Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-18-2006, 20:26
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Nem kerül vissza a régi rendszer, ez az egy, ami teljesen ki van zárva. Nem poénól került be ez a módosítás.
Atis, akkor nem értelek, miről akarsz szavaztatni a másik fórumon??? Pontosan miről szól az a másik fórum? Amúgy egyszer mintha már én is azt írtam volna, hogy tuti nem poénból volt a fejlesztés és nem lesz semmi visszaállítva...
Amúgy ha nem lenne egyértelmű akkor én a régi rendszeren pont a körváltás közbeni akciózhatóságot értem...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 05-18-2006 at 20:29..
Sponsored Links
Old 05-18-2006, 21:00
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, a te ötleted volt ez... hogy a körváltás után, de a klánpontszám frissítése előtt lenne 10 másodperc, hogy még indíts sereget ha mennek rád 2 körről... ebben az esetben ugyibár a sereged pontosan 2 teljes körig lenne kint és pontosan körváltás után indítanád... és ez a te ötleted volt ám, nem az enyém...
A szembetámadás erősen más, mint így kezdeményezni egy támadást. Ez a 10 mp nem arra van, hogy támadást kezdeményezz. Ha ahhoz ez kell, az régen rossz.
Old 05-18-2006, 21:02
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, akkor nem értelek, miről akarsz szavaztatni a másik fórumon??? Pontosan miről szól az a másik fórum? Amúgy egyszer mintha már én is azt írtam volna, hogy tuti nem poénból volt a fejlesztés és nem lesz semmi visszaállítva...
Amúgy ha nem lenne egyértelmű akkor én a régi rendszeren pont a körváltás közbeni akciózhatóságot értem...
Milyen másik fórumon? Ki akar szavaztatni? No én azt hiszem itt teljesen elvesztettem a fonalat, úgyhogy térjünk vissza az eredeti témához azt hiszem, és ha valakinek van még javaslata, az jöjjön, amik eddig voltak, azon maradnak talonban, és majd összesítünk, hogy mik merültek fel.
Old 05-18-2006, 22:33
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Én csak akkor frissítenék, már miért akarnék máskor frissíteni? Hogy kiszúrják, hogy ottvagyok? Nem. 2-3 mp-vel előtte frissítek, odakerülök, a kv frissítése miatt pedig már el is onnan.

Mi értelme lenne máskor frissíteni? Semmi.

NEm jó a gondolatmenet. Kör elöt 2-3 mp-el frissíteni felesleges. 500 milla kidobott lé. Akkor már bontani kell nem frissíteni az ugyis jön magától 2-3 mp mulva. Sőt ha Én támadok én meghagynám magamnak a frissítés lehetőségét arra az időre amikor esetleg a másik klán mellém frissít! Akkor megint helyzeti előnyöm van, mert már támadásban vagyok az ellenfél frissített és még nincs támadásban tehát bontok és akkor frissítek Én így megint elmentem mellőle és nincs több lehetősége a saját klánjával.
Old 05-18-2006, 22:35
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Kinek milyen kifogása van azzal amit írtam? Ki milyen kiskaput lát benne?

A vezéroriban lenne egy klánpontfrissítő gomb. Ezt megnyomva az adott klán értéke befrissül és ezzel megváltoztatja a távokat KÖLCSÖNÖSEN! Hogy ajánljak is még valamit körönként 1x lehet használni (elvileg elég kellene legyen) ingyen.

Nos?

Ez lenne a legjobb megoldás az 5letemre csak fel sem merült bennem hogy ezt is meg lehet oldani programügyileg. De ha igen az bizony sok felvetett problémára megoldás lenne ezügyben.
Old 05-18-2006, 22:43
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati
Ha csak sajátot frissít, akkor a haver nem tud beleszólni, úgyhogy ilyen szempontból ez mellékes.

Ha ez kivitelezhető akkor ez jobb, mint az eredeti javaslat, bár hozzáteszem ha valaki igazán átgondolja a dolgokat az összes klán pontlistájának frissítése nagyobb stratégiai lehetőségeket hordoz magában, ugyanis fel kell készülnie a "frissíteni" szándékozónak arra, hogy valaki más is éppen akkor teszi ezt vagy elötte pár mp-el ezért jobban előtérbe kerül az átgondolt kivitelezés.
Old 05-18-2006, 22:44
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by monro
NEm jó a gondolatmenet. Kör elöt 2-3 mp-el frissíteni felesleges. 500 milla kidobott lé. Akkor már bontani kell nem frissíteni az ugyis jön magától 2-3 mp mulva.
2-3 mp múlva a váltás végén jön, ha akkor támadsz, akkor egy teljes kört várnod kell, egy teljes körig 2 körös vagy. (Ez van most, és volt eddig is.)

Ha kv előtt odakerülök 2 körre, támadok, bontok, és jön a kv, amikoris elkerülök 10 körre, no az már ideális. Ez lezajlik így mondjuk másfél perc alatt. Jelenleg erre minimum 1 óra kell.

Konkrétan:

:55 még 8 körre vagyok
:58 bekészítem, hogy 2 körre lehessek
:59 frissítek, 2 körre kerültem, támadok, bekészítem, hogy 10 körre legyek
:00 körváltás, 1 körre kerül a sereg, kv végi klánrendezés, 10 körre vagyok
:01 kv vége
Old 05-18-2006, 22:46
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
nem akarlak elkeseríteni de nem, most próbáltam ki:

776 203983 kiss (2) 45771 252.422 3 kör
777 165172 Békés népek földje (2) 45772 13.162 2 kör
813 168641 Booster 44832 3.495 ---

majd fokoztam katonát:

775 124669 [SZ] Electricity 45781 - 6.731 3 kör
777 165172 Békés népek földje (2) 45772 13.162 2 kör
813 168641 Booster 46453 3.495 ---

azaz hiába menetm feljebb pontban aki eddig 3 körre volt az kv ig 3 körre is marad.

Wand nyilván te is tudod, hogy a ráfokozás nemcsak a pontszám függvénye hanem a csoport létszámának és a köztetek lévő távolságnak is! Valóban adódik olyan eset, hogy hiába van ugyanannyi pontod ha van köztetek 50 ország a pontlistában. Asszem ez az 1A-ban 9-10 ori körül van jelenleg. Ha ennél több a köztetek lévő ország akkor csak az egyéni lista rendezésekor kerülsz a megfelelő helyre. De sztem ezzel nem mondtam neked ujat
Old 05-18-2006, 22:50
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Kinek milyen kifogása van azzal amit írtam? Ki milyen kiskaput lát benne?

A vezéroriban lenne egy klánpontfrissítő gomb. Ezt megnyomva az adott klán értéke befrissül és ezzel megváltoztatja a távokat KÖLCSÖNÖSEN! Hogy ajánljak is még valamit körönként 1x lehet használni (elvileg elég kellene legyen) ingyen.

Nos?

Ez a körönkénti 1x mindenkinek ez már nekem soknak tűnik. Főleg ingyen Ez már az eredeti célon túlmutat sztem. Nem véletlen javasoltam 3 körönkénti ciklust.
Old 05-18-2006, 23:03
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati
2-3 mp múlva a váltás végén jön, ha akkor támadsz, akkor egy teljes kört várnod kell, egy teljes körig 2 körös vagy. (Ez van most, és volt eddig is.)

Ha kv előtt odakerülök 2 körre, támadok, bontok, és jön a kv, amikoris elkerülök 10 körre, no az már ideális. Ez lezajlik így mondjuk másfél perc alatt. Jelenleg erre minimum 1 óra kell.

Konkrétan:

:55 még 8 körre vagyok
:58 bekészítem, hogy 2 körre lehessek
:59 frissítek, 2 körre kerültem, támadok, bekészítem, hogy 10 körre legyek
:00 körváltás, 1 körre kerül a sereg, kv végi klánrendezés, 10 körre vagyok
:01 kv vége

Ez nem baj. Én nem így támadnék... hanem így...:

00 körváltáskor a rendes frissel ráállok

nem fogja tudni, hogy:
1. akarok e támadni
2. ha igen mennyivel megyek
tehát nem tud azon agyalni, hogy mennyivel jöjjön rám, mert
1. ha fullal kijön és én nem megyek beverhetem 2x
2. ha félig jön ki lepattanhat ha én nem megyek ki és beverem én

tehát megvárom a köv frissítést és

59.58-kor bontok
59.59-kor támadok
00 után nincs lehetősége távoltnézni
01-kor a bontás miatt alatta vagyok 4-re mondjuk és megmaradt a frissem

ezután figyelem a pontlistát bekészítve a bontást vagy képzés vagy lefokozást vagy mindet ami kell ebből és figyelek. Ha frissít figyelem az eltelt időt és 10 perc mulva bontok képzek stb-stb és én is frissítek amint lehet így én alulról megyek ő felülről.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules