|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-26-2006, 16:09
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P
|
És elmondom 20-adszor is a gyengébbek kedvéért. Alapvetően a segítség új játékosoknak rovat nem a párbajról szól. Mint ahogy alapvetően az egész hód sem.
Egy kellemes szövipárbajban az ellenfél csapatánál nem tudott ott lenni a feleségem, mert ugye egy gépről ketten nehéz párbajozni. Wand helyettesítette, és csak 3-dik lett, merthogy egyik szövisem beelőzte. Szerinted most akkor helytálló a feltételezés, hogy jobb játékos Wandnál? Szerintem nem, és asszem nem egyedül vagyok a véleményemmel...
Viszont mostanra elég szépen felkorbácsoltad a kedélyeket, úgyhogy ajánlok egy üzletet. Normál csopisat.
Csinálj egy orit, vagy nevezed meg azt az oridat amelyikkel most játszol. Menj fel vele A-ba, és fordítsd le. Ha megteszed, kijelentem, hogy a legprofibb hódos isten vagy, és aki akar valamire jutni, az csak rád figyeljen, mert érdemes. Meg még halleluját is kapsz tőlem  Tudom, nem könnyű a feladat, mert itt most figyelnek páran remélve, hogy velük egy csopiban nyomod, és leleplezed magad, de hát aki kihívja az összes mindenkit arénára meg párbajra, annak ezzel is meg kell tudni birkózni.
|

10-26-2006, 16:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Bocsi, de tegnap mas dolgom volt.
Az a baj, nem tudok 5 oran at a gep elott lenni mostansag...holnap is szulinapunneples, aztan szombat hajnaltol indul egy hoditos korut 
|

10-26-2006, 16:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
És elmondom 20-adszor is a gyengébbek kedvéért. Alapvetően a segítség új játékosoknak rovat nem a párbajról szól. Mint ahogy alapvetően az egész hód sem.
Egy kellemes szövipárbajban az ellenfél csapatánál nem tudott ott lenni a feleségem, mert ugye egy gépről ketten nehéz párbajozni. Wand helyettesítette, és csak 3-dik lett, merthogy egyik szövisem beelőzte. Szerinted most akkor helytálló a feltételezés, hogy jobb játékos Wandnál? Szerintem nem, és asszem nem egyedül vagyok a véleményemmel...
Viszont mostanra elég szépen felkorbácsoltad a kedélyeket, úgyhogy ajánlok egy üzletet. Normál csopisat.
Csinálj egy orit, vagy nevezed meg azt az oridat amelyikkel most játszol. Menj fel vele A-ba, és fordítsd le. Ha megteszed, kijelentem, hogy a legprofibb hódos isten vagy, és aki akar valamire jutni, az csak rád figyeljen, mert érdemes. Meg még halleluját is kapsz tőlem  Tudom, nem könnyű a feladat, mert itt most figyelnek páran remélve, hogy velük egy csopiban nyomod, és leleplezed magad, de hát aki kihívja az összes mindenkit arénára meg párbajra, annak ezzel is meg kell tudni birkózni.
|
Megirtam nem kell párbajra jönni jöhettek egy olyan csopiba ahol nincs piac  erre senki se ír miért is furcsálom én? 
fullra nehéz megszerezni azt a pár ezer hekit ,hogy leforduljak az A-ból hagyjál már az ilyenekkel  nem jártam még ott de ottse tesznek szerintem sokat egy beton elffel 
|

10-26-2006, 16:16
|
Guest
|
|
|
|
Beton elf valo Neked, Harcosok! 
S miert kell Neked mindenaron egy olyan hely, ahol nincs kati a piacon?
En leirom ezzel az aggyalyaimat:
1., Ha pl. nem akarom, hogy a lovaim az oriba legyenek, akkor kitennem oket a piacra magasabb aron, amin nem veszik meg, de a Te helyzetedbe azonnal megvenne oket valaki.
2., A seregcserevel valo vedekezes-tamadast teljesen kizarod.
3., A folyamatosan szetmeszarolt ori automatikusan kiesne a jatekbol?
Te egy alomvilagban elsz es jatszol.
A piac az egy nagyon fontos resze a haborunak es a strategianak, ha ezt kizarod, akkor nem feltetlenul teremtesz egyenlo felteteleket, en ugy erzem.
|

10-26-2006, 16:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Szecsa irta egy másik témába:
Óriás Tudos
Ház 113 19% 7910 lakos
Barakk 215 36% 8680 Elit / Lovas
Tanya 87 15% 7047 Bála / kör
Raktár 5 1% 37,04 körre elegendő
Őrtorony 60 10% 3360 Íjász
Templom 110 18% 15400 Varázsló
Kocsma 10 2% 560 Tolvaj
Bank 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör
Korház 0 0%
600 hektár
Érték 28582 pont
Ételfogyasztás: 7182 Bála/kör
Foglalkoztatottság: 92%
Az orival semmi bajom teljesen jó.
de 92%foglalkozottság van ha jól látom pedig ő itt érvelt,hogy milyen jó is aza 99% foglalkozottság egy kezdöknek.
Synkel szól ez a része innetöl:
most nekem semmi kedvem végigjárni a csopikat az kb 1 év
3-4hónap alatt én feljutok neked ha kell egyik csopi első helyére az csak elég nem?  (magyar csopi nem angol román és nem anar stb  )
|

10-26-2006, 16:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Beton elf valo Neked, Harcosok! 
S miert kell Neked mindenaron egy olyan hely, ahol nincs kati a piacon?
En leirom ezzel az aggyalyaimat:
1., Ha pl. nem akarom, hogy a lovaim az oriba legyenek, akkor kitennem oket a piacra magasabb aron, amin nem veszik meg, de a Te helyzetedbe azonnal megvenne oket valaki.
2., A seregcserevel valo vedekezes-tamadast teljesen kizarod.
3., A folyamatosan szetmeszarolt ori automatikusan kiesne a jatekbol?
Te egy alomvilagban elsz es jatszol.
A piac az egy nagyon fontos resze a haborunak es a strategianak, ha ezt kizarod, akkor nem feltetlenul teremtesz egyenlo felteteleket, en ugy erzem.
|
én sem tudom használni ezeket a dolgokat 
És így nem a pénz dönti el a dolgot....
Egy szegény ori ellen pl ha harcolsz akkor sincs egyenlő féltétel ő a szegénysége miatt nem tudja ezeket a dolgokat használni mig te igen 
|

10-26-2006, 16:22
|
Guest
|
|
|
|
A Te verziod eleg nagy mertekben koncentralodik olyan tamadasi fajtakra, amely az egysegvesztest hangsulyozza.
Szegeny ori szerintem tobb okbol lehet szegeny... Az ember azert szerintem aldozzon idot 2 heti tekercsirasra 200 hekin, hogy arra a szintre meglegyen valamennyi tartalekja.
|

10-26-2006, 16:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A Te verziod eleg nagy mertekben koncentralodik olyan tamadasi fajtakra, amely az egysegvesztest hangsulyozza.
Szegeny ori szerintem tobb okbol lehet szegeny... Az ember azert szerintem aldozzon idot 2 heti tekercsirasra 200 hekin, hogy arra a szintre meglegyen valamennyi tartalekja.
|
Én irok is tekit nem aztmondom csak 2 hét tekiirás vs olyna orik akik hónapokon át irják hát 
Jösz olyan csopiba ahol nincs katonapiac vagy keresed az érveket stb? 
|

10-26-2006, 16:26
|
Guest
|
|
|
|
En megyek siman.
Esetleg, ha van kedve valakinek még ehhez, irhat nyugodtan egy üzit.
Ha összejön a 4 fő, akkor en beregizek ebbe a csoportba.
Egyet kérek: ne lassu legyen  Nem akarom az eletemet is megunni ott.
|

10-26-2006, 16:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
En megyek siman.
Esetleg, ha van kedve valakinek még ehhez, irhat nyugodtan egy üzit.
Ha összejön a 4 fő, akkor en beregizek ebbe a csoportba.
Egyet kérek: ne lassu legyen  Nem akarom az eletemet is megunni ott.
|
     ez az egyetlen ilyen hely ahol nincs katonapiac szinte egyálltalán
jópár 5.szinten jártam de csak itt van ez amit mondok 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|