|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
06-28-2009, 22:23
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
nana Tib ne húzd ki a gyufát, neked még ígyis lógok egy pofonnal.....
|
06-28-2009, 22:30
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
na most épp miért? oO
|
06-28-2009, 23:02
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
nem felejtek. határozottan jó a memóriám....
|
06-28-2009, 23:26
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
nekem nem. felvilágosíthatnál :S
|
03-31-2010, 10:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 77%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Szép napot Mindenkinek!
Akinek kérdése, vagy problémája van az anarchal kapcsolatban, az írjon ide bátran, ha tudunk válaszolunk...
|
sziaztok az lenne a kérdésem hogy megprobáltam aktiválni a vip tagságom ebbe a csoportba de nem sikerült miért?:confused
sziaztok lenne egy kérdésem ebbe a csoportba probáltam aktivizálni a vip tagságom de nem engedi miért?
Last edited by Ati; 03-31-2010 at 10:44..
|
03-31-2010, 10:44
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by istenostora
sziaztok az lenne a kérdésem hogy megprobáltam aktiválni a vip tagságom ebbe a csoportba de nem sikerült miért?:confused
|
Szia, a VIP tagságra nincs hatással, hogy melyik csoportban vagy, minden csoportban ugyanúgy működik.
Semmit nem írtál azzal kapcsolatban, hogy mi volt a probléma (sms-ben próbáltad? milyen számra küldted, mit küldtél, mi volt a válasz, mi történt. paypal-lel próbáltad? worldpay-en keresztül próbáltad? banki utalással próbáltad? megfelelő számlaszámot írtál be? mit írt ki a netes bankod? postai befizetést próbáltál? kitöltötted rendesen a címet? mit mondott a postás, miért nem fogadja el?), ezért általánosságban csak annyit tudok segíteni, hogy a VIP súgó minden fizetési módszerre részletes leírást tartalmaz, onnan minden szükséges információt megkaphatsz.
Ha konkrétan leírod a kérdést és a problémát, akkor jobban tudunk segíteni.
|
03-31-2010, 10:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by istenostora
sziaztok lenne egy kérdésem ebbe a csoportba probáltam aktivizálni a vip tagságom de nem engedi miért?
|
A Hódító engedi. Valami más nem engedi. Mi az? Telefonszolgáltatód kiírja, hogy nincs elég egyenleg a kártyádon? A bankod azt mondja, hogy nincs elég fedezet a kártyán? A bankkártyádat nem fogadja el a rendszer? A postás mondta valamiért azt, hogy ezt nem fizetheted be?
Kérlek, hogy légy sokkal konkrétabb.
|
09-11-2021, 10:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 17%
|
|
Ha 4es szinten normálisan vagyok, lehet e 5ös szinten anarchistábaban orim?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.
|
09-11-2021, 10:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arya
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.
|
Szia,
anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.
|
09-11-2021, 16:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 17%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szia,
anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.
|
Köszi Ati, tehát nem gond hogy 4ben nem anarchistában vagyok? Mert azt az orit ott szeretném megtartani.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|