|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-04-2006, 17:56
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Egyorasnak jo volt 
Nekem boven eleg a 3. hely.
|

12-04-2006, 18:04
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....
|

12-04-2006, 18:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....
|
Mondtam,hogy ha nem te voltál H akkor vegyék ugy mintha nem irtam volna 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-04-2006, 18:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Mégegyszer utoljára elmondom:
Kezdő vagyok párbajok terén.
Last edited by Lezúziusz; 12-04-2006 at 18:18..
|

12-04-2006, 18:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Sőt:
Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is...
|

12-04-2006, 18:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mégegyszer utoljára elmondom:
Kezdő vagyok párbajok terén.
|
És ez,hogy jött ide? 
Én is kezdő vagyok 
Most kezdtem ujra ez az 5.párbajom vagy hanyadik 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-04-2006, 18:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Sőt:
Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is...
|
Ennyit mondok erre:látszik is kezdő vagy párbajon 
Ilyet mondani,hogy ingyen heki vagyoka végén  Holott mind2 esetben minden játékoshoz befértél volna 
|

12-04-2006, 18:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja meg,hogy kiröl beszélek azt szerintem eldönhetem még én 
|

12-04-2006, 18:45
|
Guest
|
|
|
|
Eldontheted, ebben igazad van.
De ne serts meg vele masokat 
|

12-04-2006, 19:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
heh
ennyi tellet csak tőled??
kár, hogy nem láttad amikor én pár hónap után Jobbra át nevezetü orit picit elküldtem melegebb éghajlatra finom szavakkal fogalmazva most 
ha érdekel akkor mit írtam akkor küldj privit itt mail címeddel és elküldöm 
Last edited by lll; 12-04-2006 at 19:54..
Reason: hüle vagyok:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|