Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-24-2007, 08:24
Paliking Paliking is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Szerintem a gyujtas elég. egy ilyen felépítésű ország csak azzal hogy visszaépítgeti magát elveszti a bevételét.
Másrészt a gyujtogatás lehetne nem fix 1% hanem a topban eltöltött idő növekedésével araányosan nőne.
Kicsit utánaszámoltam, ha körönként a terület 1%-a gyullad, akkor az már elég jó ahhoz, hogy ne érje meg maradni.

Quote:
A minimum földet én nem tartopm jónak.
Mi lenne ha a felépési maximum felett csak 1 sereg lenne mindig indítható függetlenül attól hogy hány tábornokod van. Ezzel elkerülhető az hogy egy 0 s országot földre lekapjanak. Az hogy egyszer beveri meg nem hiszem hogy akkora előny.
Ezzel nem értek egyet, miért büntessünk valakit ezzel? Pl. beütnek a minimum heki felett területre, és én ütés után, vagy akár már keresztbe visszamegyek. Tudnék menni 2-3 sereggel, de emiatt a korlát miatt nem mehetek csak eggyel. Ezzel a nem földleadók is nagyon rosszul járhatnak.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-24-2007, 08:27
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Ezzel nem értek egyet, miért büntessünk valakit ezzel? Pl. beütnek a minimum heki felett területre, és én ütés után, vagy akár már keresztbe visszamegyek. Tudnék menni 2-3 sereggel, de emiatt a korlát miatt nem mehetek csak eggyel. Ezzel a nem földleadók is nagyon rosszul járhatnak.
Ez egy hirtelen jött ötlet volt.
De amit irsz az mind a maximum fellépes felett volt. Ati szavaival élve miert ment fel oda.
Olyan javaslat meg nem lesz ami csak a földleadókat büntetné. amit irtam mindneki gyengít de nem lehetetlenít el. Vesztesz földet is tudsz ütni de ne m5 sereggel.
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 08:56
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Ez egy hirtelen jött ötlet volt.
De amit irsz az mind a maximum fellépes felett volt. Ati szavaival élve miert ment fel oda.
Pl. azért, mert sok személyisége van, és csak így tudja teljesíteni a top köröket.
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:01
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Pl. azért, mert sok személyisége van, és csak így tudja teljesíteni a top köröket.
ezzel nem értek egyet eddig egyedul Tuvalu volt az akit akadalyozott a korbefordulasba a sok szemelyisege. es ezert kenytelen volt diplomaciai erzeket az elso helyert megmozgatni..azonban szerintem nem kell annyira ketsegbe esni a legtobb szmelyisegu ori most 7 es van belole par darab.. szerintem nem akadaly nekik.. a legfontosabb amit sokszemelyisegueknek mondani tudok hogy nagyon fontos a megfelelo csoportvalasztas..
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:02
Alba Alba is offline
Member

Quote:
De tud haladni hiszen lehetne tamadni csak sorozni nem tud. De n mhiszem hoyg egy normalisan jatzso jatekost aki a topba van es nem is nem is kicsivel a max felett azt 5-6 sereggel csak ugy le lehetne rohanni...
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:04
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
ezzel nem értek egyet eddig egyedul Tuvalu volt az akit akadalyozott a korbefordulasba a sok szemelyisege. es ezert kenytelen volt diplomaciai erzeket az elso helyert megmozgatni..azonban szerintem nem kell annyira ketsegbe esni a legtobb szmelyisegu ori most 7 es van belole par darab.. szerintem nem akadaly nekik.. a legfontosabb amit sokszemelyisegueknek mondani tudok hogy nagyon fontos a megfelelo csoportvalasztas..
És ha elérik a 9-et, akkor módosítsuk újra a szabályt?
Nem látom sok értelmét az ütések korlátozásának.
Old 08-24-2007, 09:07
Alba Alba is offline
Member

Miert kellene modositani a szabalyt???
Ha egy szövi éleföldel valakitnem leadják nekik a földet akkor siman toposok lesznek. Majd csesznek fellépni akkor hogy fordul majd a kékes orszag?Sehogysem.
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:08
Alba Alba is offline
Member

Aki jogosan szerzi a földet hátrányba kerül de akkor kérdezhető hogy miert akar sok sereggel beverni valakit ugy hogy mar alapbol a maximum felett van.
Viszont uthet ha tud de nincs esélye nagyon elhuzni a kék számos országok is utolérhetik. Az eseély megmarad és nem reménytelen ,mint most 1-2 csoportban.
Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:09
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Ha egy szövi éleföldel valakitnem leadják nekik a földet akkor siman toposok lesznek.
bocs ezt javítsd, mert nem értem
Old 08-24-2007, 09:13
Alba Alba is offline
Member

Bocsi.

Van egy szövetség és van egy két masik ori akik tegyük fel nem figyelnek es üresek. Legyünk kicsit johiszemuek. Jo sokszor beverik őket igy ők leszenk a top és nem is kevéssel. Majd egy tag fordul es maris 3 man vannak csak, így nem lehet odafedezni melléjük.

Hogy megy fel egy kékszámos a következő csoportba ha sok száma van?Maga a gyujtogatas meg nem kényszeríti le őket. Viszont ha egy sereggel mehetnének csak akkor ne mhuznának el annyira hogy utolérhetetlen legyen.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules