, 10:33
|
Guest
|
|
|
|
Az 1A-ba ha jól tudom 10-en lehetnek szövetségben. És mi az érdeke egy ujoncnak? A nagyobb szövetségben jobbak az esélyei a rövidtávú túlélésre és fejlődésre vagy ha kisebb szövetségben van?
És akkor ehhez kapcsolva, ki van helyzeti előnyben akik a szövetségi szinten nagyok vagy akiknek egyénileg hatalmas az országuk? Vagy ez kezdő kérdés és minden "nagyország" egy hatalmas szövetség része?
|

05-09-2006, 12:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az 1A-ba ha jól tudom 10-en lehetnek szövetségben. És mi az érdeke egy ujoncnak? A nagyobb szövetségben jobbak az esélyei a rövidtávú túlélésre és fejlődésre vagy ha kisebb szövetségben van?
És akkor ehhez kapcsolva, ki van helyzeti előnyben akik a szövetségi szinten nagyok vagy akiknek egyénileg hatalmas az országuk? Vagy ez kezdő kérdés és minden "nagyország" egy hatalmas szövetség része?
|
Nos nézzük szép sorba... 
Ha haladni akarsz, akkor mindenképpen érdemes társakat találnod magadnak, hogy mennyit, az attól függ, hogy mekkora hekin vagy, valamint attól is, hogy a többiek mekkora hekin vannak (be ne írd ide ezeket az adatokat, mert infó kiadás lenne), hisz 10 azonos hekin lévő ori könnyebben védi egymást, mint 10, egymástól 100 körre lévő ori...
Természetesen anyagiak terén, valamint a feladatok felosztásában a nagyobb szövi előnyben van, de 10 embert sokkal nehezebb koordinálni, mint 3-at mondjuk... valamint ha olyan helyre kerültök klánban, ahol véres kláncsaták folynak minden nap, akár egyéniben, akár klánszinten, akkor természetsen a pénzetek is jobban fog fogyni, hisz a harcra elköltitek, ám itt jobban is tudsz haladni szerencsés esetben, hisz senki nem mondta, hogy ti jöttök ki vesztesen a harcból... 
A nagyobb orikból is csak 10 lehet egy szöviben és természetesen vannak hatalmas szövik is, amik nagy orikból állnak... ám a jelenlegi szabályok szerint, egy fellépő orinak csak akkor kell törődnie egy ilyen nagy orikból álló szövivel, ha ő maga is egy ilyenhez csatlakozik, másképpen közvetlenül nem befolyásolják a mindennapjait (régen volt olyan, hogy egy nagy ori egyszemélyes klánban ütögette a kicsi orikból álló klánokat, akik pontszámban ugyan akkorák voltak).
Röviden ennyi... 
És születnek emberek.
|

05-10-2006, 09:24
|
Guest
|
|
|
|
Ezt meg fel kell dolgoznom, mert igy elsore sok az info megsem eleg ahhoz hogy atlassam mit kene tennem  Valami olyasmi egyszerubb dolgot vartam,mint amit Eszakfold irt valahol valami faji kerdesre. " A legjobb a tudos gnom mert a leginkabb alkalmazhato nagyon sok strategia megvalositasahoz. Ez egyszeru volt es ertheto annak is aki meg nem jart az 1A-ban.
Ne erts felre a te valaszod is ertheto ha darabjaira bontva nezem de ha egysegesen akkor elbizonytalanit ahelyett, hogy megerositene abban, hogy mit is kene tennem? A kerdesem meg mindig az eredeti. Keressek magamnak partfogokat egy nagyklanban vagy menjek vegig a szamarletran hasonlo meretu tarsakkal es talan tuleljuk? Hozzateszem a celom, hogy minel hamarabb beleszolhassak a legnagyobbak kozti harcokba  Na jo eleg ha ertem egyenlore mirol is beszelnek 
|

05-10-2006, 09:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt meg fel kell dolgoznom, mert igy elsore sok az info megsem eleg ahhoz hogy atlassam mit kene tennem  Valami olyasmi egyszerubb dolgot vartam,mint amit Eszakfold irt valahol valami faji kerdesre. " A legjobb a tudos gnom mert a leginkabb alkalmazhato nagyon sok strategia megvalositasahoz. Ez egyszeru volt es ertheto annak is aki meg nem jart az 1A-ban.
Ne erts felre a te valaszod is ertheto ha darabjaira bontva nezem de ha egysegesen akkor elbizonytalanit ahelyett, hogy megerositene abban, hogy mit is kene tennem? A kerdesem meg mindig az eredeti. Keressek magamnak partfogokat egy nagyklanban vagy menjek vegig a szamarletran hasonlo meretu tarsakkal es talan tuleljuk? Hozzateszem a celom, hogy minel hamarabb beleszolhassak a legnagyobbak kozti harcokba  Na jo eleg ha ertem egyenlore mirol is beszelnek 
|
A kérdésedre nincs olyan egyszerű válasz, mint amit írsz... majd akkor lesz csak ilyen válasz számodra is, ha már 1/a-ban lehúztál némi időt és látod, hogy mi fexik neked az ottani játékból és mi nem... hisz hiába írom neked, hogy legyél full éheztetős ork, ha nem tudsz gép előtt lenni és szétkapnak mire reggel ránézel az oridra... ugyanez igaz az egyéb ori felépítésekre is... egyedül kettő dolog biztos, az elfből lehet a legjobb beton védelmet csinálni és a gnóm mint faj a legsokoldalúbban használható...
És születnek emberek.
|

05-10-2006, 09:35
|
Member
|
|
|
|
Nem azt modnom nem kell torony az A ban cak azt hogy ha tamadni akarsz ne tarts.
Nekem is van tornyom hogy az ijjaim jobbak legyenek.De ha klantamadni akarnank akkor 0 torony...
Ja es minek a vedelem, egy bizonyos szint utan mert napi 24 be nezik a tavolt es ha jon valaki akkor seregcsere es szembemegyek 2 sereggel...
|

05-10-2006, 09:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Nem azt modnom nem kell torony az A ban cak azt hogy ha tamadni akarsz ne tarts.
Nekem is van tornyom hogy az ijjaim jobbak legyenek.De ha klantamadni akarnank akkor 0 torony...
Ja es minek a vedelem, egy bizonyos szint utan mert napi 24 be nezik a tavolt es ha jon valaki akkor seregcsere es szembemegyek 2 sereggel...
|
Nekem nem tul nagy az orim de ha le akarom cserelni a seregem az 1 milliard. 1 orszagban. Ha visszajonnek ram akkor ujra csere, megegy milliardert? Nos lehethogy ezek a szamok nalatok ott fenn elenyeszoek, de engem jelenleg picit visszatartanak attol, hogy vakon elfogadjam amit hallok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|