Sziasztok!
Gyakori probléma a "mikor van itt körváltás", a körváltás közbeni piacozás vagy képzés, és ha valakinek több országa van, akkor egyáltalán az, hogy tudja, hogy melyik csoportban mikor is van körváltás.
Ilyenkor mindig meg kell mondani, hogy ez biza külső fórumon le van írva, eseményekből is megnézheted, nem egy nagy kaland rájönni.
Ezért egy kis közvéleménykutatásként vetem csak fel az ötletet/kérdést, hogy mit szólnátok egy olyan infóhoz, ami nagyjából megmondja, hogy mikor van körváltás. Ilyenre gondoltam:
Ez csak akkor jelenne meg, ha nincs eseményed, ami miatt villogni kell, így nem foglal semmi plusz helyet. Nem pontos, tehát arra nem használható, hogy utolsó másodpercre időzítsd a támadást, ezért a körváltás előtt pár perccel már nem is jelezne pontos időt, csak azt, hogy "< 3 perc", így visszaélésekre sem adhat lehetőséget. Arra viszont jó, hogy már ne akarj elkezdeni piacolni, vagy bevásárolgatni egy képzéshez, és tudd, hogy ha körváltás után jön vissza piacról a cuccod, akkor még 5 percet kell várnod, és megvárod, vagy 50-et, és elmész egyet addig még futni.
Én ezt eredetileg egy tök jó ötletnek tartottam, amíg meg nem mutattam Goldynak, akinek nagyon nem tetszett.
Itt kicsit elbizonytalanodtam, mert így nagyhirtelen nem látom, hogy ez miért lenne rossz dolog.
Ki mit gondol?