Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-04-2007, 11:06
-Hiena-'s Avatar
-Hiena- -Hiena- is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

"A játék embereknek készült, emberi felhasználásra. Ezért tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb."
ilyen program az internet expolorer, opera, firefox, wap bongeszo....
mars mindenki anarchba.
felre a trefat. nem azert ment el a kedvem mert lebuktam. azert ment el a kedvem mert nem tudod a jatekosokat megvedeni (megertem) de viszont anarchba pakolod azt aki tesz valamit a sajat erdekeben. ha bunosnek ereztem volna magam tuti nem ugyanakkor csinaltatom a tavolt. egesz pontosan mit is arthatok masnak azzal ha tavolba nezek ?
ha kijonnek ram akkor bevedem. ha nem tudom vedeni akkor megyek szembe es igyekszem ugy intezni, hogy en legyek a kisebb erteku korvaltaskor.
az orkommal teljesen legalisan vertem vegig a szerencsetlen kezdoket akik semmit sem tudtak tenni. napi 4-5 tamadas vakon. ha 0-24 ig tavoloznak akkor lett volna egy csopp eselyuk a visszatamadasra. utes utan mar rengeteg penzukbe kerult volna a fokozas. meg bosszut se tudtak allni mert akkora lett az ertekkulonbseg, hogy a tolik hasznalhatatlanokka valtak.
ertem en mire gondoltal a szabalyban de tulzasnak tartom automata tavolbanezesert az anarchot.
a tavolozassal nem artottam senkinek. a legjobb az volt ha felebredtem a telora akkor vedtem, vagy visszaszedtem egy vedhetetlen utessel elvitt fold egy reszet. apropo, 3/G-ben arwyl elvitt 1.3 yardot mekkora csalas, hogy eppen akkor nem volt tavol. nem utalas volt ?
kikerem magamnak a hihetetlenul nagy csalo minositest. ha tudnad mire lennek meg kepes amit eszem agaban sincs megcsinalni nem mondanal ilyet.
vannak megbeszelt utesek, utalasok, klancsatak kozben 3. 4. szereplok jelennek meg rendszeresen. percenkent tobbszor futo lekeresek heteken at abban a remenyben, hogy visszajon szabirol az aldozat...
anno a jatekbeli kozos forumon tanuja voltam egy piacos akcio utani vitanak. akkor az illeto szobeli figyelmeztetest kapott
ui:
en jot akarok a hoditonak es ezert hajlando vagyok tenni is.
ebed utan jovok es igyekszem kulturalt formaban folytatni az eszmecseret.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-04-2007, 11:16
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by -Hiena- View Post
ebed utan jovok es igyekszem kulturalt formaban folytatni az eszmecseret.
Örülök, hogy erre kapható vagy, hiszen ez a fórum erről szól. Ez a téma konkrétan a scriptekről, ezért ha mással kapcsolatban van javaslatod vagy felvetésed, akkor annak kérlek, hogy nyiss külön témát.

Mindenesetre nyilván jó hallani ezt az oldalt is, hogy ne csak egysíkúan közelítsük meg a kérdést. Ez is oka annak, hogy ezt a témát felesleges elkapkodni.

(Mindazonáltal fenntartom, hogy bár ezzel kára senkinek nem keletkezik, mivel ezek használata tilos, ezért ez továbbra is büntetendő, még akkor is, ha ezt valaki csak "apró trükknek" tartja. A szabályok nem tartják annak.)

És köszönöm, hogy az anarchba helyezés ellenére kultúráltan közelíted meg a kérdést, erre sokan nem lennének képesek.
Old 08-04-2007, 18:20
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Hiena ha jól sejtem a te országod a Rémkoppantó aki anarhba került.
Többször csatáztunk veled vagy a klántársaiddal. Meglepő is volt hogy milyen jól figyeltek, szinte sosem lehetett meglepni a klánodat annak ellenére hogy csak 3-an vagy 4-en voltatok a klánban?
Valamilyen szinten igazad van abban amit írsz, de ettöl még etikátlan a script használata, mert jogosulatlan előnyhöz jutsz ezáltal. Te mindig láttad, ha téged vagy valamelyik szövidet támadtuk, én viszont nem láttam mikor te támadtál engem mert épp senki nem nézett távolt a klánunkbol.
Ezért jogosnak tartom az áthelyezésed, mindaddig mig Ati bele nem írja a súgóba, hogy szabad távolbanéző scriptet használni. Akkor majd én is sms-ben fogok értesülni a távolbanézés eredményéröl. Egyenlőek lesznek az esélyeink.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 21:34
FJORD FJORD is offline
Member

Longevity: 95%
Angry

Felhábotítónak tartom, hogy mások így elrontják a játék örömét. Mindenféleképpen támogatom, hogy legyen kitalálva valami ellene. Ha ez az ára szünjön meg a wap.Pedig én is használom, Bár mostanában inkább a mini operat. Bár biztos vagyok benne ha ezek a script problémák megoldodnak, helyette kitalálnak mást. Elvégre magyarok vagyunk.
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 22:15
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by FJORD View Post
Felhábotítónak tartom, hogy mások így elrontják a játék örömét. Mindenféleképpen támogatom, hogy legyen kitalálva valami ellene. Ha ez az ára szünjön meg a wap.Pedig én is használom, Bár mostanában inkább a mini operat. Bár biztos vagyok benne ha ezek a script problémák megoldodnak, helyette kitalálnak mást. Elvégre magyarok vagyunk.
héhéhééé, azért a wapot nem adom, azt az istenért nem áldoznám föl, ugyanis a telómon valamiért nem működik a mini opera
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 22:49
-Hiena-'s Avatar
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Hiena ha jól sejtem a te országod a Rémkoppantó aki anarhba került.
Többször csatáztunk veled vagy a klántársaiddal. Meglepő is volt hogy milyen jól figyeltek, szinte sosem lehetett meglepni a klánodat annak ellenére hogy csak 3-an vagy 4-en voltatok a klánban?
Valamilyen szinten igazad van abban amit írsz, de ettöl még etikátlan a script használata, mert jogosulatlan előnyhöz jutsz ezáltal. Te mindig láttad, ha téged vagy valamelyik szövidet támadtuk, én viszont nem láttam mikor te támadtál engem mert épp senki nem nézett távolt a klánunkbol.
Ezért jogosnak tartom az áthelyezésed, mindaddig mig Ati bele nem írja a súgóba, hogy szabad távolbanéző scriptet használni. Akkor majd én is sms-ben fogok értesülni a távolbanézés eredményéröl. Egyenlőek lesznek az esélyeink.
kapj a fejedhez mert napi 20 orat rendszeresen lefedtunk. azon kivul ha tamadsz akkor szamits arra, hogy nem ures orszagra mesz. nem igazan ertem a felhaborodasod. ezek szerint rajtatok kivul mindenki koteles uresen es felugyelet nelkul hagyni az orszagat ?
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 23:13
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
kapj a fejedhez mert napi 20 orat rendszeresen lefedtunk. azon kivul ha tamadsz akkor szamits arra, hogy nem ures orszagra mesz. nem igazan ertem a felhaborodasod. ezek szerint rajtatok kivul mindenki koteles uresen es felugyelet nelkul hagyni az orszagat ?

Azért ez nem ilyen egyszerű. Olykor 10 fős aktív klánban is gondot jelent az őrség megszervezése, és szervezett távolozásnál is megesik, hogy valaki elalszik... Ez a gond a scripteléssel, hogy míg más dolgozik a témán, te nyugodtan lefekhetsz aludni, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz baj.
Reply With Quote
Old 08-05-2007, 07:36
-Hiena-'s Avatar
Junior Member

kep0.png
kep1.png

azt nem tudom, hogy masok mit hasznalnak de az enyemnel teljesen mindegy, hogy atrendezgetitek-e a laoyutot. javaban irtam h platformfuggetlen legyen de lehetne mas is. lenyeg, hogy nem bongeszoben klikkelget valami idiota plugin.
leszedem a tartalmat es eltavolitom belole az osszes html taget, igy teljesen fuggetlen a designtol. marad egy sima szoveges allomany amit konnyen fel tudok dolgozni. innentol lelkiismeret kerdese, hogy mit csinaltat az ember vele. barmit lehet amit kezzel is.

Code:
URL u = new URL(url);
Socket s = new Socket(u.getHost(), 80);
OutputStream o = s.getOutputStream();
PrintWriter pw = new PrintWriter(o, false);
pw.print("GET " + u.getFile() + " HTTP/1.0" + EOL);
if (cookie != null) {
   pw.print(cookie + EOL);
}
pw.print("Host: " + u.getHost() + EOL);
...
pw.print(EOL);
pw.flush();
InputStream in = s.getInputStream();
InputStreamReader isr = new InputStreamReader(in, CHARSET);
BufferedReader br = new BufferedReader(isr);
...
az orankenti turing teszt valoban megfogna a legtobb automatat.
hatranya, hogy jonehany artatlan felhasznalo is karat latja. olyan ez mint a terrorizmus elleni vedekezes. komoly kenyelmetlensegekkel es korlatozasokkal jar.

Last edited by -Hiena-; 08-05-2007 at 07:49..
Reply With Quote
Old 08-05-2007, 09:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

A Tiedet valóban ezért lehetett elkapni, mert nem a böngészős kattingatós elven működött. Az jelenleg elég elkaphatatlannak tűnik a hagyományos módszerekkel.

Azt gondolom, hogy egy java (vagy más) program írása azért már komoly erőfeszítéseket igényel, egy böngészőben kattingató scriptet viszont szinte bárki erőfeszítés (és hozzáértés) nélkül tud használni.

Ez egy évvel ezelőtt kb még nem volt ennyire megvalósítható, dehát a technika fejlődik.
Old 08-05-2007, 09:33
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
A napi 20órát mi is lefedjük, de akkor is ott van az a 4 óra. Nem szoktuk ürsen hagyni az országokat. De Te akkor is jogosulatlan előnyhöz jutottál a scripted miatt. Ezért tartom a büntetésed jogosnak, a büntetés mértéke már egy más kérdés.

Gyulaword (#79796)

Last edited by Gyula; 08-05-2007 at 09:36..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules