|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-27-2006, 09:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ennar láthatólag kimerül a sok erőfeszítéstől.
-Ha megbocsátotok most távozom. Tájékoztatnom kell Apám és a céh többi vezetőjét erről az ajánlatról.
Feran kikíséri az ékszerészt és behívja Dhar-t.
Mikor mindenki bentvan Tömzsipöröly feláll:
-Ha megengedi uram csinálok egy kis.. hmmm.. látványt, hogy ne kelljen mindent elmondani szóban.
Feran bólint.
-Rendben.
Tömzsipöröly láthatólag erősen koncentrál, ujjait fűzögeti.
Hirtelen az előbb látottak jelennek meg a levegőben köröttetek. Az egész belső tér mintha átalakult volna a raktár belsejévé. Minden amit látott Ennar, ott van egyetlen képben. Mintha odakerültetek volna a helyiség közepére és ott ülfdögélnétek.
Tömzsipöröly arcán izzadságcseppek peregnek.
-Nem tudom meddig bírom fenntartani.
-Ott - mutatok a kincstár ajtajától kissé balra. - Az a hamu és koromfolt az egyik őr volt. Látjátok, hogy az ajtó feletti jelet? Valaki megtörte, de előtte még elhamvasztott a tűz valakit. Az pedig - mutatok egy keskeny vonalat a falon az ajtónál. - egy kard, de inkább pallos nyoma. Felette ott vannak a vérfoltocskák is. Valamelyik támadót elkapta az őr.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-27-2006 at 10:02..
|

10-27-2006, 09:55
|
 |
Member
|
|
|
|
- Úgy tűnik szinte mindenen túl akarnak adni. Lehet az eladandó tárgyak közt van amit keresünk. Meg kellene erről győződni mielőtt folytatjuk a tervezést.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

10-27-2006, 10:05
|
Member
|
|
|
|
Feran láthatólag alaposan szemléli az asztalon lévő tárgyakat. két-három olyan tőr is hever ott, mint amilyent leírt nektek. A fejét csóválja először aztán az utolsónál megáll.
-Ez az. - mutat a harmadik tőrre. A legdísztelenebbre mindhárom közt.
-A szag nem tudom kinek ismerős, de úgy érzem a raktárban jó néhány holtest hever.
|

10-27-2006, 10:06
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Végig nézem, ahogy Tömzsipöröly levetíti a képeket! Hmmm, most eléggé védtelen! Az éberségük alacsony, gyengék, a sebeiket nyalogatják! Mégha ellenállnának se lenne tán sok esélyük
-Más kérdés, ha valami Démon áll a támadás hátterében...
Ahogy nézegeted a képet kicsit sajnálod, hogy nem érzed a szagokat. Miután mindent végignéztél és körbefordulsz, a szemed megakad egy kis zöldes folton a kincstár ajtaja felett.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-27-2006 at 10:10..
|

10-27-2006, 10:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Ferant végighallgatva, így szólok:
- Ezek szerint annyi dolgunk van, hogy Ennar úrtól megvegyük a tőrt. Ezek az alakok nem hiszem, hogy sok vizet fognak zavarni a városban. Mondjuk érdekes kérdés, hogy ki tehette ezt velük és miért. Persze az más kérdés, hogy ennek utána akarunk-e járni.
/ókyr töredék/
|

10-27-2006, 10:39
|
Member
|
|
|
|
- Az ajtó felett, az a zöld folt, hmmm, az mi lehet?
|

10-27-2006, 11:26
|
Member
|
|
|
|
- Hmmm, meg van:
-Ismerek egy Démont, ami hasonló váladékot választ ki halálakor, mintha a vére lenne. Egy gyengébb Démon, ami megosztja a kiválasztott emberrel a testét és vérében kering. Idővel megpróbálja képére formálni a megszálltat, de hosszú évtzedekig nem tudja teljesen uralni. Hallottaml már róla hogy valaki testőrségének tagjaiba költöztetett egykor ijen Démonokat, mert testőreinek így se aludni se táplálkozni nem kellett és örökkön éberek voltak. Viszont hiába voltak erősek és gyorsak, akárki képes volt őket elpusztítani, mert testük nem volt sebezhetetlen. Ha kicsordult a vérük az hagyott ijen zöld foltot.
|

10-27-2006, 11:28
|
Member
|
|
|
|
Feran kissé szórakozottnak tűnik, mikor rátok néz.
-Azthiszem viták támadhattak köztük az elosztást illetően. Vagy valaki kissé "megsürgette" őket. - néz Ryelre - Egy rivális? Vagy valakik azt hitték könnyű prédák lesznek? Azt hiszem nem igazán érdekel minket. Ha Ennar-ék átadják a tőrt akkor nincs már dolgunk itt.
Dhar pillantását követve megnézi a zöld foltot. Mintha valaki egy zöld zselével töltött hólyagot csattantott volna szét a falon.
-Nem tudom mi lehet. Bár emlékeztet valamire. De.. nem.. nem hinném. Viszont lehet, hogy igazad van. Hallottam az esetről. Ordan négy vizsgálót küldött egy kis emírségbe az eset után. Ketten tértek vissza. Egyfajta torz szerafizmus, de hálégnek nem sokan ismerik a világon. Azthiszem az elpusztult boszorkánymesterek egyike közülük való volt.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-27-2006 at 11:32..
|

10-27-2006, 11:43
|
 |
Member
|
|
|
|
- A dolgok ilyetén alakulása úgy tűnik megoldotta a problémánkat. Mik a további teendőink? - kérdem Feranra nézve.
/ókyr töredék/
|

10-27-2006, 11:49
|
Member
|
|
|
|
Feran töprengve néz rád:
-Elsőnek a tőr kell nekem. Aztán egeztetnünk kell a törpékkel, hogy az indulásra mikor keríthetünk sort. Addig is míg elindulhatunk jó lenne, ha jobban megismernénk egymást. Nehéz és hosszú utunk lesz. Esetleg az Atyának is jól jönne egy kis erőfeltöltés. - pillant az Atya felé -Ne vegye sértésnek Atya, de nincs annyira jó erőben külsőre, mint aki ha kell napokig képes menetelni vagy lovagolni és mindvégig kellően éber maradni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|