|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
03-13-2009, 01:02
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....
Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral.
szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva...
(vagy nagyon nagyon rosszul láttam.)
|
03-13-2009, 01:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
egyébként 468.468 drágakövet termelek körönként, 15.600 drágakőbányával, és ez csak a 20. legnagyobb ország a játékban... még nekem is van ennél nagyobb, csak nemrég lett szabizva
Szóval továbbra is az a véleményem, hogy a piaci átlagár sokkal erősebben húzza lefelé a 2k-s árat, mint a Császár...
(vagy még mindig nagyon nagyon rosszul látok)
|
03-13-2009, 01:43
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....
Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral.
szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva...
(vagy nagyon nagyon rosszul láttam.)
|
Normál csoportokban azért lehet alacsony,mert a kevés termeltből mindet eladják,magyarán számít a termelés - eladás arány. Anarch gigák borzalmas mennyiséget termelnek,sokat is adnak el,viszont töredékét annak,amennyit el tudnának. Lehet nincs igazam,de az én logikám szerint ez következik.
|
03-13-2009, 01:57
|
|
Senior Member
|
|
|
|
nézd meg Y-t, amióta van a paicon, azóta zuhan az ára... ha kibirnák 1 hétig, hogy senki nem tesz a paicra, megint 2k lenne... (nem is értem, hogy az utalásokon kívül, mi értelme van kitenni piacra, na de mindegy...)
|
03-13-2009, 02:37
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
nézd meg Y-t, amióta van a paicon, azóta zuhan az ára... ha kibirnák 1 hétig, hogy senki nem tesz a paicra, megint 2k lenne... (nem is értem, hogy az utalásokon kívül, mi értelme van kitenni piacra, na de mindegy...)
|
Én inkább annak tulajdonítanám a drasztikus áresést,hogy hulla visszatért és a rakat orijának folyamatos utalások mennek/mentek. Erős a gyanúm,hogy Jupi keze is bennevan.
Persze nem gondolom,hogy szándékos
Last edited by Tsobi; 03-13-2009 at 06:57..
|
03-13-2009, 06:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
(vagy még mindig nagyon nagyon rosszul látok)
|
Ez így van Ne D-s pédával gyere. Nagyságrendekkel több termelödik ott, mint amennyit eladnak. (hova költenék?) (tippem )
És Ts-nek van igaza Épphogy akkor kezdett emelkedni, mikor ismét a piacra került. (mikor már nem lehetett beállítva a császárnak a drágát, kedves ht.) (Ez is tipp, de ilyenre már volt példa nem egy.)
És egy embert felesleges kiemelni, főleg ha senki nem tud semmit (Főleg olyat aki alig játszik és akinek ebben a konkrét drágás ügyben nem igazán lehet túl nagy szerepe.) Ilyen alapon sok más nevet is mondhattál volna
|
06-28-2009, 22:02
|
|
Junior Member
|
|
|
|
határ felett
semmiképpen nem lehet a határok fölé menni, vagy "engedélyel" megoldható?
|
06-28-2009, 22:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sataniac
semmiképpen nem lehet a határok fölé menni, vagy "engedélyel" megoldható?
|
nem fognak y-ban 800 heki felé engedni
|
06-28-2009, 22:14
|
|
Junior Member
|
|
|
|
miért? :-P
|
06-28-2009, 22:22
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ha mégis, leverem, kell a föld...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|