Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-26-2007, 11:22
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by asher View Post
na megint szűkszavú voltam, a lényeg mégegyszer, amiről dönteni kéne:
"ha macerás kiszűrni a scripteket, tegyük valamilyen formában értelmetlenné a scriptelést."
Valójában erről már a legelső beírásban ott a javaslat, úgyhogy nem tudom mit értesz az alatt, hogy macerás kiszűrni a scripteket. Nem az, le van írva rá a tökéletes megoldás. Ez a téma ennek a nem macerás, hanem tökéletes megoldásnak a véleményezéséről szól. Nem a szabadságról, amiről külön téma van, és semmi köze a scriptekhez.
Old 08-26-2007, 11:45
asher asher is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%
Default akkor bocs.

akkor félreértettem, nekem úgy tűnt arról van szó hogy jajj hogy oldjuk meg, jajj ez se jó az se jó...ha megtudjátok oldani, akkor nosza rajta

mentségemre szóljon, hogy könnyű összecserélni a "jajj nem tudom megoldani"-t és a "jajj nem így kéne megoldani"-t, hisz mind a kettő, "jajj ez így nem lesz jó"-ként hangzik.
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 11:48
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
akkor félreértettem, nekem úgy tűnt arról van szó hogy jajj hogy oldjuk meg, jajj ez se jó az se jó...ha megtudjátok oldani, akkor nosza rajta

mentségemre szóljon, hogy könnyű összecserélni a "jajj nem tudom megoldani"-t és a "jajj nem így kéne megoldani"-t, hisz mind a kettő, "jajj ez így nem lesz jó"-ként hangzik.
Ha összeszámolom, max 3-4 ember mondta, hogy nem igazán örülne a számbeirogatásnak. Ez még a fórumtagok számához képest is igen kis arány.

Végleges döntés még nincs ezzel kapcsolatban, hogy ez lesz-e, vagy egyáltalán változik-e bármi is.
Old 08-26-2007, 11:53
asher asher is offline
Junior Member

Default akkor még egy:)

hetente egynél többször én se szeretnék számokat beirogatni.

(ha belegondolok ez kicsit sértő is...olyan mint bevinni az egész várost az örsre, mert tudjuk hogy van közöttük egy tolvaj meg egy adócsaló)
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 11:58
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
hetente egynél többször én se szeretnék számokat beirogatni.

(ha belegondolok ez kicsit sértő is...olyan mint bevinni az egész várost az örsre, mert tudjuk hogy van közöttük egy tolvaj meg egy adócsaló)
Ahogy eddigi beírásaidból kivettem, nem is nézel túl sűrűn távolt, úgyhogy max annyiszor kell, ahányszor távolt nézel. Az nem sok.

A példád viszont erősen sántít: inkább olyan ez, mintha mindenkinek adóbevallást kéne benyújtania minden évben, csak azért, mert van, aki adócsal. Ööö, ja hogy kell is...
Old 08-26-2007, 12:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ha összeszámolom, max 3-4 ember mondta, hogy nem igazán örülne a számbeirogatásnak. Ez még a fórumtagok számához képest is igen kis arány.

Végleges döntés még nincs ezzel kapcsolatban, hogy ez lesz-e, vagy egyáltalán változik-e bármi is.
Igen, a fedezesnel is 5 ember szavazott, megis az egesz hodito utalja.... Ez itt nem reprezentativ felmeres, Te is pontosan tudod. Igy tippre a hodito 90%a teljesen fel lenne haborodva ha szamokat kellene irkalnia szerintem...
Old 08-26-2007, 12:13
asher asher is offline
Junior Member

okés, évente egyszer írunk is be számokat

naponta min 5 de inkább többször nézek távolba (normál játékban)...és vagy 10szer belépek, hogy minden rendben van-e...

szal inkább ne pokerezzünk, még nem ismertél ki.
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 13:14
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Igen, a fedezesnel is 5 ember szavazott, megis az egesz hodito utalja.... Ez itt nem reprezentativ felmeres, Te is pontosan tudod. Igy tippre a hodito 90%a teljesen fel lenne haborodva ha szamokat kellene irkalnia szerintem...
Ezzel egyet tudok érteni teljes mértékben és,ha már előkerült ez a téma megint, akkor hozzászólnék én is!
Szóval nekem se tetszene,ha írogatni kéne számokat.
Megszoknám az biztos,ha rálennék kényszerítve,de nem örülnék neki.
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 13:16
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ezzel egyet tudok érteni teljes mértékben és,ha már előkerült ez a téma megint, akkor hozzászólnék én is!
Szóval nekem se tetszene,ha írogatni kéne számokat.
Megszoknám az biztos,ha rálennék kényszerítve,de nem örülnék neki.
Vagyis akkor egy szavazat amellett, hogy nyugodtan lehessen scripteket használni, Téged nem zavar, hogy mások jogtalan előnyökhöz jutnak ezáltal.
Old 08-26-2007, 13:26
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Vagyis akkor egy szavazat amellett, hogy nyugodtan lehessen scripteket használni, Téged nem zavar, hogy mások jogtalan előnyökhöz jutnak ezáltal.
Mindenképp zavar ,de arányosítva a scriptelők és nem sricpetelőket szerintem jóval többen vagyunk akik nem használják és mégis legyen ez a „bünti”?
Nem tudom mik a lehetőségek,hogy ezeket az embereket kiszűrjétek ,de jó lenne kiiktatni őket mindenképp egy másik megoldással persze.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules