|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

09-20-2007, 17:35
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Grat Norb, szép volt
2007-09-20 15:01:00 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 769 hektár földet.
És ez is szép volt  Csak most már vigyázzatok, ne üssenek többet vissza, mert a Bacchus lassan rátok un 

09-21-2007, 08:17
|
Member
|
|
|
|
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.
Szívből gratulálok!!!!!
Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.
Hajrá LaMa Vadászok!!!

09-21-2007, 09:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
hát köszönöm a gratulációkat 
meg valóban van néha szerencsém is 
|
Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.
Gyulaword (#79796)
|

09-21-2007, 09:33
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
grat a Láma Vadászoknak, szép ütés volt
|

09-21-2007, 09:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.
Szívből gratulálok!!!!!
Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.
Hajrá LaMa Vadászok!!!
|
Igen, ez így van, nem csak a gonosz nagy klánoktol kell félni. Ha egy klán rosszul van felépítve, akkor a gonosz kis klánok is leverik a másik klánt, anélkül hogy ki be lépkednének a klánbol és a klánba.
Gyulaword (#79796)
|

09-21-2007, 09:41
|
Member
|
|
|
|
Gyula van olyan hogy rosszul felépitett klán?
Szerintem max ugy hogy muszaly bol kell "rosszul" felépiteni....
|

09-21-2007, 09:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.
|
én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-21-2007, 09:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.
|
Igen más is hiányolta az ütést. egyéb elfoglatságaim voltak, amik nem tették lehetővé hogy aznap éjjel játszak.
Gyulaword (#79796)
|

09-21-2007, 09:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Szívből gratulálok!!!!!
Hajrá LaMa Vadászok!!!
|
Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.
És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).
Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és mivel másutt jelenleg nem is játszom, egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 09-21-2007 at 09:49..
|

09-21-2007, 09:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.
És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).
Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.
|
Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.
Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|