|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-09-2007, 15:07
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
földleadást lehet jelenteni vagy bízzak benne, hogy észreveszik?
|
Support@legendar.de
|

06-09-2007, 15:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
földleadást lehet jelenteni vagy bízzak benne, hogy észreveszik?
|
Én inkább azt írnám erre, hogy: "lehet, de úgyse teszünk semmit ellene, mert nem bizonyítható!"
Magyarban sem ér(t) semmit soha egyetlen ilyen földleadásos bejelentés, itt se fog.
+ amit Denike is írt: lesz kitől elvegyük a földet, hagy menjenek csak felénk. 
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

06-09-2007, 15:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
*vigyorogva dörzsöli a markát*
|

06-09-2007, 16:05
|
Banned
|
|
|
|
Nem igazan ertem, h a majdnem mindenki szamara nyilvanvalo foldleadast miert nem akarjak bizonyitani az adminok... 
Raadasul ok meg azt is latjak, h mikor mar csak 1 korre volt x tamado sereg, amit KB 20 ijasz megfogott volna tornyban akkor atkepezte az illeto az egysegeit....
Ezen egyebkent mit nem lehet bizonyitani? 
|

06-09-2007, 16:24
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vik
Nem igazan ertem, h a majdnem mindenki szamara nyilvanvalo foldleadast miert nem akarjak bizonyitani az adminok... 
Raadasul ok meg azt is latjak, h mikor mar csak 1 korre volt x tamado sereg, amit KB 20 ijasz megfogott volna tornyban akkor atkepezte az illeto az egysegeit....
|
Kérdés: ha ezt így látod és ez ilyen egyértelmű számodra, akkor miért is nem támadtad meg te is?
Ui: költői volt a kérdés, nem kell válaszolni. 
|

06-09-2007, 16:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vik
|
Ez most OFF lesz mint példa:
HV-n
Harcosok és Numer@ JKSZ-e Földleadás címmel!
Harcosok gondol eggyet és kitámad kb. 1100 íjjával rám! Ennyi íjjal akárkit megtudott volna fogni abban a pár körben az tuti!
Numer@ Érdekes módon pont akkor támadott rá Harcosokra 5 sereggel amikor ő támadott rám 1100 íjjal ami a full kezdők szoktak max csinálni nem olyanok akik sok-sok párbajt nyertek meg hv-t is nyerő illető.... Következtetéseket le lehet vonni.
És persze mivel pont távolba néztem akkor, énis támadtam Harcosokra, de nekem kevesebb seregem volt támadásra, így pattantam Numer@ orival félúton.
Be is jelentettem azon a napon még, mert súgóban is írva van: Idézem
"Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. A hétvégi játékban és a rendes játékban egyidejűleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja. (Kivéve természetesen az esetleges szabályszegéseket, melyek a rendes országod áthelyezését/törlését eredményezik.)"
Nah már most azt is tudtam, ha lejár a HV és utána jelentem akkor nem csinálnak semmit, mert eltünik az adat az adatbázisukból! De én rögtön jelentettem.
Fórumon is lázadtunk nagyon sokan, Dragit kitiltották 72 körre!
Majd este 8-kor szöviztünk 4-en és Fair-ben leszedtük Numer@ orit, hogy JKSZ-el ne nyerjen már!
Megjegyzés: Sajnálatos módon bizonyítani nem tudom írásosan, mert nem mentettem le az adatokat, pedig megkellett volna tennem!
Bizonyítás alapon annyit tudnék adni, hogy valamelyik azon a HV-n szövi tagom ír ide!
Végezetül egyikük se került Anarchba!
Ez egy példa volt a földleadás jelentése érdekében! Anarchba nem megy senki ilyen miatt, ugyanis nem lehet 100%-an bizonyítani!
OFF vége
|

06-09-2007, 16:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kérdés: ha ezt így látod és ez ilyen egyértelmű számodra, akkor miért is nem támadtad meg te is?
Ui: költői volt a kérdés, nem kell válaszolni. 
|
En azert valaszolok, azaz kerdezek..
Akkor az ilyen esetekre az a hivatalos valasz, hogy: "Mivel nem bizonyithato, nem tudunk mit csinalni, ezert mindenki probaljon hasznot huzni belole, hasonloan a piaci utalasokhoz?"

06-09-2007, 16:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En azert valaszolok, azaz kerdezek..
Akkor az ilyen esetekre az a hivatalos valasz, hogy: "Mivel nem bizonyithato, nem tudunk mit csinalni, ezert mindenki probaljon hasznot huzni belole, hasonloan a piaci utalasokhoz?"
|
Nem válaszoltál a kérdésre.
Bár megjegyzem, hogy igazából se ennek, se Harcosok hétvégi játékbeli foglalásának nem tudom pontosan mi köze az eredeti témához.
|

06-09-2007, 16:34
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bár megjegyzem, hogy igazából se ennek, se Harcosok hétvégi játékbeli foglalásának nem tudom pontosan mi köze az eredeti témához.
|
az igaz de úgy is kezdtem hogy OFFolok egy példa erejéig.
csak hogy lássák a többiek, hogy bizonyítani nem lehet az ilyenfajta JKSZ-t
|

06-09-2007, 16:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
A postodra valaszoltam, es kerdest tettem fel benne...
Ennek annyi koze van a nemet verziohoz, hogy ugy tunik, mivel ott keves a jatekos(mert most indult), keves az akcio, es sokkal inkabb szemet szurt az embereknek egy ilyen dolog...
Lehet hogy nem ebbe a topicba kellett volna megkerdeznem, de vegulis vmilyen szinten kapcsolodik a temahoz, mert itt, ebben a verzioban merult fel ez a kerdes...
A Te kerdesedre meg nem valaszoltam, mert nem is tolem kerdezted, es valaszt se vartal ra 
|
|
Posting Rules
|