|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 09:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Vigyázzunk a fogalmazással, itt nem arról van szó, hogy gyengítjük vagy erősítjük, hanem az, hogy 30% legyen, ahogy a Súgó írja, vagy 20%, ami ezek szerint a gyakorlatban van.
Elég nyakatekert szempontból nézve a mostani állapothoz képest még a 20% is egyféle erősítés lenne a jelenlegi helyzethez képest, mert nem számolnám túl a védelmemet, azaz hatékonyabban tudnék reagálni az esetleges támadásokra.
|
Ezt nem gondoltad komolyan remélem.
|

04-25-2007, 09:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A topik (és a szavazás is) elment az elf iráni véleménnyilvánítás irányába. (persze én sem vagyok kiétel) Aki elf kedvelő, szeretné megkapni ami a súgó szerint jár.
Aki nem kedveli az elfet most vérszemet kapva lehetőséget lát a faj gyengítésére. Mert erről van szó, véleményem szerint.
A játékban én akkor vagyok elfel ha valami miatt (pl suli, meló) nem tudok napi 2-nél többször belépni, de szabizni nem akarok. Gondolom mások is vannak így ezzel. Ezért úgy vélem, itt nem csak egy bónuszról van szó, hanem egy játékstílusról is ami az elfoglalt embereknek ad lehetőséget a játékban maradásra.
Ha ez nehezebben lesz megvalósítható akkor megnövekedhet a szabis/SZK országok száma is.
A szavazási kérdés megfogalmazása tényleg nem túl szerencsés. Bár ha figyelembe veszem, hogy az elf pártiak ugyanannyit szavaztak mint az összes többi faj érdekeit képviselők, akkor az arány nem is rossz.
Last edited by Artúr; 04-25-2007 at 09:14..
|

04-25-2007, 09:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezt nem gondoltad komolyan remélem.
|
Arra utaltam, amit már azt hiszem, 4-edszer írok le: (számomra legalábbis) jobb, ha kevesebbel számolok, de abban biztos lehetek, mint bizonytalan adatokra támaszkodni.
|

04-25-2007, 09:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Maradjon 20% és a súgó legyen javítva.
Alsóbb szinteken mindegy is lenne mert úgyis átütik mind2 verzóban, de 1/A-ban orkon kívül más esélytelen átütni!!!
1-2 klántársamnak már 88-90% barakkja volt 5-6% házzal és 5-6% templommal mire elegendő volt a seregnagysága, hogy beférjen az elfhez.
Igaz, H5-el lett számolva, ami nem tudom 20 vagy 30%-al számol-e, de ha 20-al és tovább növeljük esélytelen a beütés. Ha 30-al és "túlszámoltam" emiatt akkor elegendő lenne a kb. 80-82% barakkos ork tudós.
Szóval én elhiszem hogy nem tud fedezni + ilyesmi... de akkor se kellene hagyni hogy 1 fajt ne lehessen beverni vagy max ilyen extrém orival, amit azt gondolom túl sok klán nem tud fent tartani sokáig...
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

04-25-2007, 09:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Továbbra sem értem hogy miért akar vki egy "békés" fajjal top1 lenni...
Nem kötelező az elffel 10% főlé menni lehet anélkül is szintetlépni vagy lefordulni.
Sokan hozzák érvnek hogy a sokat gép előtt űlni nem tudók faja, aki nem ül sokat gép előtt nem támad csak felfedez az ne akarjon top10% fölé menni ilyen taktikával, szerintem ez teljesen jól van így...
|

04-25-2007, 09:35
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hihetetlen, hogy tovabb akarjak egyesek erositeni az elfet. Minden marad, ahogy eddig volt, marad a 20%.
Ha adunk még 10%-ot az elfnek, klanban pl. eselytelen lesz megutni.
A legtobb ember meg volt eddig is a 20%-al, annak ellenere, hogy 30%-nak tudta.
|

04-25-2007, 09:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Jajjaj... attól még,h valaki a junior member kiirattal próbál itt érvényt szerezni, még nem biztos,h "rossz" gyerek. Lehet valaki gyors reagálású az IQ tényező különbségnek köszönhetően... plussz attól még olvashatott vendégként külső fórumot és lehet,h nem tetszett neki a stílus, ami itt megy, de most bereggelt, mert csak nem hagyhatja annyiban,h az általa kedvelt fajt húzzák le.
Amúgy nekem azis furcsa,h most félig arról is szavazunk,h az ork legyen az a faj, h bárhova beüthessen.
Az nem kifogás,h minden 20% az elf-nél... de mondjuk legyen... akkor a veszteség is 20%-ra módosuljon már, ha a védelem is 20%.
|

04-25-2007, 09:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Hihetetlen, hogy tovabb akarjak egyesek erositeni az elfet. Minden marad, ahogy eddig volt, marad a 20%.
Ha adunk még 10%-ot az elfnek, klanban pl. eselytelen lesz megutni.
A legtobb ember meg volt eddig is a 20%-al, annak ellenere, hogy 30%-nak tudta.
|
Neked és a többi elf gyűlölőnek eddig sem okozott gondot akkora sereget összeállítani, ami átviszi a 30%-ot. Akkor most miért lenne baj ez?
Esetleg ti eddig is tudtátok, hogy az a 30 valójában csak 20?
|

04-25-2007, 09:43
|
Member
|
|
|
|
ÉN hajlandó lennék beletörődni hogy gyengült az orim, de így méginkább deffelésre lesznek szorítva az elfek az orkok ellen, és még inkább az fog érvényesülni akinek rengeteg pénze van és képes fenntartani egy ütőgépet...
ŰSzerintem a 20% megbontaná az egyensúlyt. Gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy eddig 99%ban az elfeknek 30% volt a bónuszuk, igaz abból 10%pontnyi többletet a hírük szerzett nekik.
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 09:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Az igaz hogy annyi de ha én be akarom verni az elfetm, hol tudok annyi tolit tartani mint 1 bunker elf?
itt a nagy különbség.
|
Ha van egy várfal nem kell feltétlenül ledönteni, meg is lehet kerülni.
De ezek már taktikai kérdések.
Lehet rést találni bármilyen védelmen, hidd el.
Nem mindenkit lehet lendületből beverni sereggel, de szerintem nem is ez a játék célja, hogy legyen olyan ori, ami védhetetlen, és csak szembe lehet támadni.
(Ez egyébként komoly probléma most is, és egy másik topikot nyitok majd neki, ha lesz rá elszántságom, meg időm. Mert magas hekin nem is az a feladat, hogy mindenképp alulról üss be valakit, hanem, hogy közelről.) Off vége
A mi hadis országaink csak egyetlen olyan elffel találkoztak akinek a védelmén nem találtunk rést, és le a kalappal előtte, mert jól csinálta.
De csak sereggel nem találtunk rést. gyujtani, ártózni tudtuk rendesen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|