Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: kell-e nekünk új behalt anarch szint kis létszámmal?
1: legyen csopi összevonás! 19 50.00%
2: legyen új anarch szintt! 19 50.00%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-09-2006, 16:36
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Ez csak az en velemenyem
Azert varj meg masokat is.
Sponsored Links
Old 12-09-2006, 17:44
Arden Arden is offline
Member

Longevity: 99%

egyetértek az előttem szólókkal
én is támogatnám hogy ennyi megkötés legyen,hogy egy ember egy klánban lehet csak.
tényleg nem szeretném, hogy ugyanaz legyen gyorsan mint most D-ben.
Old 12-11-2006, 16:08
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Ha csak ezzel van a baj akkor NE "anarchista" klánszintnek nevezzük, hanem bármi másnak. Természetesen erre a "különleges" szintre a 2/D-ből lehet fellépni.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Old 12-13-2006, 11:29
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Sorry az egészet nem volt türelmem végigolvasni, ezért bocs, ha olyasmiket vetek fel amik ki lettek vesézve már.

1. A szintlépéshez:
Akár összevonás lesz akár új (1/anarhija) csopi ha vissza kellene bontani (2,5k hekire akár) akkor nagyon sok emberke az életbe nem tudna léptetni mostani nagy oriját. Már csak azért sem, mert ugye nem elég bontani, hanem építeni is kell azon a hekin amit "le akar adni" magáról lépéskor. Pl én nem hinném, hogy akár Hulla is össze tudna szedni annyi pénzt 20 kör alatt, hogy egy 3-400k hekis oriját vissza tudja bontani 2,5k-ra lépéshez. Egyszerűen vagy 20 órán át mást sem csinál mint egy orijával foglalkozik és öli bele a pénzt,vagy bukta. Viszont ez akkor még mindig csak 1 db ori. Tehát sztem ugyanúgy mint amikor bejött a fellépési korlát kellene türelmi idő.

2. klán:
Egy embernek lehessen akármennyi orija akárhány klánban (ahogy Atti is mondta ijen módon leszabájozni az anarchot (1 ember 1 klán stb) nem érdemes a meló miatt.
Lehessen egy emberke akárhány klánban. DE! Ahogy az annó az első Hód verzsönnél is volt (csak másra, pl.: támadásra stb kiélezve) egy klán tagjainak az értéke ne térhessen nagyon el! Példa: Ha most lenne klán a 2/D-be sokan beraknának 1-2 nagy termelőt egy kupac kicsi hadi-vari mellé. Az ellátná őket és kész. Viszont ha meg lenne szabva, hogy pl a klán tagjai közül a LEGNAGYOBB tag értékének 30 (vagy később eldöntendő) százalékával lehet max csak eltérő a legkissebb (durva példa: ha a legnagyobb 10000 hekis akkor a legkissebb minimum 7000 hekisnek kell legyen! ) igy nem lenne olyan gond, hogy gigaori tápolja közvetlenül a kicsiket.
Viszont így lenne egy csomó klán, nagyjából eggyező értéken és mehetne a gyepa. Egy rakat különféle klán lenne a nagy termelőklánoktól a kicsi harciklánokig.

Nem tudom, ki hogy van vele, de sokan azért mentek fel a 2/D-ben magasra, hogy kívül essenek a harcizónán. 1-2 orival. Azokkal a "Bonts vissza lépéshez 2,5k hekire mert befagysz" mekkora kitolás lenne?
Én speciel nagyon nem szeretném, ha a négy nagy termelgetős orim ki kellene lőnöm. A felfedezéses változtatás miatt most úgyis csak piacra termelnek ezerrel csorognak és kész. Viszont számomra megnyugtatóan messze esnek a harci oriktól. Se pénzem, se időm nem lenne arra, hogy visszavessem őket lépéses hekire. Ugyanakkor nem szeretném őket kidobni kuka sem.

Véleményes?
Old 12-13-2006, 13:29
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Mégegy dolog. Plussz meló az biztos, de nagy kitolós és sztem már csak azért is lenne sok ütés:

Ha valamelyik ori a megengedett százaléknál jobban eltér a többitől az automatikusan repül a klánból. Így az ellen akár szét is cincálhatja a klánt. Pl a legkissebbet leütik épp a határ alá és szép sorjába mennek. Így mindenkinek oda kellene figyelni az orijára és nem lenne annyira tamagocsi. A legnagyobb nem mehet felfelé ész nélkül, mert egyszerűen lekopik róla a klán és a legkissebb sem "feláldozható" annyira könnyen
Old 12-13-2006, 19:26
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z View Post
Sorry az egészet nem volt türelmem végigolvasni, ezért bocs, ha olyasmiket vetek fel amik ki lettek vesézve már.

1. A szintlépéshez:
Akár összevonás lesz akár új (1/anarhija) csopi ha vissza kellene bontani (2,5k hekire akár) akkor nagyon sok emberke az életbe nem tudna léptetni mostani nagy oriját. Már csak azért sem, mert ugye nem elég bontani, hanem építeni is kell azon a hekin amit "le akar adni" magáról lépéskor. Pl én nem hinném, hogy akár Hulla is össze tudna szedni annyi pénzt 20 kör alatt, hogy egy 3-400k hekis oriját vissza tudja bontani 2,5k-ra lépéshez. Egyszerűen vagy 20 órán át mást sem csinál mint egy orijával foglalkozik és öli bele a pénzt,vagy bukta. Viszont ez akkor még mindig csak 1 db ori. Tehát sztem ugyanúgy mint amikor bejött a fellépési korlát kellene türelmi idő.

2. klán:
Egy embernek lehessen akármennyi orija akárhány klánban (ahogy Atti is mondta ijen módon leszabájozni az anarchot (1 ember 1 klán stb) nem érdemes a meló miatt.
Lehessen egy emberke akárhány klánban. DE! Ahogy az annó az első Hód verzsönnél is volt (csak másra, pl.: támadásra stb kiélezve) egy klán tagjainak az értéke ne térhessen nagyon el! Példa: Ha most lenne klán a 2/D-be sokan beraknának 1-2 nagy termelőt egy kupac kicsi hadi-vari mellé. Az ellátná őket és kész. Viszont ha meg lenne szabva, hogy pl a klán tagjai közül a LEGNAGYOBB tag értékének 30 (vagy később eldöntendő) százalékával lehet max csak eltérő a legkissebb (durva példa: ha a legnagyobb 10000 hekis akkor a legkissebb minimum 7000 hekisnek kell legyen! ) igy nem lenne olyan gond, hogy gigaori tápolja közvetlenül a kicsiket.
Viszont így lenne egy csomó klán, nagyjából eggyező értéken és mehetne a gyepa. Egy rakat különféle klán lenne a nagy termelőklánoktól a kicsi harciklánokig.

Nem tudom, ki hogy van vele, de sokan azért mentek fel a 2/D-ben magasra, hogy kívül essenek a harcizónán. 1-2 orival. Azokkal a "Bonts vissza lépéshez 2,5k hekire mert befagysz" mekkora kitolás lenne?
Én speciel nagyon nem szeretném, ha a négy nagy termelgetős orim ki kellene lőnöm. A felfedezéses változtatás miatt most úgyis csak piacra termelnek ezerrel csorognak és kész. Viszont számomra megnyugtatóan messze esnek a harci oriktól. Se pénzem, se időm nem lenne arra, hogy visszavessem őket lépéses hekire. Ugyanakkor nem szeretném őket kidobni kuka sem.

Véleményes?

1. Honnan szedted ezt a hülyeséget? Nem kell elkezdeni építeni, hogy elvesszen a MAX HEKI FELETT LÉVŐ területed. Ezt akkor szokták csinálni ha pl vagyok 250 hekin 51-et elkezdek építeni így a köv szintre 199 hekin lépek ahol úgyebár nem kopik a teki.
2. Nem az a baja Atinak hogy "1 ember 1 klán" hanem eleve az hogy SZABÁLYOZVA van az anarchista csopi ahol az a szabály hogy nincs szabály.
Ebben a pontban Te is egy szabályt hoztál létre ami (bármi is legyen az) ellent mond az anarchista csopi alapelvének.

Ezért javasoltam azt hogy akkor ne anarchista csopi legyen, de onnan lehessen eljutni erre szintre.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Old 12-13-2006, 19:35
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z View Post

1. A szintlépéshez:

2. klán:

Véleményes?

Z:

Ati hányx rakott be az anarba anyagot sokak kérésére és olcson szerintem simán át épitenének.
De ha lessz anarhos 1 szint akkor legyen min és maximum hekilépés.
Mivel sokan nem akarnak lebontani.
pl 2400-10k hekkig.
Igaz akkor viszont a topba nem lennének bent a 2400 hekisek ...
akkor 10k heki legyen a határ ....
és ugyan ugy keljen felmenni szal menyen le a morál pl...
Old 12-13-2006, 19:43
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Z:

Ati hányx rakott be az anarba anyagot sokak kérésére és olcson szerintem simán át épitenének.
De ha lessz anarhos 1 szint akkor legyen min és maximum hekilépés.
Mivel sokan nem akarnak lebontani.
pl 2400-10k hekkig.
Igaz akkor viszont a topba nem lennének bent a 2400 hekisek ...
akkor 10k heki legyen a határ ....
és ugyan ugy keljen felmenni szal menyen le a morál pl...
Sati összeszedtük az eddigi ötleteket megindokolva pár miértet amit írtál nekem úgy néz ki hogy csak Z mostani beírását olvastad el
Old 12-13-2006, 19:44
Steve Steve is offline
Member

Arwyl amit te írsz abban végülis akkor csak az a különbség hogy anarhos szintnek legyen hívva vagy nem, annak ellenére hogy onnan jutsz oda, igaz?
Old 12-13-2006, 20:22
Devil Devil is offline
Junior Member

uuu Z nagyon felhuzol
menjel a gigatermeloddel a francba, Te is azok között vagy aki miatt a helyzet fennall
örülsz a művednek mi?
a hozzad hasonlok miatt eselytelen msot a fordulas Dben...
szal kelljen csak lebontani 2,5k hekire...
szabalyozas tenyleg ne legyen, ugyis összehozok 1 olyan bandat ami legyűr akarmilyen sokoris hatalomvagyot ))
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules