|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

05-30-2007, 19:11
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
[quote=Gyula;99832]A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.
Igen? És mennyi is a minimális föld? Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...
|

05-30-2007, 19:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Evvel ugye nem azt akarod mondani, hogy mindenki JKSZ-es aki valamelyik csoport topjában ül?
És ugye az A-ban nem adják le a földet újrázás vagy fordulás előtt?
És mi köze van a topban eltöltött időnek a földleadáshoz?
Ha több háza gyullad vagy földet veszít akkor nem fogja leadni aki akarja?
ugyanmár ez csak arról szól, hogy más csoportokban ne lehessen termelni..
|
De a nagyrészük jksz-es vmilyen módon. szted mennyire reális hogy valaki több ezer hekire felmenjen jksz nélkül egy olyan csoportban ahol 600heki a lépő határ, és furcsa mód miért talál mindig üres orikat???
megnézném hogy te leados a földedet a klánodnak, hosszú idő lenne 0hekikkel leadni, pl mert ott él a baráti malusz és a minimum föld is van...

05-30-2007, 19:15
|
 |
Member
|
|
|
|
[quote=rexa;99844]
Quote:
Originally Posted by Gyula
A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.
Igen? És mennyi is a minimális föld? Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...
|
hát nem lehet úgy leszedni  mert már ha 6sereg felülről üt akkor is a minimum föld alá esel, nemhogy 10-nél ha pedig egy alulról megy akkor meg már a 4. után minimum alá estél... nem nehéz csak egy kis matematika...
amúgy meg tök mind1 hogy 1k hekin volt vagy 4k hekin esetleg 11122111k hekin

05-30-2007, 19:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Nem lehet, ha csoport topjában beütsz valakit 10 sereggel mégha 9 alulrol is megy az biztos hogy nem fog lefordulni mert a minimum heki alá kerül.
1460hekin 220hektárt veszithetek büntetés nélkül ez kb 2sereg alulrol, a te példádban legyen 1 sereg alulrol és a legjobb esetben is 4-5sereg felülröl, de szerintem már igy is necces és véletlen lecsúszhat az ori a minimum alá.
Szóval a 10 sereges példád nekem erősen sántit valahol.
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 05-30-2007 at 19:23..
|

05-30-2007, 19:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...
|
Ööö, a jksz bejelentő nem erre való ám!
|

05-30-2007, 19:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Talán mert az A nem arra lett kitalálva hogy onnan is fordulni kelljen ez utobbi csak egy lehetőség... nem véletlenül van az A-ban 10fős szövetség, nem véletlenül nincs morál csökkenés top körben, nem véletlenül van a szövetségeknek neve, más a harcrendszer is, ezek mind mind azért vannak mert az A a játék teteje, és nem vagy köteles lefordulni. azért mert akár évekig épitgetsz egy országot, ne kelljen azt neked lenulláznod, a nagy birodalmaknál se volt az hogy jó mostmár túl nagy vagy lécci menj vissza városállamá, nehezen de leverték őket... te is tedd ezt ha ennyire zavar...
|
A földleadás minden csoportban szabály ellenes tudtommal, semmi köze ahhoz ki mennyi ideje és melyik csoportban játszik, és ez a topik erről szól, hogy hogy akadályozzuk ezt meg. tehát ha valaki az 'A' csoportban teszi, igenis ugyanazt a büntetést kapja, mint a többi csoportbeli. Ezért tartom ésszerűbbnek ezt úgy szabályozni amit ott is belehet tartani. Ha úgy gondoljátok, hogy a gyújtogatás és a földvesztés az 'A' csoportban a játék ellehettelenítése lenne, akkor a javaslat nem ésszerű, mert mégegyszer ismétlen az 'A' csoportban szabálytalankodó játékosnak is pontosan az a szabályzás és vagy büntetés jár, mint más csoportbeli társainak,...semmivel sem eshet külön elbírálás alá a tette, mint más csoportban.
|

05-30-2007, 19:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, a jksz bejelentő nem erre való ám!
|
Aszittem ez is JKSZ 
|

05-30-2007, 19:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Szóval a 10 sereges példád nekem erősen sántit valahol.
|
Egyszerü. küld el Rexa a példádban szereplő orit, és meg lehet nézni hogy nincs neki 1 személyiséggel több.... mert az tuti hogy zérózva ment az 5-re

05-30-2007, 19:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
olvass figyelmesebben, én is épp cáfolok és nem én állítom ezt,
|
Tudom csak rosszat idéztem  bocsi

05-30-2007, 19:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
hát nem lehet úgy leszedni  mert már ha 6sereg felülről üt akkor is a minimum föld alá esel, nemhogy 10-nél ha pedig egy alulról megy akkor meg már a 4. után minimum alá estél... nem nehéz csak egy kis matematika...
amúgy meg tök mind1 hogy 1k hekin volt vagy 4k hekin esetleg 11122111k hekin
|
Légyszives olvass már figyelmesebben, én is épp azt magyarázom hogy ha valakit leszednek 10 sereggel akkor az mindenképp a minimum alá esik.
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 05-30-2007 at 19:23..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|