Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Biztos vagy benne, hogy tagja vagy a Hódító fenegyerekeinek?
A legjobb én vagyok, úgyhogy kérnék mindenkit, hogy a másik 5 lehetőség közül válaszon 11 25.00%
Hogyne lennék biztos benne, aki nálam jobb az hazudik 2 4.55%
Természetesen. Aki benne van a legjobb 5-ben annak ez a kérdés sértő. 3 6.82%
Vannak nálam talán jobbak, de én nem ismerem őket 5 11.36%
Nekem csak a szám nagy, de abban jó vagyok 12 27.27%
Nem vagyok biztos benne, hogy fenegyerek vagyok, de igyekszem felzárkózni 11 25.00%
Voters: 44. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-31-2007, 08:20
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Ui:
Igen. Vannak emberek, akikkel szemben másképp reagálom le ugyanazt. Ennek oka van:

A múltban volt olyan megnyilvánulásuk, amivel bebizonyították, hogy esetleg azért fogalmaznak kétértelműen valamiről, hogy mindig ki tudjanak bújni a hurokból. Igen. ezeknél az embereknél hajlamos vagyok félreérteni dolgokat. Mert van rá okom, van okom feltételezni, hogy pontosan arra gondoltak, amit utána leírok, hogy mire, csak ugye rá lehet mondani azt, hogy "De én nem úgy írtam...". De. Úgy írta. Mindenki legbelül, a lelke mélyén tudja, hogy mit hogyan értett igazából... Ők is kérdőre lesznek vonva. Ahogy én is. Ott pedig kiderül ki az, aki komolyan gondolta, meg ki az, aki sumákolt.

Más: Igen, azt mondtam nem írok a fórumra. De mivel nagyon sokan kértek meg arra, hogy ezt a kijelentésemet ne valósítsam meg a gyakorlatban, így nem tettem. Márcsak azért sem, mert ha csak 1 ember is kedvel, akkor van értelme a tevékenységemnek.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-31-2007, 08:21
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Abszolut nins szükség bocsánatot kérni. Ez egy szabad frum egy szabad országban. Akkor se lehetne egy rossz szavam sem, ha jövőre olvasnád el. Magánügyed.
Reply With Quote
Old 10-31-2007, 17:25
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Aki normálisan áll hozzám, ahhoz én is. Aki meg nem, azzal meg tuskó leszek. Ennyi.

Mindenkivel meg kell találni a közös hangot...
Igaz, ezzel egyet lehet érteni...
Meg is kaptad érte az értékelést...

Last edited by Croissant; 10-31-2007 at 17:30.. Reason: Az értékelés magyarázata Gee-nek
Reply With Quote
Old 10-31-2007, 19:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:

És csak halkan jegyzem meg, hogy ha már az intelligenciaszintemet fikázod, akkor én elgondolkodnék azon, hogy most mit is írtál le... Azt írod, hogy egyet értek azzal, amit írtál, ezért befogtam a szám.
Ez nagyon tetszetős hozzászólás, csak az a baj vele, hogy te úgy mutatsz be engem, mint egy negatív IQ-jú 3 általánost végzett tajparasztot. Ami nem is lenne baj, ha ezt a megállapításodat konzekvensen megtartanád.
De most meg erre rácáfolsz azzal, hogy én ésszel felülbíráltam, hogy mikor kell 'leálíni'. Egy ilyen önkontrolhoz szerinted elegendő mennyiségű a -19-es IQ? Szerintem nem. tehát ha mindkettő dolog igaz lenne, amit rólam feltételezel (sőt állítasz), akkor az a két dolog kizárná egymást.
Hát azt gondolom azt is odaírtam, hogy MEGLEPTÉL
Mivel kevéssé ismerlek ezért a véleményem is változhat ha olyasmit tapasztalok ami nem elvárható az alapján amit írsz.
Reply With Quote
Old 10-31-2007, 21:50
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Oks Csak én nem fogok azért leírni valamit, hogy többen szeressenek. Croissant pl nem szeret. Nem fogok neki könyörögni, vagy épp olyan hsz-eket írni, amit ő is szeret, csak azért, hogy megváltozzon a véleménye. Szerinte egy tuskó vagyok. Ha a 'nemtuskó' hozzászólásaim nem győzik meg az ellenkezőjéről, akkor nem történik semmi. Én is, ős Ő is ugyanúgy fórumozunk tovább. Csak azért nem leszek senkivel kedves, hogy mindenkinél bevágódjak. Illetve... Azokkal nem leszek az, akivel alapból nem akarok. Vagy rászolgált, hogy ne akarjak.
Reply With Quote
Old 11-01-2007, 08:21
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Oks Ha a 'nemtuskó' hozzászólásaim nem győzik meg az ellenkezőjéről, akkor nem történik semmi.
Ja de valljuk be fontosak az arányok. Amíg a "tuskó éned" van szófosásban addig a "kevésbétuskó éned" nem látszik
Reply With Quote
Old 11-08-2007, 14:50
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Longevity: 99%

hát vazze Gee teönimádó vagy,annyit irkálsz és ráadásul néhol feleslegesen,h már engem is zavar
Reply With Quote
Old 11-08-2007, 14:56
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

:O Most vajon hova írtam feleslegesen?
van 200 hsz-em, aminek legalább a 80%-a a saját topicjaimban vannak... de lehet, hgoy több. azt meg le lehet tiltani, nem kell olvasni az én topicjaimat. :O
Aszittem, ez egy fórum, ami azért van fenntartva, hgoy írkáljanak bele...
Erre hamar rájöttem, hogy nem így van, itt tilos sokat írni. Mivel vannak, akik lusták írni, vagy nincs idejük, azok azonnal leoltanak, mert nekem meg van. Ha más is írna a külsőre rajtam kívül, eltörpülne a hozzászólásaim száma olyannyira, hogy nem is lehetne látni.
Tehát az azért elég durva, hogy azért gyűlöltök, mint a szart, mert élek a lehetőséggel, hogy ide írok... Ti miért nem teszitek meg? Mennyi user van? 1000? Abból mennyi aktív? 40? Abból a 40-ből mennyi ír napi szinten? 6? De a hibás, hogy nagy arányú a hozzászóláslistám, az én hibám. Ez azért elég kitekert megközelítés nem? Ha a regelteknek csak a negyede(!) írna csak napi 1(!) üzenetet, ki sem látszanék...
Ezt egyébként Ati is megmondta.
Sok a felesleges hozzászólás? Hol? Egy általános chat témában, ami azért van létrehozva, hogy ott hülyüljön mindenki, baj hogy hülyülök? Nem hiszem, hogy láttál engem elbaromkodni egy fejlesztést például.. Sorozatosan azt kapom a pofámba (már nem merem arcnak hívni, mert akkor még egoistább lennék..), hogy teleírom meg szétoffolom a témákat. Milyen témákat? Most őszintén... Olyan témákat esetleg, ami az égivilágon nem fáj senkinek. Azért vannak az ilyen Isten háta mögötti chat meg egyéb kategóriába nyitva nem? Hozzáteszem, mert mások képtelenek írni megfelelő mennyiségű hozzászólást, és ezért azt teszik felelőssé, aki erre rászánja az időt, nem engem minősít. Dolgozom, napi 8 órát. Nem ritkán sokkal többet. Egyetemre járok mellette. Csomószor nem is foglalkozom a hóddal. És mégis ennyit írok. Remélem azzal nem leszek megvádolva, hgoy időmilliomos vagyok...... Tehát ha az én szerény szabadidőmből ennyire futja, képzeld el, hogy mi lenne, ha azok, akik még nálam is jobban ráérnek, mennyit tudnának írni... És feltételezem, hogy az 1000 felhasználóból legalább 750-nek sokkal több szabadideje van, mint nekem. (Gondolom én vagyok ezért is a hibás.)
Tehát ahelyett, hogy hetente 3-szor benéz ide valaki, és utána engem anyázik, hogy veszem a bátorságot, hogy én sokat merek írni... Talán írjon többet ő. Máris felhígul az én 'működésem'. De nem. Benéz, lefikáz, aztán megint nem ír napokig. Ok. Ezzel sincs gond. Felfogtam, hgoy ez a fórum itt nem azért van, hogy beszélgessen az ember, hanem hogy egy böfögés is legalább 3 millió ember életét meg kell mentenie, itt egy poén topic is komoly, mint egy vakbélműtét. Felfogtam. Nicket váltottam, és töredékannyi topicba írok bele, mint a régivel.... Pedig ez néha szar érzés, mert csomó minden van, ami érdekelne. De már nem merek hozzászólni, mert abból az lesz, hogy már megint a Gee pofázik... Hát mit ne modnjak, ritka szar érzés, hogy nem beszélgethetek azazl akivel akarok és ott ahol akarok, mert szankciók következnek. Egy elméletileg szabad, szórakoztató jellegű fórumon teszem hozzá.. Ok. Bevállaltam, hogy ha ez kell az embereknek, akkor inkább én nem érzem magam olyan jól, mint eddig, de mást ne zavarjak. Tehát nekem ez szar. Csak azért, hgoy nektek jobb legyen. De abban a pillanatban, hogy bárhova csak egy mosolygós (tehát nem halálosan komoly) üzenetet is leírok, azonnal megjelenik valaki, hogy módszeresen elkezdjen kiutálni onnan. Mondro közölte, hogy fontosak az arányok. Azóta nem bunkózok, még akkor is probálom visszatartani magam, amikor velem aljaskodik valaki. Az idióta topicokat hanyagolom. megpróbálok a fontos topicokba rövidebben, és kevesebbet írni, mint eddig. Odafigyelve, hgoy lehetőleg a legjobb tudásom szerint írjak oda. Ha ez a tudás kevés, vagy valahol van benne hiba, akkor talán nem élből ku.anyázni kéne, hanem segíteni, hogy "te figyi, ezt nem jól tudod, mert ez így van, emg úgy.." Elhiheted, hogy azért annyi eszem van, hogy felfogjam. Olvasni tudok, bár az IQ-m sokak szerint nem éri el a 60-at sem. Főleg tudok ovlasni, ha olyan ember írja, aki nem hagyott ki 3 évet egy 8 éve létező játékból, mint én. Tehát lehet, hogy jobban képben van a mostani helyzettel.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 11-08-2007 at 15:20..
Reply With Quote
Old 11-08-2007, 15:46
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Gee én teljesen megértelek.Arra is válaszolok hogy miért nem írok annyit mint te:
Mert nincs időm.DE ha neked van, akk egészségedre írj nyugodtan.Én nem utállak/nem is foglak/ ezért.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 11-08-2007, 15:48
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Longevity: 99%

Nekem csak az abajom,h példul van a vodás felmérés,és t emár 5jére irod le,h 3telod van,amit öszintén suzolva senkit se érdekel,és nem is az volt akérdés,de te ott túráztatod magad,ez pl zavaró hidd el
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules