|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-31-2006, 15:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
de az nem volt gáz hogy egy hadist se tudsz ártózni, és 2 sereggel üt egy hadis? ha már tanyafree akkor arra kéne játszani hogy minél több oldalról legyél védve, nem?
|

03-31-2006, 16:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
de az nem volt gáz hogy egy hadist se tudsz ártózni, és 2 sereggel üt egy hadis? ha már tanyafree akkor arra kéne játszani hogy minél több oldalról legyél védve, nem?
|
Pár apróság kimaradt 
Pl, az hogy akkoriban a szövi full online volt és élt a telefonos kapcsolat+wap ha szükséges volt.
De amikor nem voltam gépközelben 2-3 óra hosszat akkor rendszeressen bevolt híva a help a két hadis oritól.
Általában ellehet mondani, hogy majdnem rendszeressen a haderő duplája ácsorgott a vártán.
De ehez mondom megfelelő szövi is kellett 
És amikor vki pattant akkor törhette a buksiját miért??
És vakarózhatott a vissza kisérés miatt is.
Avval a szövivel asszem 3 szintet léptem ugy, hogy földet is csak foglalással szereztem, a felfedezés elvolt felejtve.
A varis majdnem mindenhová belátott, aholnem ott elhoztam az éplistát, rendszeressen kell vezetni és frissiteni a kimentett gömbiket ép és szövi listákat.
Macerás volt de rendessen emelte az adrenalin szintet 
Last edited by Békés; 03-31-2006 at 16:25..
|

04-01-2006, 11:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Piac
A minap történt velem némi szivatás. A piacról visszatérő tekijeimet valami fránya rablóbanda elcsórta  )
Azt írta:"Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínû, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják."
Szeretném megtudni ,hogy is működik ez. Az átlagár/pillanatnyi ár hányszorosáig van ez így? Kb. kétésfélszeres áron voltak kint a cuccok, bár mikor kiraktam még csak 1.8 szoros körül. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy az árcsökkenés miatt volt? Vagy ez bármikor megtörténhet?
|

04-01-2006, 13:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
A minap történt velem némi szivatás. A piacról visszatérő tekijeimet valami fránya rablóbanda elcsórta  )
Azt írta:"Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínû, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják."
Szeretném megtudni ,hogy is működik ez. Az átlagár/pillanatnyi ár hányszorosáig van ez így? Kb. kétésfélszeres áron voltak kint a cuccok, bár mikor kiraktam még csak 1.8 szoros körül. Eddig még nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy az árcsökkenés miatt volt? Vagy ez bármikor megtörténhet?
|
Bármikor nem.A tekit érdemes úgy min.500-al drágábban kirakni akkor valószínű hogy meg se veszik de else rabolják.Katonáre meg egy 2ezres árat simán rárakhacc.
|

04-01-2006, 13:45
|
 |
Member
|
|
|
|
nekem is lenyulták 50k tekimet 3500ért raktam ki és 2700 körül mozog az ára, még most is, ilyen eddig nem volt...
|

04-01-2006, 14:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
nekem is lenyulták 50k tekimet 3500ért raktam ki és 2700 körül mozog az ára, még most is, ilyen eddig nem volt...
|
vagy lehet hogy Ati így akarja korlátozni, hogy akkora pénzek legyenek a Hódban 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

04-01-2006, 15:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát nem tudom. Láttam a napokban olyat, hogy valakinek 400k tekije volt kint egy típusból. Az én 30k-m ehhez semmi. Az még is elment  Vannak akik milliárdokat tartanak tekiben(itt a fórumon olvastam ilyesmit). Mi értelme ennek? Kezdtem örülni, hogy végre van 1 kis tartalékom, erre levesznek 30k tekivel. Ha a játékban más ori tette volna, azt sportszerűnek tartanám, de így.....Ha kirakok 30k pacit, azt is elrabolják?? Nevetséges. 
|

04-01-2006, 15:16
|
 |
Member
|
|
|
|
ne idegeskedj, azzal nem lesz jobb, egyszer én nagyon sok tekit veszítettem el, kb 200milla értékűt, mert rosszul írtam be.
egyébként mi értelme avn a nagy tételnek?? szted? 
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

04-01-2006, 15:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Értem én. De én nem követtem el hibát szvsz. Ha elcseszek valamit, bármikor vállalom a következményeket. Így, hogy sem ellene tenni nem tudok, sem megtorolni, sem könyörögni  , sem megakadályozni a következőt, kicsit elveszi a kedvem. Ez így nem fair. Én is arra törekszem, hogy legyenek tartalékaim, de nem akarok azon aggódni, hogy mikor csesznek ki vkik újra így velem válaszlehetőség nélkül. Elég baj van a játékostársakkal  , nem akarok szellemeken rágódni. Miért nincs pontosan meghatározva, hogy hogyan kell/ lehet piacozni?
|

04-01-2006, 15:37
|
 |
Member
|
|
|
|
de ha azt akarod hogy meeg is amradjon a teki akkor annyival ne rakd ki drágábban, max 200al drágábban, úgy még simán belefér, nekem is így van kint 
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|