Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-01-2006, 17:46
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
a törpét tolisnak ugyanúgy fel lehet építeni, mint a félelfet. picivel kevesebb lesz a tolijainak a támadóereje, de másik tolis nem fér be hozzá. még akár több varit tarthat egy hasonló felépítésű félelfnél. + a törpének nincs tanyamalusza. az egyetlen (és óriási) hátrány a félelffel szemben az a készültségcsökkenés lopás közben.
elfelejted a törpe -25% vari siker maluszát. tehát a félelfnyi varival elmehet pogácsát sütni a csoport legaljára...
Sponsored Links
Old 07-01-2006, 19:10
Bogár Bogár is offline
Member

védekezésnél nem gyengébbek, és az a lényeg. (én legalábbis eddig így értelmeztem ezt a maluszt)

"a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre"
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Old 07-02-2006, 09:32
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

voltál már törpével? védekezésnél úgy cirka 20%al gyengébbek. azt jelenti
Old 07-02-2006, 09:54
Bogár Bogár is offline
Member

igen, van törpe orim. eddig semmi problémám nem volt vele a 76 nap alatt. vagyis voltak kisebb botlások az elején, amikor építettem át az orit 17k vs 7k vari ellen, de az illető hamar törölte magát.

kíváncsiságból megnéztem 20k ponton (lényegtelen), 10k varival, 100% morállal, 30% tekivel, 100% készültséggel és védővarival a törpe és az ork védőjét a H5Tools-szal. mind2 védője 17582, ha ugyancsak 20k pontos orival ártózzák. a tools működne rosszul?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Old 07-02-2006, 16:57
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

ez nem az erejére vonatkozik, hanem a felrakás sikerességére... sokra megy a sok varival ha úgyse nagyon csússzan fel neki a mágikus pajzs, csak sok készüli árán... de mostmár értem mit akartál kihozni
Old 08-10-2006, 12:29
exair exair is offline
Member

Longevity: 97%

szerintem torp fajivarinak az eplista es a bal oldali reszet (nepesseg runaszam penz etel fold szovistatusz es szemelyiseg), ez azert egesz aranyos kis fajivari lenne
Old 08-10-2006, 12:32
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by exair
szerintem torp fajivarinak az eplista es a bal oldali reszet (nepesseg runaszam penz etel fold szovistatusz es szemelyiseg), ez azert egesz aranyos kis fajivari lenne
ezt légyszi fogalmazzad újra, mert nehezen lehet kitalálni mit szerettél volna
Old 08-10-2006, 13:46
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%
Default Ez is eggy ötlet.

Szerintem a raktárkulcs ugy ahogy van nem jó semmire. Mintha nem is lenne. 1-2 toli ugyis full kiüriti a raktáraimat és 1-2 kör alatt ugyis ujra fullon vannak. Engem legalábbis a nyersilopás zavar utoljára. Én inkább arra gondoltam hogy mi lenne ha eggy olyan fajivarija lenne eggy törpnek ami kimutatja hogy tartanak e olyan árúk hazafelé amik a piacon nagyon drágák voltak és amiket nyilván vinne el a rablóbanda és ezeket a törpék támadhassák meg sereggel és nyilván ha egyszerre több ori támad rá eggy ijenre akkor csata stb. vagyis azt a kiegészítést tenném még hozzá hogy mutassa ki hogy tart e az adott árú felé sereg (ő lenne a rablóbanda) de arró semmijen infót ne adjon hogy az a sereg mekkora. Igy eggy ijen támadásban megvan a rizikó is nem csak a totális haszon. (ja és természetesen a karaván is védekezzen de csak minimális védőereje legyen hogy 1 elit ne vigye el az összes cuccot. pl.: annyi elit kelljen eggy karaván legyőzéséhez amennyi az ori aktuális hektárszáma) Tudom hogy uhyse lessz igy de tetszene.
Old 08-10-2006, 14:03
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by karesz6
Boccs hogy 2x küldtem el de beteg az egerem. majd vigyázok...
Nem baj, hogy kétszer külted! Elsőre ugyse értettem! A másodiknál tisztult a kép, de még igy is zavaros!
Az ötletre inkább nem reagálok és nem véleményezem! Nem hiányzik nekem egy banned!!!
Old 08-10-2006, 14:41
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

tudod szerkeszteni/törölni az üzeneted...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules