|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Túrák Túrázni voltál? Jó túra lesz, ahol mást is szívesen látnál? Itt a beszámoló helye! :) |
12-11-2006, 09:15
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Ide én tuti megyek
Legalább a bronz fokozatom legyen meg
A szervező társaság pedig kiváló
|
Ha elnezek erre, vigyaztok ram es segitetek ha elakadok?
Ja, amugy a maratonira gondoltatok?
|
12-11-2006, 09:18
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Liza itt is...
Hát a társaság tényleg fontos
Bár jómagam a motorosokat inkább szeretem, akik nem sietnek sehová, csak mennek egyet a hegyekbe tekeregni, esetleg szalonnát sütni...
4-5 motorossal már egész jól el lehet lenni Hatalmas a hangulat
Hát igen Ezt nem lehet télen megtenni, de attól függetlenül jó társaság szokott lenni
|
Motorral? Erdőbe?
És szallonát süt?
Pfffffff
inkább nem mondom mi a véleményem az ilyen "turistá"-ról...
|
12-11-2006, 09:20
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ha elnezek erre, vigyaztok ram es segitetek ha elakadok?
Ja, amugy a maratonira gondoltatok?
|
Szecsa: ha most akarsz először teljesítménytúrázni akkor ne a 42km-esre mennyél... Ha csak nem vagy szerencsés alkat, mert egy életre megutálod.
Én a 30-ast tervezem, de időjárás függő
|
12-11-2006, 11:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hát...
Quote:
Motorral? Erdőbe?
És szallonát süt?
Pfffffff
inkább nem mondom mi a véleményem az ilyen "turistá"-ról...
|
Hát, mindenkinek más a vélemánye
Gondolom nem nagyon motorozol, de tudod milyen jó érzés menni valamerre, nem rohanni, a szél csapkod össze-vissza... Olyan mint a túra, csak a lábad fékezésre és váltásra használod. Sőt! Még a kéz is kell
Ha hosszú a hajad az pláne jó
Egyszer majd próbáld ki
|
12-11-2006, 11:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Liza itt is...
Hát, mindenkinek más a vélemánye
Gondolom nem nagyon motorozol, de tudod milyen jó érzés menni valamerre, nem rohanni, a szél csapkod össze-vissza... Olyan mint a túra, csak a lábad fékezésre és váltásra használod. Sőt! Még a kéz is kell
Ha hosszú a hajad az pláne jó
Egyszer majd próbáld ki
|
Bocs de tőlem ez életidegen, a természetbe eregeti a kipufogó gázt, és a motorzajjal felverni a csendet...
szabadidős száguldási igényem kiélem a kerékpáron vagy futás közben
|
12-11-2006, 11:06
|
Guest
|
|
|
|
Goldy, voltam 2* maratoni séta gyalogláson 2 evvel ezelott a "Mozogj velunk" c. program kereteben.
Megvolt a tarsasag, igy nem untam halalra magamat
Mas kerdes, hogy akkoriban inkabb vegigfutottuk ezt a tavot, mivel akkor még benne voltam a hosszutav futo korszakomban....mostanra ez talan elmult
De szerintem 30km-t még ma is letudok egybe futni...bar erre sztem kicsi az esely
De ha a 30-ast bevallaljatok, akkor szivesen csatlakoznek! Lehet?
(mert akkor vigyaznotok kell ram)
|
12-11-2006, 11:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Hm
Mindegyik idő kérdése, de egy motor nem szennyezi annyira a környezetet, mint a fahordó traktorok vagy a sima személyautók...
Ha lenne időm, akkor én is futnék, de amikor hazaérek, akkor hulla vagyok, berobbanok a gép elé vagy a konyhába és elvagyok...
|
12-11-2006, 11:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Goldy, voltam 2* maratoni séta gyalogláson 2 evvel ezelott a "Mozogj velunk" c. program kereteben.
Megvolt a tarsasag, igy nem untam halalra magamat
Mas kerdes, hogy akkoriban inkabb vegigfutottuk ezt a tavot, mivel akkor még benne voltam a hosszutav futo korszakomban....mostanra ez talan elmult
De szerintem 30km-t még ma is letudok egybe futni...bar erre sztem kicsi az esely
De ha a 30-ast bevallaljatok, akkor szivesen csatlakoznek! Lehet?
(mert akkor vigyaznotok kell ram)
|
Szecsa: ebben az esetben, hajrá ) Legfeljebb ha Ati úgy dönt hogy jön majd jól előre hajcsárkodjátok egymást, múltkor úgy loholt séta címén a városban mint a mérgezett egér, ha nem akkor hátúl elsétálgathatsz a koleganőmmel, Akárral meg velem Sok cuccot ne hozz majd szerintem ezen a túrán rendes ellátás lesz a frissítő pontoknál Legalábbis a Mecsek 600-as csúcsait is ők szervezték és ott elég volt egy övtáska meg egy kulacs
|
12-11-2006, 11:43
|
Guest
|
|
|
|
Egy fontos kérdés: vajon térerő van?
Amugy irok majd e-mailt a feltuntetett szervezoknek, mert szallasra szuksegem lesz elotte es utana valo este is
|
12-11-2006, 11:44
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Szecsa: ebben az esetben, hajrá ) Legfeljebb ha Ati úgy dönt hogy jön majd jól előre hajcsárkodjátok egymást, múltkor úgy loholt séta címén a városban mint a mérgezett egér, ha nem akkor hátúl elsétálgathatsz a koleganőmmel, Akárral meg velem Sok cuccot ne hozz majd szerintem ezen a túrán rendes ellátás lesz a frissítő pontoknál Legalábbis a Mecsek 600-as csúcsait is ők szervezték és ott elég volt egy övtáska meg egy kulacs
|
Melasz nem is jön? :P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|