|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-26-2006, 16:31
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Na jó, nekem is elegem lett 
Amúgy az eddigiek után nem bírsz annyira beton elfet csinálni, hogy szét ne szedjelek, ha be nem előz valaki. És ha már betonelf, miért zavar a piac? És ha zavar a piac, miért adsz olyan csopisoknak tippeket, akiknél van piac, és rendszerint még kapni is lehet ezt-azt. Szerinted nekem honnan van pénzem, hogy piacon vegyek ami kell? És a többieknek honnan van?
Hadd áruljak el egy titkot: a hódot annyira leegyszerűsíteni, hogy építesz egy orit, és számokkal bizonyítod, hogy azzal nem lehet mit kezdeni, bűnös könnyelműség. A hód arról szól, hogy építesz, gondozol egy országot. Olykor háborúzol is, vérmérsékletedtől függ, hogy milyen rendszereséggel, de mivel a háború pénzbe kerül, elő kell teremtened hozzá az anyagi javakat. Ezzel szemben te folyton azt akarod, hogy a jó orik tulajdonosai, akik megteremtették a háború feltételeit legyenek lekorlátozva ezen anyagi javak felhasználásában, hogy lesüllyedjenek a te szintedre. Ez olyan, mintha a vak elindulna egy lövészversenyen, de követelné, hogy a többieknek is kössék be a szemét, mert ha ő nem lát, ne lásson más se.
|

10-26-2006, 16:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ott mire egyaltalan kiepitem az orimat is szerintem 1 honap, igy tippre.
Egy haboru ott szerintem olyan 1 hetig tart legalabb 
Bocsi, de ez nekem nem igazan jonne be....egyszeruen azt nem tudnam kihasznalni,hogy pl. sokat vagyok gep elott.
|

10-26-2006, 17:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ezért akarok veled párbajt menni éppen szecsa 
Ja és ahoz,hogy kiépíts más csopiban egy oirt ott is kell 1 hónap mivel ott még a a tekkiirás rárak egy kis idöt  (de mind1:P)
Párbajon majd eldöntsük,hogy mit tudunk
synkel:katipiaccal semmi bajom+a piaccal azzal van,hogy sok olyan játékos van aki csak sok milliárddal kemény  És nem akartam ugy harcolni,hogy én negyed annyi zsével állok ott mint az ellenfél  mivel ahoz,hogy legyen böven pénz az még több idö mint a lassuban ugy haladni ,hogy nem kell pénz 
|

10-26-2006, 17:42
|
Guest
|
|
|
|
Ezert kell egy fix idopontig jatszani, s nem is megy ra milliardja, meg nem is jon ki annyira a penzbeli kulonbseg  (ertsd azt, hogy pl. 250 millio/emberke max. a veszteseg)
Nekem a lassu csopiban a korok telesevel van gondom, nekem lassu, es azert, hogy Veled jatszak, barmennyire is vonzo, bocs, de nem 
|

10-26-2006, 17:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ezert kell egy fix idopontig jatszani, s nem is megy ra milliardja, meg nem is jon ki annyira a penzbeli kulonbseg  (ertsd azt, hogy pl. 250 millio/emberke max. a veszteseg)
Nekem a lassu csopiban a korok telesevel van gondom, nekem lassu, es azert, hogy Veled jatszak, barmennyire is vonzo, bocs, de nem 
|
mi párbajokon is gyakran összefutunk ugyhogy ott is bármikor küzdhetünk 
és azt honnan tudod,hogy 250milla a vesztesége? 
|

10-26-2006, 17:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád.
remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad 
|
Nem probléma. Egy ideje, az több mint egy éve 
Harcosok az utolsó életforma a galaxisban, akinek magyarázattal tartoznék. Ez a bedrogozott papagájstílus amit szünet nélkül nyom (gyerrrre ki a hórrra, gyurrrika megverrrr, gyerrrre ki a hórrra), inkább szánalmas mint harcra buzdító.
Amint lesz feláldozható szabadidőm, majd folytatom a hódot, addig jegelés.

10-26-2006, 18:02
|
Member
|
|
|
|
Harcosok, egy kérdés:
Milyen tudatmódosító szert (szereket) szedsz? Lizergsav-dietilamid? Vagy mi?
Mert ahogy olvasom a kommentjeidet, azon gondolkodom, hogy emberrel ilyet gyermekkori trauma nem csinál, se agyrágó bogár.

10-26-2006, 18:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Harcosok, egy kérdés:
Milyen tudatmódosító szert (szereket) szedsz? Lizergsav-dietilamid? Vagy mi?
Mert ahogy olvasom a kommentjeidet, azon gondolkodom, hogy emberrel ilyet gyermekkori trauma nem csinál, se agyrágó bogár.
|
Mind1 
Szerintem nem olvasod el a témát egész nap csak azon agyalsz amikor géphez jutsz mit irj ide? 
Ez volt az uccso amit neked válaszolok mert te egyik hozzászolásomra se irtál értelmeset .... Szerintem jobb ha mellözzük egymást én tuti nem válaszolok neked de attol te nyugogodtan irogathatsz ide. Ja és nagyon kivácsi vagyok mire vered itt a melled ugyhogy ha visszatérsz a hodba irj egy üzit melyik csopiba indultál el és milyen néven...
|

10-26-2006, 18:09
|
Guest
|
|
|
|
Miért várod el Tőle, hogy azonnal felfedje magát, holott Te folyamatosan a titokzatos nagyfiut játszod? 
Tetszik Csokibá a szöveged 
|

10-26-2006, 18:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Sztem Csokibácsi még így is sokkal értelmesebben válaszol, mint ahogy Te írogatsz  de jókat lehet röhögni rajta, mert Ő legalább ezeket viccből írja 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|