|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-21-2007, 12:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az ilyenekre volt tervezve anno egy külön bejelentőlap, ez hamarosan aktuálissá válik.
|
Csakhogy addigra elévül az eset, nem?
Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... 
|

04-21-2007, 12:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Csakhogy addigra elévül az eset, nem?
Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... 
|
Engem csak az zavar, hogy hogy bizonyitod, hogy szandekos volt. Mi van, ha nem...

04-21-2007, 12:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Engem csak az zavar, hogy hogy bizonyitod, hogy szandekos volt. Mi van, ha nem...
|
Nem tudom bizonyítani. De az, hogy egy csoport topjában egy ország a 24 órával előtti szövetségesét 7 sereggel beüti, az számomra elég gyanús. Eleve nehéz 7 sereggel lefele támadva sikeresnek lenni (hacsak egészen "véletlenül" éppen nem üres az adott ország), de még ez az exszövi-dolog hozzá...
|

04-21-2007, 12:26
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Nem tudom bizonyítani. De az, hogy egy csoport topjában egy ország a 24 órával előtti szövetségesét 7 sereggel beüti, az számomra elég gyanús. Eleve nehéz 7 sereggel lefele támadva sikeresnek lenni (hacsak egészen "véletlenül" éppen nem üres az adott ország), de még ez az exszövi-dolog hozzá...
|
Ezt nem is tudod  )
Mondok egy példát
a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba
Nem kell mindjárt roszra gondolni  ) Lehet erről is szo  ) nem tudom nekem nincs idegem felmenni a toppba és ott tamagocsizni. Ez nem a stilusom, de lehet az én verziom is helyes
|

04-21-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Ezt nem is tudod  )
Mondok egy példát
a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba
|
Max. 50%-ot hozhat el mindenből, tehát mindenképpen maradnia kell valamennyi védelemnek.
|

04-21-2007, 12:38
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Max. 50%-ot hozhat el mindenből, tehát mindenképpen maradnia kell valamennyi védelemnek.
|
Egy kérésre 50%-ot.
Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%.
Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... 
|

04-21-2007, 12:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy kérésre 50%-ot.
Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%.
Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... 
|
Hmmm... ez igaz lehet, mentségemre szóljon, hogy még sosem próbáltam a szövetségeseimtől mindent elhívni 
|

04-21-2007, 13:18
|
 |
Member
|
|
|
|
kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek 
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó...
kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül.
jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés.
akkor talán abból is kevesebb lenne 
és kevesebbet fenyegetőznének jelentéssel a kis buzgók 
mert az bizony idegesítő...
|

04-21-2007, 13:30
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek 
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó...
kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül.
jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés.
akkor talán abból is kevesebb lenne 
és kevesebbet fenyegetőznének jelentéssel a kis buzgók 
mert az bizony idegesítő...
|
Van ilyen, de alapvetően nem jellemző. Mármint hogy valaki ténylegesen alaptalanul szinte mindenki jelentget.
|

04-21-2007, 13:41
|
 |
Member
|
|
|
|
szerintem például, a jksz-el és a törlésig ütéssel való gyanusítgatás, gyakoribb mint maguk a szabálytalanságok.
már csak abból is gondolom, mert szabályosan játszva, kb havonta-kéthavonta betalál valaki ezzel.
és másoktól is folyamatosan azt hallom, hogy ők is így vannak ezzel.
és igenis dühítő hogy alaptalanul gyanusítganak.
bűnhődjön a gyanusítgató is!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|