|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-06-2006, 18:08
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pagi
Valaki irta korabban hogy nagyon megnovekedett az adatforgalma amikor PDA-rol nezte a Hoditot!
En most teszteltem telorol - meg nem nevezett mobilszolgaltato internetes csomagjaval  - es nem novekedett meg ott semmi. Sot, atlathatobb lett szerintem telon!
Amugy tetszik a design, tenyleg csak gratulalni tudok. Persze meg kell szokni, de minden uj dologgal igy van az ember! Szoval koszi! 
|
Én voltam, aki ezt írta... Mivel gondoltam talán közben volt valami változás, most megnéztem megint... Továbbra is határozottan állítom, hogy sokkal több adatot kell letölteni és értelemszerűen lassabb is! Mivel alapvetően engedélyezni kell a képek letöltését a játék használatához ez önmagában alátámasztja az állításomat!
Tesztkészülék: Qtec9000 640x480@64k Op: WM2005 + IE
|

08-06-2006, 19:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
V6
Üdv!
Szerintem is százszor jobb volt a régi hódító, de ha már megcsináltátok akkor ne csináljátok vissza... Szerintem az egy jó ötleg lenne, ha a régi verziót is el lehetne éárni, minden maradna a régiben, csak valaki így, valaki úgy lép be az országába... amelyik nézet tetszik neki...
A 6-os berzióhoz még annyi, hogy szerintem lehetne sötétebb a háttér+eleve az egész, és bal oldalt a menüben lehetne váltani színt, mert így fél óra, míg megtalálok egy menüpontot  pl 5 lenne fekete hátterű, aztán másik 5 sötétkék, aztán megint fekete...
Remélem számít valamit a hozzászólásom. Minden jót.
Ötbánya
|

08-06-2006, 19:29
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ötbánya
Szerintem az egy jó ötleg lenne, ha a régi verziót is el lehetne éárni, minden maradna a régiben, csak valaki így, valaki úgy lép be az országába... amelyik nézet tetszik neki...
|
Tessék elolvasni az eddigi beírásokat, nem véletlenül írt ám ennyi ember ennyit ide. (Meg én sem.  )
|

08-06-2006, 19:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Na eddig én még nem dícsértem az új külsőt... hát most se nagyon fogom!
A képek tényleg szépek, grat a rajzolónak. Az oldalak alap arculata gondolok itt erre a papiros megoldásra szintén ötletes. De aki az oldal színezéstékitalálta!!!! Az nem gondolt arra hogy ezt valaki mondjuk 3-4órán keresztűl folyamatossan nézni fogja! Ezek a színek nagyon lefárasztják a szemet 20perc után már szinte minen összefolyt a kicsi betükről nem is beszélve! /Mondjuk nagy a felbontásom 1280*1024/
Mondjuk azt h melyik csoportba vagyok azt nem tudom kiolvasni, 5perc után!
Egy szemkímélőbb színkészlet alkalmazása nem jönne rosszúl!
|

08-06-2006, 20:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csocsó
a kicsi betükről nem is beszélve! /Mondjuk nagy a felbontásom 1280*1024/
|
EGY, EGYETLEN EGY embert kérek, hogy aki szerint kicsik a betűk, írja le, hogy hol. SENKI, NULLA DARAB EMBER írta le, hogy hol kicsik a betűk a pontlistán kívül. Mindenhol máshol nagyobbak,mint eddig voltak, úgyhogy bevallom halvány fogalmam sincs, hogy ki melyik oldalra gondol, amikor azt emlegeti, hogy kicsik a betűk. Sztem ezt Ti se tudjátok, mert még senki nem írt ilyen listát... 
|

08-06-2006, 21:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Én eddig nem szóltam semmihez hozzá, de ez az új arculat nem igazán jön be.
Szerintem, ha már ehhez ragaszkodtok, akkor a színeket jobban meg kellene válogatni.
A pontok menü tényleg nem igazán olvasható a méret miatt. Ha már a méretet nem változtatjátok, akkor itt is a színekkel kellene játszani, hogy jobban átlátható legyen.
A menü. hogy oldalra került, szerintem nagyon szokatlan, sokkal jobban tetszett, amikor alul volt.
Stb. stb.
|

08-06-2006, 21:09
|
Junior Member
|
|
|
|
Lusta vagyok :P
megmondom oszinten lusta vagyok ennyi mindent vegig olvasni....
de valamerre az elejen talaltam 1 olyasmi 5letet h lehessen valasztani a design-t
na azt hatarozottan tamogatom..... szep a v6 jo a v6 de en inkabb a regit szeretnem visszakapni.... tudom h bennem van a hiba de nekem nem jon be az "uj" hod
szerintem nagyon lemurias es a menu is elegge atlathatatlan....igazabol nem is az en logikam szerint vannak egymas alatt a hivatkozasok
ennyi
de ettol meg elismerem h sok melo lehetett vele
de gyanitom h aki megalmodta a szineket az nem nagyon szokott jaccani ... legalabbis nem annyit mint mi sokan :P
D a pok
|

08-06-2006, 21:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by podzsi
A pontok menü tényleg nem igazán olvasható a méret miatt. Ha már a méretet nem változtatjátok, akkor itt is a színekkel kellene játszani, hogy jobban átlátható legyen.
|
Az utóbbi 20-30 beírásomban egész pontosna hol olvastad, hogy nem lesz a pontok menü mérete változtatva? Ismét kérek mindenkit, hogy azt a minimális fáradságot vegye, hogy elolvassa az eddigi beírásokat. Ezt a tiszteletet azt hiszem minden régi fórumozó megérdemli az újoncoktól. Köszönöm.
|

08-06-2006, 21:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
EGY, EGYETLEN EGY embert kérek, hogy aki szerint kicsik a betűk, írja le, hogy hol. SENKI, NULLA DARAB EMBER írta le, hogy hol kicsik a betűk a pontlistán kívül. Mindenhol máshol nagyobbak,mint eddig voltak, úgyhogy bevallom halvány fogalmam sincs, hogy ki melyik oldalra gondol, amikor azt emlegeti, hogy kicsik a betűk. Sztem ezt Ti se tudjátok, mert még senki nem írt ilyen listát... 
|
a kicsibetűk a pontlistában zavarók nagyon,ez igaz.
De mondok én neked
Tanácsadó részen az összes táblázat címe! /Ételfogyasztás,Férőhelyek.../
pont a cím a legkisebb???
Kül az MNT, új egyezménynél van egy kisebb szépség hiba!
De a csoportomat akkor se tudom elolvasni! 
|

08-06-2006, 21:23
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem egyértelműen látszik a beírásokból, hogy a többségnek nem jön be az új design.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|