Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2006, 20:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ha már mindenképp ezt szeretné a többség akkor erre a megoldás egyszerű... A támadáskijelölés oldalán a célpont klántagok között a vezérnél automatikusan megjelenik a kijelölés. De azért ezt nem árt átgondolni,mert lehethogy egy klán 1 db 300K-s elfből és 6 db 50K-s másik oriból áll Ilyenkor picit erősnek érzem, hogy nem lehet kihagyni. No mindegy örülök, hogy egyáltalán addig eljutott a topic, hogy már kérdések is merülnek fel

Ez egy afféle biztonsági modul lenne, hogy azért ne lehessen teljesen tönkrevágni a termelőket sem. A törpik így is ki vannak eléggé szolgáltatva, legalábbis ők a legáltalánosabb földszerzési lehetőség minden hadifajtának. Úgyhogy a magam részéről ragaszkodnék az elfhez amedig lehet, viszont a 20% malus lehet jobb lenne 10-nek. A 20 kissé erősnek tűnik. Bár mint mondtam, élő klántámadásos tapasztalatom nincs.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-06-2006, 08:59
Alba Alba is offline
Member

A 20% szerintem jó.Ha kevesebbre vesszük akkor már a termelőket könnyű leverni. Arra viszont a 20 is kevés hogy extrem termelők legyenek. De ha van egy 40-15 os termelő akkor mar a 20 az jo kis védelmet ad, viszont ilyen felállás mellett ne mis tud marha sokat termelni.
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 11:05
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Nagyon kevés a hozzá szólás sajnos.

lehet, ha a fórumon be lenne jelentve, hogy jövőhéttől lehet részklánnal támadni, megugrana 500-al egyből a topic mérete, és sokan megint abba akarnák hagyni a játékot hirtelen, pedíg aktívan részt vesznek mindenbe...

Reply With Quote
Old 12-06-2006, 20:56
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Még valami eszembe jutott, bár lehet volt már róla szó. Nem olvasom el most újra az egészet, mert annyi időm nincs
Mi van a szabis orikkal? Azokat is lehetne részklánnal támadni? Mer akkor megintcsak nem jó a buli.
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 21:47
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Még valami eszembe jutott, bár lehet volt már róla szó. Nem olvasom el most újra az egészet, mert annyi időm nincs
Mi van a szabis orikkal? Azokat is lehetne részklánnal támadni? Mer akkor megintcsak nem jó a buli.
Ide teszem a komplett javaslatot ha érdekel még valakit a téma nem kell visszakeresni: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=139

Last edited by monro; 12-06-2006 at 21:50..
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 17:30
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Ide teszem a komplett javaslatot ha érdekel még valakit a téma nem kell visszakeresni: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=139
Nehari, de nekem ez nagyon nem jön be.

Elképzeltem a dolgot.
Tegyük fel háború van. Csattognak a kardok + repkednek a nyilvesszők, közben meg azon kell gondolkodnom, hogy nehogy Zsuzsi vezérlány katonáit érje a támadás, mert szép szeme van? Nah neeee. Aki az ellenfél játékostárs oldalán harcol, az vegye ki a részét a dologból legyen az negatív vagy pozítív dolog.

Nem teecik adolog
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 18:31
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Nehari, de nekem ez nagyon nem jön be.
Indoklás van hozzá? Mondjuk nem fontos csak úgy talán komolyan vesz az olvasótábor
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 18:32
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Elképzeltem a dolgot.
Tegyük fel háború van.

Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 18:47
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
Az indoklás ott van

Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Őszintén megmondom nem gondoltam át teljesen a lehetőségeket, de nekem így elsőre nagyon nem tetszik. Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Persze ez is csak az én véleményem, amihez mindenkinek joga van
Amúgy, majd olvasgatok + figyelgetek, hátha sikerül átbillentenetek a mérleget

Amúgy megértem a csalodottságodat. Valóban unakalmas lehet, ha nincs körülötted senki, akit támadni lehet és hónapokig tamagocsizol várva, hogy a sültgalamb a szádba repüljön.

És utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem szükséges komolyan vennetek Úgyis csak vegetálok a fórumon

Amúgy meg egy kicsit zavaros számomra az egész, ezért nem is terhelem tovább az olvasóközönséget. Ha az ötletadók közül valakinek van kedve elmagyarázhatja a dolgot ”kérdezz felelek” alapon. Hálás lennék érte

Last edited by Cece; 12-08-2006 at 18:51..
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 18:55
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Igazából nem
Ma ugyanis ha rá akarsz állni egy klánra akkor általában vagy kiraksz valakit vagy beveszel valakit vagy mindkettő.

Szval ez a "Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért..." indoklás ehhez a javaslathoz ugy érzem picit komolytalan, hiszen ma is kihagysz valakit a klánütésből ha éppen úgy tudsz ráállni valakire. Nos ez annyival jobb is, hogy nem kell kiléptetned senkit rákényszerítve ezzel a földleadásra.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules