Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-29-2006, 17:18
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...

(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy )
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-29-2006, 19:01
Steve Steve is offline
Member

Cool

Hát énis ork párti vok de aszitem eddig hogy Aban nehéz vele
Bár nincs sok orkom csak olyan 15...
ezek szerint ha feljutok Aba akkor ott izgi lesz
Reply With Quote
Old 04-29-2006, 19:22
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Steve
aszitem eddig hogy Aban nehéz vele...
nem lopnak.
mert kevés tekit tartasz és ha lopnak akkor be kell dobni a klánraktárba. lopni nem is szoktak, csak elfek a törpéket nyersire, meg gyújtogatni egymást...
szóval....
Reply With Quote
Old 04-29-2006, 20:05
Steve Steve is offline
Member

Bakker elveszett már az üzid Senki
Melyik oriba tudok neked ződet küldeni? ha emléxel még az eyémre ott jelezd pls!
Reply With Quote
Old 04-29-2006, 23:39
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Talking

[quote=Senki]van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...

(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy

Hát, ez nem így van. Az óriás sokkal veszélyesebb egy orknál, és egy beton elfet sem ork, sem óriás nem ver be. ellenben egy beton elf lerengeti és felgyújtja az orkot, míg egy óriást nem tud rengetni és igencsak kevés kárt okozhat neki tolikkal. egy orkánl egy gyújtás lehet 39-40 ház is, cca 10k hekin, míg egy óriásnál ez max 20-22 ház és nagyon csökken. Tehát sokkal kevésbé gyújtható, mint egy ork. A gyújtogatásban amúgy is elég nagy a rutinom :-D
Reply With Quote
Old 04-30-2006, 12:38
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Zoli, de csak ha fel tudja tenni a sziesztát tartósan.... és védelem és szieszta fenttartása azért elég nehéz magas hekin módosítások ellenére is nem? vagy 5k heki felett felkönnyebbedik a dolog?

vagy ahol kiszámoltad az orkot meg a gnómot, oda számolj ki egy óriást is plz, hogy lássuk tisztán miről is van szó...
Reply With Quote
Old 04-30-2006, 14:30
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Senki
Zoli, de csak ha fel tudja tenni a sziesztát tartósan.... és védelem és szieszta fenttartása azért elég nehéz magas hekin módosítások ellenére is nem? vagy 5k heki felett felkönnyebbedik a dolog?

vagy ahol kiszámoltad az orkot meg a gnómot, oda számolj ki egy óriást is plz, hogy lássuk tisztán miről is van szó...
Hát nem akarok itt nagy titkokat elárulni, de hidd el van alapja a dolgoknak.
Reply With Quote
Old 04-30-2006, 21:34
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by Északföld
Hát nem akarok itt nagy titkokat elárulni, de hidd el van alapja a dolgoknak.
az egy dolog hogy van alapja. sose gondoltam az óriásra, mert nem tud gyújtani, és az elég kínos lehet, így nem is számoltam. és lusta is vagyok nekem az ork a favorit és használnám örömmel még máshol is
Reply With Quote
Old 05-01-2006, 00:46
Északföld's Avatar
Member

Smile

Quote:
Originally Posted by Senki
az egy dolog hogy van alapja. sose gondoltam az óriásra, mert nem tud gyújtani, és az elég kínos lehet, így nem is számoltam. és lusta is vagyok nekem az ork a favorit és használnám örömmel még máshol is
Hát szerintem az ork sem egy gyújtogatós faj Ettől függetlenül az 1/a-ban a legjobban használható faj a gnóm. Bármikor bármilyen hadi célra fel lehet készíteni, lehet hadi, tolis, varis.
Reply With Quote
Old 05-01-2006, 21:44
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Wink

najó, de nem olyan stílusos mint az ork . és az ork TUD gyújtani ha kell, az óriás meg egyáltalán nem így meg....

(a gnóm meg nem kérdéses, hogy a jobb, de nem tettszik, én szórakozásból játtszok, a teljesítmény része a második helyezett csak )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules