|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
05-04-2006, 21:47
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Nem idézem az egészet, de pontosítanék pár dologban, ha nincs a kolléga ellenére
|
Lusta voltam ennyire hosszút írni be, vagy másolni a linkből, de így legalább megnézheti az is, aki lusta egy másik linkre átmenni...
És születnek emberek.
|
05-04-2006, 21:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudom, azért álltam neki 17-es szint felett, hogy Transcended sigil stone-ok potyogjanak Illetve, valójában 20-as felett, hogy daedra cuccokat dobjanak a Dremora-k, de a 20 is 17 felett van
18 bezárt kapu után meg már eszemben sincs a save game/load game bűvészkedés Egyébként azt hittem, a Transcended sigil stone húde erős lesz, ha tulajdonságpontról van szó, de csak 12-t ér ... ez pedig alig több mint a Grand soul gem grand lélekkel töltve, hisz az 10.
|
Hát, a szintekkel mindig csínyján kell bánni, mert én pld Kvatch-ba 3. szinten bementem, megmentettem akit kellet, de a várost visszafoglalni csak 18. szinten mentem vissza és volt is nagy meglepetés, szegény katonákat alig tudtam megmenteni...
A kövek azért elég erősek így is, hisz néha az a +2 is jól jön... Főleg mikor egy bezárt szobában kergetőztem 7. szinten egy Lich-el, akkor sokat adtam volna egy ilyen cuccért...
Quote:
Az orknak annyi, ha nem oldod meg a küldetését, akkor harcol veled az arénában, ha meg kideríted, hogy a felmenője vámpír volt, akkor hagyja magát legyőzni (mondjuk kisétálni nem próbáltam harc közben, szerintem nem is lehet, míg az egyik fél nem fekszik).
|
Igen, ezt tudom, de én pont azt kérdeztem, hogy sikerült e megölés nélkül megoldani... ugyanis ha harcban csapod le, akkor kiír valami olyasmit (nem emléxem már a pontos szövegre), hogy amit tettél azt valami ismeretlen erő nagy örömmel veszi... és ez a szöveg jön elő akkor is, mikor te magad nyírod ki a vámpírvadászokat egy bizonyos küldiben az egyik város polgármesterétől kapott küldi miatt, míg ha hagyod, hogy ugyanaezen vámpírvadászokat a vámpírok öljék meg, akkor nem jön ez a szöveg. Ebből gondolom, hogy valahogy meg lehet menteni (és ezért nem vagyok 30. szinten sem még az aréna legfőbb bajnoka, mert megsajnáltam és nem akarom megölni... ).
És születnek emberek.
|
05-04-2006, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Lusta voltam ennyire hosszút írni be, vagy másolni a linkből, de így legalább megnézheti az is, aki lusta egy másik linkre átmenni...
|
Próbáltam viszonylag könnyen érthető formára hozni
Ja, max. mana 300. Nem próbáltam más fajt, meg nem is igazán vari a karakter, de ha Breton vagy az +50 mana, ha High Elf akkor pedig +100 mana jár alapból.
Gondolom ezek akkor hozzáadódnak a 300-hoz.
05-04-2006, 22:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Igen, ezt tudom, de én pont azt kérdeztem, hogy sikerült e megölés nélkül megoldani... ugyanis ha harcban csapod le, akkor kiír valami olyasmit (nem emléxem már a pontos szövegre), hogy amit tettél azt valami ismeretlen erő nagy örömmel veszi... és ez a szöveg jön elő akkor is, mikor te magad nyírod ki a vámpírvadászokat egy bizonyos küldiben az egyik város polgármesterétől kapott küldi miatt, míg ha hagyod, hogy ugyanaezen vámpírvadászokat a vámpírok öljék meg, akkor nem jön ez a szöveg. Ebből gondolom, hogy valahogy meg lehet menteni (és ezért nem vagyok 30. szinten sem még az aréna legfőbb bajnoka, mert megsajnáltam és nem akarom megölni... ).
|
Nem harcol, mert nincs értelme az életének (szerinte :P).
Az a szöveg lesz a belépőd a bérgyilkos céhbe (dark brotherhood), ha ártatlant ölsz (ez esetben az ork sem számít ellenséges karakternek) és utána alszol, megjelenik Neked Lucien és elmondja, hogy léphetsz be (az ismeretlen erő a Night Mother lesz )
Nekem Umbra leveréséért mondta ezt, de hát kellett az a kard, na :P
05-05-2006, 13:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Próbáltam viszonylag könnyen érthető formára hozni
Ja, max. mana 300. Nem próbáltam más fajt, meg nem is igazán vari a karakter, de ha Breton vagy az +50 mana, ha High Elf akkor pedig +100 mana jár alapból.
Gondolom ezek akkor hozzáadódnak a 300-hoz.
|
Nem adódnak hozzá a max-hoz... csak az elején számítanak... most High Elf vagyok 30. szinten és ugyanúgy 300 a max (mondjuk a faj leírásban is az van, hogy a mágiájuk 100-al több, nem az, hogy a max mágiájuk)...
És születnek emberek.
|
05-05-2006, 13:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem harcol, mert nincs értelme az életének (szerinte :P).
Az a szöveg lesz a belépőd a bérgyilkos céhbe (dark brotherhood), ha ártatlant ölsz (ez esetben az ork sem számít ellenséges karakternek) és utána alszol, megjelenik Neked Lucien és elmondja, hogy léphetsz be (az ismeretlen erő a Night Mother lesz )
Nekem Umbra leveréséért mondta ezt, de hát kellett az a kard, na :P
|
Na látod pont ezt mondom... Nem kényszerítenek ebben a játékban arra, hogy mindenképpen megölj egy ártatlan, ezért tutira van egy 3. megoldási mód is, úgyhogy majd dolgozom még az ügyön...
És születnek emberek.
|
05-05-2006, 19:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nem adódnak hozzá a max-hoz... csak az elején számítanak... most High Elf vagyok 30. szinten és ugyanúgy 300 a max (mondjuk a faj leírásban is az van, hogy a mágiájuk 100-al több, nem az, hogy a max mágiájuk)...
|
Furcsálltam, hogy max. 300 lehet, ezért indítottam egy High Elf karaktert.
Level 1: 360 mana.
Ezekből jön össze:
High Elf: 100 mana
Intelligence 55 (alap az 50 +5 a custom class leosztásból): 110 mana
Brightskin Atronach: 150 mana
Ez 100-as IQ-val 450 max. mana lesz, cuccok nélkül. Cuccokkal lazán 500 fölé vihető, bár az atronach csillagjegy nem ajánlott kezdőknek (az apprentice +100 pontja pedig High Elfeknek).
Akkor a 300 max. megállapítás hibás
Inkább: a max. mana ami IQ-val összeszedhető, az 200 (IQ*2). Ehhez jönnek a faji plusszok, a csillagjegyek által adott plusszok és végül a tárgyak által adott plusszok.
05-05-2006, 19:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Na látod pont ezt mondom... Nem kényszerítenek ebben a játékban arra, hogy mindenképpen megölj egy ártatlan, ezért tutira van egy 3. megoldási mód is, úgyhogy majd dolgozom még az ügyön...
|
Persze, békén hagyod szerencsétlen orkot
Egyébként Umbra (igazából ez a kard neve) megszerzése daedra shirne küldetés, ha rendesen a küldetés keretein belül csinálod, akkor magadra uszíthatod a kard tulaját és így nem számít ártatlan meggyilkolásnak.
De ez level 17 quest, annyit nem akartam várni arra kardra (soul trap on strike 120 sec, 120 charge, +legnagyobb sebzés az egész játékban), így elvettem előbb ...
05-06-2006, 13:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Furcsálltam, hogy max. 300 lehet, ezért indítottam egy High Elf karaktert.
Level 1: 360 mana.
Ezekből jön össze:
High Elf: 100 mana
Intelligence 55 (alap az 50 +5 a custom class leosztásból): 110 mana
Brightskin Atronach: 150 mana
Ez 100-as IQ-val 450 max. mana lesz, cuccok nélkül. Cuccokkal lazán 500 fölé vihető, bár az atronach csillagjegy nem ajánlott kezdőknek (az apprentice +100 pontja pedig High Elfeknek).
Akkor a 300 max. megállapítás hibás
Inkább: a max. mana ami IQ-val összeszedhető, az 200 (IQ*2). Ehhez jönnek a faji plusszok, a csillagjegyek által adott plusszok és végül a tárgyak által adott plusszok.
|
Hidd már el, hogy én nem számolgattam, hanem beírtam azt ami van...
30. szintű High elf, 100-as IQ és símán megállt már vagy 10 szinttel ezelőtt 300-nál a max mana...
Tárgyakkal természetesen feljebb lehet vinni, de magától csak 300-ig fejlődhet...
Amúgy az, hogy egy vari mennyi manapontba kerül, függ attól is, hogy milyen szinten műveled az adott varázslat tipust, így ami 25-ös képzettségnél 300 mana, az 100-nál símán lemegy 100 környékére...
És születnek emberek.
|
05-06-2006, 15:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hidd már el, hogy én nem számolgattam, hanem beírtam azt ami van...
|
én elhiszem, de Te ezt írtad: "Amúgy egy jótanács mindenkinek, úgy készüljön, hogy a manapont növekedése megáll 300-nál"
Na ez az ami nem igaz
Ugyanis nem lehet kijelenteni, hogy mennyi a max., mivel sokminden befolyásolja.
A mondat helyesen: A manapont növekedése számomra 300-nál megállt.
Mint írtam, egyes szinten is lehet 360 mana kezdésnek, ez egy szintlépés után +5-ös INT-el már 370 és így tovább ...
Ha nem hiszed, indítasz egy karaktert a leírtak szerint és örülsz a plusz mana mennyiségnek
Neked 300 a max. cuccok nélkül, mivel nem mananövelő a csillagjegyed. (200 INT-ből +100 a High elf)
Ezek tények
(szerk: én sem számolgattam, ha figyelmesen elolvasod: "Furcsálltam, hogy max. 300 lehet, ezért indítottam egy High Elf karaktert.")
Last edited by Csokibácsi; 05-06-2006 at 15:53..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|