|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-21-2006, 09:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ha a szövihez odaérnek akkor már nem fogynak tovább! lehet hogy a szövised több mint 3-4 körre volt tőled és az út közben "elesett" a 10 katonád 
|
Ennyire azért nem vagyok sügér.
2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek. s már segítettek a védekezésben.
Biztos hogy fogytott. És nem értem hogy miét. Mert 2kör út alatt, vesztettem 1-1 embert, tehát 8ember volt amikor odaért. És kb 7-8 kör ott tartózkodás után fogytak el...
De most kipróbálom megint...
|

10-21-2006, 09:14
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ennyire azért nem vagyok sügér.
2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek. s már segítettek a védekezésben.
Biztos hogy fogytott. És nem értem hogy miét. Mert 2kör út alatt, vesztettem 1-1 embert, tehát 8ember volt amikor odaért. És kb 7-8 kör ott tartózkodás után fogytak el...
De most kipróbálom megint...
|
Bocs ha úgy érezted hogy sügérnek nézlek  csak próbáltam segíteni!
|

10-21-2006, 09:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Bocs ha úgy érezted hogy sügérnek nézlek  csak próbáltam segíteni!
|
Szóval nem hiszed el, hogy fogytak az ijjászaim?
Most aztán vérig sértettél 
|

10-21-2006, 09:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
...2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek...
|
Kifejtenéd pontosan mit is mondott neked az intéző ez ügyben?
Quote:
10 kiküldött katona 10körig volt szövinél. Az odaúton, tiszta, hogy fogyott a létszámuk. De amikor a szövinél vannak, miért fogynak? Le se járt a 10kör, már teljesen elfogytak... :S
|
Esetleg úgy, hogy a szövidet közben támadták is, és ilyenkor a te seregeid (amiket küldtél neki védekezni) sem halhatatlanok. Egyszerűen pár kattincs elhunyt a csata során.
|

10-21-2006, 13:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Kifejtenéd pontosan mit is mondott neked az intéző ez ügyben?
|
Most így már sajnos nem tudom idézni. De lényegben, az intézőben, ki volt írva, hogy még ennyi és ennyi kör után kérkeznek meg, s amikor odaértek, akkor meg valami olyat írt ki, hogy szövetségesednél van, és még ennyi és ennyi körig van ott, vagy ennyi és ennyi körig segít... És szép lassan csökkent a számuk körönként. És amikor elfogytak, volt hátra asszem 3 vagy 2 kör, és ugye intézőben tovbbra is ki volt írva, hogy meddig segítenek még. Mint amikor segítségre hívom a szövim, akinek nincs pacija...
Quote:
Esetleg úgy, hogy a szövidet közben támadták is, és ilyenkor a te seregeid (amiket küldtél neki védekezni) sem halhatatlanok. Egyszerűen pár kattincs elhunyt a csata során.
|
Egyszer se volt betámadva. És az akkori szövim se értette. Még csak gömbözve se volt.
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... 
Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven...
Illetve akkor direkt, 10körre küldtem segíteni őket, és nem csak 1 körre, hogy kiderüljön, fogynak-e a katonák segítség közben... És nem azért küldtem a segítséget, mert valaki támadni akarta volna. Asszem akkor volt a szövimnek 20ijja???!!!
Last edited by Kubbi; 10-21-2006 at 13:30..
|

10-21-2006, 13:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Most így már sajnos nem tudom idézni. De lényegben, az intézőben, ki volt írva, hogy még ennyi és ennyi kör után kérkeznek meg, s amikor odaértek, akkor meg valami olyat írt ki, hogy szövetségesednél van, és még ennyi és ennyi körig van ott, vagy ennyi és ennyi körig segít... És szép lassan csökkent a számuk körönként. És amikor elfogytak, volt hátra asszem 3 vagy 2 kör, és ugye intézőben tovbbra is ki volt írva, hogy meddig segítenek még. Mint amikor segítségre hívom a szövim, akinek nincs pacija...
|
Akarod mondani a tanácsadó oldaladon. Az én intézőm csupán az épületek működéséről tájékoztat, de ha a tiéd mást is tud akkor panaszt fogok benyújtani
Quote:
Egyszer se volt betámadva. És az akkori szövim se értette. Még csak gömbözve se volt.
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... 
Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven...
|
Nos a tekik miatt előbb úgyis az otthon lévők mentek volna el, úgyhogy ezt észre vetted volna.
Ártózás vagy tolizás? Bár arra nem mernék megesküdni, hogy pl tűzgolyónál + kattincsmérgezésnél a segélyt nyújtó egységei is kapnak. Bár logikus lenne.
|

10-21-2006, 14:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akarod mondani a tanácsadó oldaladon. Az én intézőm csupán az épületek működéséről tájékoztat, de ha a tiéd mást is tud akkor panaszt fogok benyújtani 
...
|
Igen, a tancsadó oldalon. A dolgon nem változtat...  Mondom nem volt semmi ellenséges támadás, még a szél se fújt. Vagyis a "A szövetség fontos eseményei" menüpot szerint sem. Se nálam, se a szövimnél. Sőt egyik szövimnél sem.
Kivácsi lennék, Ati mit mond erre. A játék hogy van megírva. Mert ha ő azt mondja, hogy nem fogy, miután odaért, hát azzal nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy nem fogynak. 
Nem hiszem, hogy gyakran küldenétek segítséget 10körig a szövitekhez.
Bár lehet hogy tévedek.
|

10-21-2006, 14:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Igen, a tancsadó oldalon. A dolgon nem változtat...  Mondom nem volt semmi ellenséges támadás, még a szél se fújt. Vagyis a "A szövetség fontos eseményei" menüpot szerint sem. Se nálam, se a szövimnél. Sőt egyik szövimnél sem.
Kivácsi lennék, Ati mit mond erre. A játék hogy van megírva. Mert ha ő azt mondja, hogy nem fogy, miután odaért, hát azzal nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy nem fogynak. 
Nem hiszem, hogy gyakran küldenétek segítséget 10körig a szövitekhez.
Bár lehet hogy tévedek.
|
na én most ezt kipróbálom  mondj egy számot 20 és 50 között  300   
Last edited by Dragi; 10-21-2006 at 14:16..
|

10-21-2006, 14:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
kv volt 2 elveszett 
|

10-21-2006, 14:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Szóval nem hiszed el, hogy fogytak az ijjászaim?
|
Norbi update?
|
|
Posting Rules
|