|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

06-16-2006, 13:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
és a fajivarival mivan? (nem számoltam utána, ahhoz lusta vagyok 
|
Csatlakozom... a félelf pont amiatt olyan jó... szóval szerintem nem stimmel valami...
|

06-16-2006, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
nem egészen értem a kérdést. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-16-2006, 13:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mi lenne? Az viszi át a tisztánlátást, de ugyanannyi toli esetén csak a tekije miatt fér be a másikhoz, a törpének meg ugye itt több a tolija.
|

06-16-2006, 17:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
A Törpe fajhoz hozzászólva, igaz nem a varijahoz, mert arra most nincs 5letem
viszont - mivel a Törpék a legjobb építészek, és szeretnek a föld alatt is építkezni, a rengetéssel szemben lehetnének ellenállóbbak.
Ez stílusos és illik a képbe, szerintem
Tisztelettel.
|
Nekem tetszik az ötlet. Sőt, kicsit továbbvezetve az elvet, lehetne ellenállóbb a szárazviharra is, elvégre a föld alatt akkora károkat azért nem okoz egyik sem 
|

06-16-2006, 23:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nem egészen értem a kérdést. :o
|
valami nem jó. de nem baj, annyira nem lényeges. próbáld ki, és kiderül:)
|

06-17-2006, 05:51
|
Member
|
|
|
|
tudós félelf: 250 kocsma = 14000 toli. max támadóerő (100% morál, 100% készültség): 14000*1,45*1,3=26390.
nem tudós törpe: 250 kocsma = 15600 toli. max védőerő (100% morál, 100% készültség + tisztánlátás): 15600*1,3*1,3=26364. a félelfnek csak 1 lopásra elég.
tudós törpe: 250 kocsma = 15600 toli. védőerő (tisztánlátással): 15600*1,35*1,3=27378.
az is igaz, hogy ha a törpnek már ennyi tolija van, nem fogja egész végig 100%-on tartani a készültségét csak azért, hogy 1 félelf ne férhessen be hozzá.
and conscience
you fool."
|

06-29-2006, 16:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Walron
Nos, nem de ha pl törppel vagy emelt számú tolit tartasz!
és az elég ahoz hogy csak defenzive módon játsz szóval ij+toronnyal bevéded magadés termelsz a szöviednek, max pár támadó egység szövisegítségnek!
|
Kissé bosszant már sokadjára leírni ugyanazt, törppel ha annyi tolit akarsz tartani h megfogj egy félelfet, akinek vszinű van varis szövije, ráadásul a félelfnek tuti h több varija van mint neked, és úgy lekapja a készülid h csak lesel, akkor levernek pillanatok alatt sereggel. Nem fér a fejetekekbe h nem lehet megfogni a tolisokat egyik hadis fajjal se (na jó a gnómmal igen de az már tolis gnóm lesz). Törpnek vari is kell a varázslatok miatt, meg sereg mert hadis-termelő lenne a kicsike. Nem pedig betoníjas. (Jelzem nem Ar-ól beszélek hanem az előtte lévő pár csoportról.) Azt is lehet játszani csak akkor unalmas lesz a játék. Nekem biztos az lenne. Ha betoníjad van akkor a tolisok meg a varisok röhögve fognak szétszivatni, mert visszaütni azt nem fogsz tudni. Persze a szövik ott vannak arra, csak az a kérdés h milyen szöviben vagy. Háborúban nem valami hasznos tag egy betoníjas törp termelő, feltéve h az ellen nem láma és nekik is van pénzük.
|

06-29-2006, 16:05
|
Member
|
|
|
|
Ja még annyit h ez mit keres itt?? Ide ötletek kellenének a röhejes vari helyett! Aki úgy érzi h picit, de tényleg csak picit offolt megtenné h töröl, kösz.
|

06-29-2006, 17:07
|
Member
|
|
|
|
a törpét tolisnak ugyanúgy fel lehet építeni, mint a félelfet. picivel kevesebb lesz a tolijainak a támadóereje, de másik tolis nem fér be hozzá. még akár több varit tarthat egy hasonló felépítésű félelfnél. + a törpének nincs tanyamalusza. az egyetlen (és óriási) hátrány a félelffel szemben az a készültségcsökkenés lopás közben.
and conscience
you fool."
|

06-29-2006, 17:10
|
Member
|
|
|
|
egyetértek én is a fajivari módosításával. már említettem soxor, szerintem a fantomépületek a legjobb ötlet. 
and conscience
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|