|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-27-2007, 22:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Most hazabeszélek, lévén ezt a topicot én indítottam, de továbbra is örülnék ha megvalósulna, úgyhogy ezt is befrissítem kicsit 
|
csatlakozom még mindig támogatom 

06-28-2007, 06:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Megondoltam magam mégse jó 5let mert akkor ki a fene fog játszani tolit?
ha csak 4körröl lophat, minden hadi simán lefogja verni. Igy is alig vannak jó tolis orik.
|

06-28-2007, 07:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Megondoltam magam mégse jó 5let mert akkor ki a fene fog játszani tolit?
ha csak 4körröl lophat, minden hadi simán lefogja verni. Igy is alig vannak jó tolis orik.
|
Legfeljebb átalakul a tolis orik szerkezete. Több védelmet fognak tartani... A tolis attól még tolis marad.
|

06-28-2007, 09:23
|
Member
|
|
|
|
Nekem tetszik ahogy van most, nincs utolérhetetlen tolis ... max. ha szabira megy
Ha nem bír magával vagy leüttetem magam mellé vagy felütöm magamat mellé, és meg van oldva ..
|

06-28-2007, 09:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Ha nem bír magával vagy leüttetem magam mellé vagy felütöm magamat mellé, és meg van oldva ..
|
A leüttetést ugye már mondta Ati, hogy jksz 
|

06-28-2007, 09:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Legfeljebb átalakul a tolis orik szerkezete. Több védelmet fognak tartani... A tolis attól még tolis marad.
|
Ja csak ha annyi védelmet tart hogy egy tudos gnom vagy egy oriás vagy egy ork ne tudjon rögtön megtorlásként átsétálni rajta 1-2 sereggel akkor már az nem toli.
Tulajdon képpen nekem csak azzal van bajom hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni az egyéb tevékenysége nem olyan zavaró. Viszont ha elviszi a tekim 80%-át egy éjszaka alatt akkor azzal tönkre is vágta az orim reggelre, na ezért szerintem inkább csak a tekire vonatkoztava kellene módosítani.
kivéve ha a szövim vagy a klánom teszi 
|

06-28-2007, 09:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
hülyeséget beszélsz ... ha kiüríted az orid és bárki üthet az soha nem volt jksz
|

06-28-2007, 10:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
hülyeséget beszélsz ... ha kiüríted az orid és bárki üthet az soha nem volt jksz
|
De igen, az. Ország felajánlása... Védhető sereg amit beengedsz... Válassz szíved szerint 
Tuvalu esete nemrég bebizonyította, hogy ez jksz, bár elismerem, nincs széles körben alkalmazva a szankcionálás.
|

06-28-2007, 10:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De igen, az. Ország felajánlása... Védhető sereg amit beengedsz... Válassz szíved szerint 
Tuvalu esete nemrég bebizonyította, hogy ez jksz, bár elismerem, nincs széles körben alkalmazva a szankcionálás.
|
Kiforgatjátok Ati szavait ... ő soha nem állított olyat, hogy ha kipakolsz egy orit és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed, az jksz lenne.
Az ország felajánlásának meg főleg semmi köze ehhez, az egy egész más téma. Országot normál csoportban felajánlani tilos, ez egyértelműen benne van a súgóban.
bocs az offért.
|

06-28-2007, 10:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Kiforgatjátok Ati szavait ... ő soha nem állított olyat, hogy ha kipakolsz egy orit és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed, az jksz lenne.
Az ország felajánlásának meg főleg semmi köze ehhez, az egy egész más téma. Országot normál csoportban felajánlani tilos, ez egyértelműen benne van a súgóban.
bocs az offért.
|
Quote:
Originally Posted by Deni
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Igen.
|
Szintén bocs az offért, de sztem ez pontosan azt jelenti, és nem kiforgatott szavak...
|
|
Posting Rules
|