|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

12-27-2007, 22:35
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Voltam tolis (feles is), de közel sem ilyen felállásban és MF ként 2* tudtak komolyabb kárt okozni nekem és az én "taktikám" megállta a helyét 4ben is, sőt feljebb is megállhatta volna vsz. csak jött egy szövi és kérték, hogy váltsak.
Nem akarok új HSZ-t erre már, aztán részemről ennyi...
A fentihez újfent csak gratulálni tudok... úgyanazt szajkózod, hogy élősködsz a gyengén... de te tudod...
|
Akkor nem álta meg a helyét  Ők látták, hogy ez így nem mehet tovább 
Gyulaword (#79796)
|

12-27-2007, 22:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Huhú  Nekem is volt nem rég egy felesem de unalmas volt, nem tom miért és váltottam, nekem bejött 
|

12-27-2007, 22:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Akkor nem álta meg a helyét  Ők látták, hogy ez így nem mehet tovább 
|
Aha... varis kellett.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-27-2007, 23:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tamás
Én még nem találkoztam olyan felállásban játszó félelf tolival, mint amilyennel én szoktam nyomulni 5-ben...Tornyossal már nagyon sokkal találkoztam, és sokat le is loptam közülük, pedig nem voltak kezdők.
|
anno a mi tornyos tolinkat is lopta le agyonélezett feles varis segítséggel,de amit utána kapott azt nem köszönte meg 
nem te voltál véletlenül??ő is próbált többször is felfelé menekülni,de nem igazán jött össze neki  kb 20 mészárt bevett az arcába mielőtt le tudott volna szabizni  az ellopott tekik kb 6x-osát vertük le rajta,arról nem is beszélve amit a többi szövije kapott 
|

12-27-2007, 23:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
anno a mi tornyos tolinkat is lopta le agyonélezett feles varis segítséggel,de amit utána kapott azt nem köszönte meg 
nem te voltál véletlenül??ő is próbált többször is felfelé menekülni,de nem igazán jött össze neki  kb 20 mészárt bevett az arcába mielőtt le tudott volna szabizni  az ellopott tekik kb 6x-osát vertük le rajta,arról nem is beszélve amit a többi szövije kapott 
|
 az eddigiek alapján nem hinném...
|

12-27-2007, 23:27
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
Nem én voltam.
20 mészárt kapott az illető?Meddig nem lépett be az orijába?Vagy nem figyelt eléggé...esetleg nem használta a diplomáciai képességeit, pedig a jó diplomáciai készség csodákra képes.Vagy nem elites volt.
És különben is: Az ilyenek elkerülése végett mi mindig a hadisokat intézzük el először, hogy ne legyenek két körbe, és utána lopunk.(Ahogy fentebb leírtam.)Ha a gömbök után úgy látjuk, hogy a hadisok két körben vannak és nem tudjuk a lerengetni őket min. 3 körbe, felesleges akciózni.(Mondjuk ha óriás hadisokról van szó, akkor már tárgytalan is a dolog.)Én nem veretem szét a nehezen felépített országomat 10-20000 tekiért.Persze ha a hadisok le vannak rengetve, onnan már egyszerű mint az egyszer egy.
|

12-27-2007, 23:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem én voltam.
20 mészárt kapott az illető?Meddig nem lépett be az orijába?Vagy nem figyelt eléggé...esetleg nem használta a diplomáciai képességeit, pedig a jó diplomáciai készség csodákra képes.Vagy nem elites volt.
És különben is: Az ilyenek elkerülése végett mi mindig a hadisokat intézzük el először, hogy ne legyenek két körbe, és utána lopunk.(Ahogy fentebb leírtam.)Ha a gömbök után úgy látjuk, hogy a hadisok két körben vannak és nem tudjuk a lerengetni őket min. 3 körbe, felesleges akciózni.(Mondjuk ha óriás hadisokról van szó, akkor már tárgytalan is a dolog.)Én nem veretem szét a nehezen felépített országomat 10-20000 tekiért.Persze ha a hadisok le vannak rengetve, onnan már egyszerű mint az egyszer egy.
|
Már bocs, de ez az elites félelf nekem rémálom. Eleve nehezen tudok elképzelni egy kiélezett félelfet nem íj/ló felállású szövibe. Amikor nekem ilyen orim volt, még folyamatosan járattuk is körbe a hadis orik íjait, hogy legyen nagy kavarodás amikor felmérik őket, és ne legyen olyan könnyű számolni a védelmet. De hát te tudod 
|

12-27-2007, 23:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Még ennyit hozzáteszek ígéretem ellenére:
Quote:
Tapasztalataim szerint a tolisra mészárra szoktak kijönni.(A fórumon jelenlevők is azt forszírozták az elején, utána jött csak a puszti mint ötlet felvetése.)
|
Ha nem menekül nem pusztítok, nem hülye itt senki annyira, h egy felest maga alá üssön!
Quote:
És különben is: Az ilyenek elkerülése végett mi mindig a hadisokat intézzük el először, hogy ne legyenek két körbe, és utána lopunk.(Ahogy fentebb leírtam.).
|
Érdekes, én ha lopni akarok vkit nyitok egy kaput és utsó kör végén lopom, de azért, h ne tudjanak bántani nem fogom ártani őket előre, de lehet én csinálom rosszul......
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

12-28-2007, 00:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
Érdekes, én ha lopni akarok vkit nyitok egy kaput és utsó kör végén lopom, de azért, h ne tudjanak bántani nem fogom ártani őket előre, de lehet én csinálom rosszul......
|
Egy normális szöviben 9 körönként mindenki húz TK felderítést.(Legalábbis nálunk.)
Ha már kaput nyitok:
Akkor vagy megelőző csapást csinálok, (amit felvázoltam)
Vagy a felmérés után, látva hogy túl erősek, használom a diplót és küldök egy üzit hogy félreütöttem a számot a Tk nyitáskor (kultúráltan, okosan, köszönés stb. és akkor nem lesz baj)
Vagy kockáztatok, hogy vagy észreveszik a kaput és kijön rám valaki, vagy nem, vagy leszedik a készülimet, vagy nem, stb, és megvárom a TK utolsó körét.
Én legtöbbször az első verziót alkalmazom, sőt, az ilyen akció idejére mindig összehívom a teljes szövit, hogy maximális legyen a meglepetés és a megelőző csapás mértéke.(Az ellenfél pedig szembesülhet belépéskor a totális pusztulással.)
A második verziót ritkán szoktam alkalmazni, a harmadikat pedig talán 100-ból egyszer.
Last edited by Tamás; 12-28-2007 at 00:12..
|

12-28-2007, 00:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Egy normális szöviben 9 körönként mindenki húz TK felderítést.(Legalábbis nálunk.)
Ha már kaput nyitok:
Akkor vagy megelőző csapást csinálok, (amit felvázoltam)
Vagy a felmérés után, látva hogy túl erősek, használom a diplót és küldök egy üzit hogy félreütöttem a számot a Tk nyitáskor (kultúráltan, okosan, köszönés stb. és akkor nem lesz baj)
Vagy kockáztatok, hogy vagy észreveszik a kaput és kijön rám valaki, vagy nem, vagy leszedik a készülimet, vagy nem, stb, és megvárom a TK utolsó körét.
Én legtöbbször az első verziót alkalmazom, sőt, az ilyen akció idejére mindig összehívom a teljes szövit, hogy maximális legyen a meglepetés és a megelőző csapás mértéke.(Az ellenfél pedig szembesülhet belépéskor a totális pusztulással.)
A második verziót ritkán szoktam alkalmazni, a harmadikat pedig talán 100-ból egyszer.
|
Én úgy veszem észre, h össze vissza dumálsz, most akkor mi van? 5ös szinten, ahová olyan nagyon jó a szövid, ilyen előkészületek egy lopáshoz? Tartalékod van? Mert ha előbb ártózol és utána próbálsz lopni viszel is vmit? A félelfnek pont az a lényege, h sunnyogjon sztem....
Ha meg így csináljátok a szövi helyében kiszabiznék egy hétre, ezután megnézni, h hol vagytok és én ütnék először, de biztos erre is van megoldásotok, mert bizti lenne készitek ránk rögtön, persze, ha nem akkor megyünk mikor leloptátok...
Összességében nem győztél meg sőt.....
Ilyen vita van ha egy leendő és egy már aktív logisztikus nem ért egyet  
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 12-28-2007 at 00:26..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|