|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-22-2007, 17:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mivel a fórum egyik lényege, hogy a kezdők is segítséget kaphassanak, elsősorban stratégiai kérdésekben, amikre máshol nincsen lehetőségük (supportnak nem feladata stratégiai kérdésekre válaszolni), ezért a jelentkezésük korkátozását kifejezetten rossz ötletnek tartom. Jelenleg sokan azon buknak el a regisztrációkor, hogy vajon mi is az e-mail címük. Azt hiszem, hogy ez bőven elég szűrő jelen pillanatban.
Ameddig ez nem jelent visszatérő problémát, csak néhány embernél fordul elő, addig nem hiszem, hogy ennek korlátozása szükséges.
Ne feledjük, hogy ennek a fórumnak pont az a lényege, hogy a belső fórumnál picit szabadabb légkörben lehessen beszélgetni. Ha ezt különböző korlátozásokkal megakadályozzuk, akkor pont a fórum eredeti célja veszik el.
|
az 1. résszel egyetértek, de a 2. résszel nem, úgyanis az ötlet kifejezetten a fejlesztés topicra vonatkozott, amúgy meg sztem elég létező probléma, 10legutobbi topicból legalább 7 oltári baromság volt/vagy már létezett a megbeszélésekbe, és ez megy már 1 ideje. sztem igenis jó lenne vmilyen módon korlátozni a fejlesztés topicot.

05-22-2007, 17:29
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
most hogy van?
Most csak a végébe olvastam bele. Én úgy tudtam hogy a nehezítés arra vonatkozna, hogy bizonyos hsz alatt /vagy bármi kritérium/ nem nyithatsz topicot a megbeszélésekbe.
Steve`sfield (#324643)
|

05-23-2007, 19:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Synkelnek igaza van, csak a membereknek legyen topiknyitó joguk.
|
Azt még támogatom, hogy legyen valamiféle teszt, amiből kiderül hogy valaki elolvasta-e a súgót, vagy amivel az embereket rá lehet venni a súgó elolvasására.
Viszont annak, hogy csak memberek nyithassanak témát, semmi értelmét nem látom.
Miért ne lehetne valakinek jó ötlete attól, hogy nem régóta játszik? 
A másik pedig, attól, hogy valakinek nem sok hozzászólása van, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kezdő, lehet, hogy csak nem túl aktív fórumozó 
Harmadszor, új tagok miért is ne nyithatnának témát?
|

05-23-2007, 19:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vili
Azt még támogatom, hogy legyen valamiféle teszt, amiből kiderül hogy valaki elolvasta-e a súgót, vagy amivel az embereket rá lehet venni a súgó elolvasására.
Viszont annak, hogy csak memberek nyithassanak témát, semmi értelmét nem látom.
Miért ne lehetne valakinek jó ötlete attól, hogy nem régóta játszik? 
A másik pedig, attól, hogy valakinek nem sok hozzászólása van, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kezdő, lehet, hogy csak nem túl aktív fórumozó 
Harmadszor, új tagok miért is ne nyithatnának témát?
|
Vili, lehet hogy jó ötlete van, de a többség csak a spanyol viaszt találja fel.
Gyulaword (#79796)
|

05-23-2007, 20:02
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Az a teszt akár beépülhetne a napi bónuszba is.
Játékosan, pl: minden jó válaszért kapsz 5000 aranyat.
Az úgyis csak a kezdőknek sok pénz. És éppen őket kellene megcélozni. 
Így nem is kellene nehezíteni a regisztrációt...
Mégis mindenki művelődne. 

05-23-2007, 20:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az a teszt akár beépülhetne a napi bónuszba is.
Játékosan, pl: minden jó válaszért kapsz 5000 aranyat.
Az úgyis csak a kezdőknek sok pénz. És éppen őket kellene megcélozni. 
Így nem is kellene nehezíteni a regisztrációt...
Mégis mindenki művelődne. 
|
hehe, mekkora ötlet  
összedobnánk vagy 5-600 kérdést, aztán naponta 4-6 db lenne - minden egyes helyes válasz mondjuk lakosság darab aranyat hozna
elég jó ösztönző erő lehetne a súgóolvasásra 
|

05-23-2007, 21:05
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Valamint a felvetés második része az lenne, hogy bizonyos hozzászólásszám alatt (teszemazt 25-30) SENKI ne indíthasson új témát.
Annyi téma van már, amiben szinte bármit meg lehet kérdezni, mert nem egy konkrét dologról szól. Ezzel csökkenne azoknak a száma is, akik valamilyen világmegváltó ötletekkel indítanának egyébként a fórumon.
|
A felvetés első felével nem értek egyet, a segítség témákban, a nem Hódítós témákban stb nyugodtan indíthasson (egyelőre) bárki új topicokat, nem hiszem, hogy nagyon zavaróak lennének.
A követlező fejlesztésekre előkészülve nézegettem most a javaslatok témát, és hát bizony erősen 6 oldalasra duzzadt már, úgyhogy azzal viszont azt hiszem egyet kell, hogy értsek, hogy az új javaslat tételéhez bizonyos feltételeknek feleljen meg mindenki, aki erre vetemedik.
A mai fórumfrissítés alkalmával létrehoztam egy új felhasználói csoportot, ahova azok a fórumozók kerülnek be, akik már legalább 30 napja tagjai a fórumnak, legalább 50 hozzászólással rendelkeznek, és legalább 20-as elismertségük van. (A 2 zöld kockához 100-as elismertség kell.)
Ebbe a csoportba automatikusan bekerül mindenki, aki a fenti feltételeket teljesíti.
Egyelőre ennek a csoportnak az egyetnek "kiváltsága", hogy a 10 privát üzenet hely helyett 50-et kapnak. Azonban az új megbeszélések téma nyitását is hamarosan tervezem ehhez kötni, hogy elsősorban olyan emberektől szülessenek javaslatok, akik már egy ideje használják a fórumot, és remélhetőleg el is olvasták egyes részeit, valamint tisztában vannak annak működésével.
|

05-23-2007, 21:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A felvetés első felével nem értek egyet, a segítség témákban, a nem Hódítós témákban stb nyugodtan indíthasson (egyelőre) bárki új topicokat, nem hiszem, hogy nagyon zavaróak lennének.
A követlező fejlesztésekre előkészülve nézegettem most a javaslatok témát, és hát bizony erősen 6 oldalasra duzzadt már, úgyhogy azzal viszont azt hiszem egyet kell, hogy értsek, hogy az új javaslat tételéhez bizonyos feltételeknek feleljen meg mindenki, aki erre vetemedik.
A mai fórumfrissítés alkalmával létrehoztam egy új felhasználói csoportot, ahova azok a fórumozók kerülnek be, akik már legalább 30 napja tagjai a fórumnak, legalább 50 hozzászólással rendelkeznek, és legalább 20-as elismertségük van. (A 2 zöld kockához 100-as elismertség kell.)
Ebbe a csoportba automatikusan bekerül mindenki, aki a fenti feltételeket teljesíti.
Egyelőre ennek a csoportnak az egyetnek "kiváltsága", hogy a 10 privát üzenet hely helyett 50-et kapnak. Azonban az új megbeszélések téma nyitását is hamarosan tervezem ehhez kötni, hogy elsősorban olyan emberektől szülessenek javaslatok, akik már egy ideje használják a fórumot, és remélhetőleg el is olvasták egyes részeit, valamint tisztában vannak annak működésével.
|
Ezzel én teljesen egyet értek, így azért már csökkenének az "érdekes" javaslatok
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-23-2007, 21:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Elismertséghez minek ezt kötni?
Az mindent mutat csak elismetrséget nem...
|

05-23-2007, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Ezzel én teljesen egyet értek, így azért már csökkenének az "érdekes" javaslatok
|
Affene, kevesebb lesz a jófajta offtopicokból  
egyébiránt örülök a döntésnek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|