|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-15-2007, 01:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem "ártod bele magad", és "nem rád tartozik", akkor mire véljem a következő idézetet tőled?
Ez alapján szerjntem igencsak "beleártod" magad, sőt gyakorlatilag számonkérsz dolgokat, amikbe saját állításod szerint nem "ártod bele magad".
Most akkor mi van?
Téged nem zavar, de azonnal tegyünk ellene? Nem jelented, de mi az, hogy még mindig olvasható?
Tessék megtanulni használni a fórum -- és a magánlevelezés -- egyes funkcióit. Ha zavar egy beírás, jelentsd. Ha nem jelented, akkor ne reklamálj miatta, ahogy fent tetted. Ez a kettő együtt (reklamálsz valami miatt, amit még véletlenül sem jelentesz) igencsak furcsa hozzáállás.
|
Hmm Ati először is gratula, szokás szerint félre értel és szokás szerint kiforgatod amit írtam...
1. nem ártom bele magam, h más dolgait jelentgessem...
2. itt nyilt 1 topic elmondtam a véleméynem.
3. részemről semmiféle kérés nem volt h azonnal tegyetek bármi ellen is követelés nem volt és nem is lesz..
4. reklamálni sem reklamáltam semmiért
ahogy írtam saját véleményem és meglátásom volt csupán...
Ok megtanulom használni... az a típusu ember vok akinek nemszokása jelentgetni másokat, elég ritkán fodul elő velem, amint írtam 2 okból: 1ik nem akarok felesmunkát terhet másoknak ; a másik ok: kicsit olyan h még én érzem magam roccul , h jelentettem vkit..

10-19-2007, 12:09
|
Banned
|
|
Longevity: 91%
|
|
Hello!
Ez lesz az ELSO hozzaszolasom ezen a HOUDITOU forumon.
Nem olvastam vegig ezt a sok sok oldalt a VIP es nem VIP kitiltogatasokrol, de miutan kaptam egy privat levelet ugy dontottem hogy komolyabban belekapcsolodok a hoditos beszelgetesekbe.
Nem tudom hogy valaki emlitette-e, de en mar kaptam 336 kor kitiltast ES az irasjog elvetelet egyszerre csak azert mert mészárlás kapcsán vért említettem a közös fórumon, szoval csak igy tovabb, hajra.
Levente
|

10-19-2007, 12:12
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bloodyguard
Hello!
Nem olvastam vegig ezt a sok sok oldalt a VIP es nem VIP kitiltogatasokrol, de miutan kaptam egy privat levelet ugy dontottem hogy komolyabban belekapcsolodok a hoditos beszelgetesekbe.
Nem tudom hogy valaki emlitette-e, de en mar kaptam 336 kor kitiltast ES az irasjog evetelet egyszerre csak azert mert mészárlás kapcsán vért említettem a kozos forumon, szoval csak igy tovabb.
Levente
|
Nagyon ügyes lehettél akkor, mert 336 kör kitiltást még az égvilágon senki nem kapott.
Ez a Hódító játék fóruma. Ha más játékban kaptál büntetéseket, az nem igazán ide tartozik, azt az adott játék fórumára írd, már amennyiben az ottani fórumszabályok ezt engedik.
A Hódító fórumszabályai a kitiltásokkal kapcsolatos reklamációk terén világosak: nem fórumtéma.
Ui: első hozzászólással kapásból fórumetikettet sérteni szép teljesítmény. Mintha csak azért regeltél volna, hogy csakazértis beszólsz egyet, lesz ami lesz. Mire jó ez?
Last edited by Ati; 10-19-2007 at 12:37..
|

10-19-2007, 12:26
|
Member
|
|
|
|
|

10-19-2007, 17:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Hello!
Nem tudom hogy valaki emlitette-e, de en mar kaptam 336 kor kitiltast ES az irasjog elvetelet egyszerre csak azert mert mészárlás kapcsán vért említettem a közös fórumon, szoval csak igy tovabb, hajra.
Levente
|
Mosta 336-ot nem értelmezném különösebben, biztos elírta.   
Azt viszont kétlem, hogy egy síma vér felkiáltásért tiltás járna.
Már többször idéztem Hobo vadászatából a "vér a havon" kifejezést és még nem kaptam kitiltást, de még csak figyit sem. Kellett ott lennie még valaminek...
|

10-19-2007, 18:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
Mosta 336-ot nem értelmezném különösebben, biztos elírta.   
Azt viszont kétlem, hogy egy síma vér felkiáltásért tiltás járna.
Már többször idéztem Hobo vadászatából a "vér a havon" kifejezést és még nem kaptam kitiltást, de még csak figyit sem. Kellett ott lennie még valaminek...
|
Ezek után már megnéztem, a meglevő országokkal kapott 13 darab kitiltás között ilyenért, hogy "vér" nem volt kitiltás. Sőt, 168 kör is csak egy országnak ment, miután végigjárta a figyelmeztetés - 5 kör - 12 kör - 24 kör - 72 kör - 168 kör listát. Még egy ország van, amelyik ugyanezen a listán elérte már a 72 kört, és a következő már itt is 168 lesz valóban, valamint néhány országnál figyi, illetve 5 körök vannak.
Persze elképzelhető, hogy ezen a 13 kitiltáson kívül volt még ország, aki kapott 168 köröket, csak az már törölve van.
|

10-19-2007, 20:21
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nem gondoltam volna , hogy ilyen sokáig kitart a téma.
|

10-19-2007, 21:20
|
Member
|
|
|
|
akkor már tudom ki ő 
és tuti jogosan kapta, láttam azokat a leveleket
|

10-20-2007, 00:56
|
Member
|
|
|
|
nem tudom miert lovagol mindenki a 336 koron, en ertem hogy lehet az. nos, az pont 2*168...
es nyilvan 2 kulonbozo orijarol van szo. ennyire 1szeru. 
|

10-20-2007, 08:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hello!
|
Had kérdezzem már meg, mert most már tényleg nem értelek...
Itt van ez a nicked, tudsz írni a fórumra. Mi a fenének akarsz akkor másik becenevet is használni?!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|