|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-30-2006, 13:53
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Támadni sem muszáj, ha utána nem tudsz benézni 3 órával...
|
Nem támadás után 3 órával kell benézni, hanem beütés után 3-al. Azaz kitámadás után 4-el. Ez azt jelenti, hogy éjfélkor még kitámadhatok, utána már feleslegesen vagyok fenn éjjel, reggel dolgoznom kell, és nem látom, hogy megbetegedtem.
|

11-30-2006, 14:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem támadás után 3 órával kell benézni, hanem beütés után 3-al. Azaz kitámadás után 4-el. Ez azt jelenti, hogy éjfélkor még kitámadhatok, utána már feleslegesen vagyok fenn éjjel, reggel dolgoznom kell, és nem látom, hogy megbetegedtem.
|
Igen, elírtam, csapódás után 3 órát akartam írni...
de:
Ezekszerint nem vagy benn, amikor beütöttél.
Nem vagy benn utána 1 körig, hogy visszatámadnak-e.
Nem értem miért probléma az, hogy éjfélkor elindítod az ütést, kv után leállítod a helytartót, hogy ha esetleg beteg leszel ne képezzen túl, majd reggel ha minden okés, visszaállítod...
Szerintem az a 6-7 óra képés kiesése nem fog gondot okozni, és nem fog kiesni nagyon termelésed sem, max reggel kicsit nagyobbat kézel.
Ennyi....
|

11-30-2006, 14:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Synk, már ne is haragudj, ez nem kötözködés, de miért olyankor támadsz, mikor utánna nem tudsz ott lenni?
Ha nem tudok lenni nem támadok. Eccerű.
Nem azért kell fejleszteni a játékot, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele, hanem hogy az ittlét izgalmas legyen.
Aki nem van, az szenvedjen, nehogy már azok kényét - kedvét keressük, akik felelőtlenül durbelebumm indítanak, aztán elmennek a csudába. Hát ez röhej! :P
|

11-30-2006, 14:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Hát ez röhej! :P
|
Az a röhej, hogy ilyenen fenn akadtok.. Ha úgy gondoljátok, hogy veletek szemben olyan hűdenagy előnyt jelentene ez az opció annak, akinek esetleg szüksége lenne rá, akkor még tanulásra szorultok játék terén..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-30-2006, 14:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Synk, már ne is haragudj, ez nem kötözködés, de miért olyankor támadsz, mikor utánna nem tudsz ott lenni?
Ha nem tudok lenni nem támadok. Eccerű.
Nem azért kell fejleszteni a játékot, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele, hanem hogy az ittlét izgalmas legyen.
Aki nem van, az szenvedjen, nehogy már azok kényét - kedvét keressük, akik felelőtlenül durbelebumm indítanak, aztán elmennek a csudába. Hát ez röhej! :P
|
Pl 200 hekin meló előtt éjjel szokásom kitámadni. Tanyafree orinak ha kevés körös jól jön ha egy sereg egyrészt nem eszik, másrészt még némi kaját is hoz haza. És azért is ütök, mert szeretek ütni, sőt olykor egész jól boldogulok háborúban is.
És Kisbér: Miért nem vagyok benn sose szerinted? Benn vagyok mikor ütöttem, benn vagyok egy körrel később, mikor hazakísérhetnek, és benn vagyok a seregem érkeztekor is, hogy ha akkor támadna valakinek gusztusa rám ,tudjak sereget becserélni. Ezek UTÁN egy órával nem vagyok benn... Egy ütéshez szerintetek mennyit kéne gép előtt ülni, hogy ne legyek láma? elvégre megeshet, hogy 2 kör múlva kezdenek el rengetni meg viharozni, sőt, felgyújthatják a házaimat is 5 órával a támadás után. Sőt, ezekre jóval nagyobb esély van, mint egy véletlen begyűjtött betegségre, mégsem ülök itt minden egyes kv-nál, mert nem tehetem, sőt ami azt illeti nem is akarom megtenni...
|

11-30-2006, 14:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Pl 200 hekin meló előtt éjjel szokásom kitámadni. Tanyafree orinak ha kevés körös jól jön ha egy sereg egyrészt nem eszik, másrészt még némi kaját is hoz haza. És azért is ütök, mert szeretek ütni, sőt olykor egész jól boldogulok háborúban is.
És Kisbér: Miért nem vagyok benn sose szerinted? Benn vagyok mikor ütöttem, benn vagyok egy körrel később, mikor hazakísérhetnek, és benn vagyok a seregem érkeztekor is, hogy ha akkor támadna valakinek gusztusa rám ,tudjak sereget becserélni. Ezek UTÁN egy órával nem vagyok benn... Egy ütéshez szerintetek mennyit kéne gép előtt ülni, hogy ne legyek láma? elvégre megeshet, hogy 2 kör múlva kezdenek el rengetni meg viharozni, sőt, felgyújthatják a házaimat is 5 órával a támadás után. Sőt, ezekre jóval nagyobb esély van, mint egy véletlen begyűjtött betegségre, mégsem ülök itt minden egyes kv-nál, mert nem tehetem, sőt ami azt illeti nem is akarom megtenni...
|
200 hekin egy betegség 6 kör alatt nem tesz tönkre  Ne viccelj már
Ha meg benn vagy a csapódás után 1 óráig, akkor nem értelek mi a problémád...
Nem akarsz még 1 órával később bent lenni?
Továbbra is azt mondom, le lehet állítani a helytartó képzését...
|

11-30-2006, 14:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
200 hekin egy betegség 6 kör alatt nem tesz tönkre  Ne viccelj már
Ha meg benn vagy a csapódás után 1 óráig, akkor nem értelek mi a problémád...
Nem akarsz még 1 órával később bent lenni?
Továbbra is azt mondom, le lehet állítani a helytartó képzését...
|
Akkor ezt itt hagyjuk abba szerintem.
Mert az én véleményem meg az, hogy a ht álljon le magától, ahogy leáll a tekiírással, és nem veszélyezteti a zsoldfizetést...
|

11-30-2006, 15:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor ezt itt hagyjuk abba szerintem.
Mert az én véleményem meg az, hogy a ht álljon le magától, ahogy leáll a tekiírással, és nem veszélyezteti a zsoldfizetést...
|
Ne haragudj, de nem keverheted őssze a 2 dolgot.
Hiszen az, hogy nincs pénzed nem csak magadnak köszönheted.
Míg azt, hogy beteg leszel igen.
Ha nem vagy online, nincs bankod, és lelopnak, akkor igenis ne írjon tekercseket a helytartó.
Viszont ha nem támadsz, nem leszel beteg
Tehát Te idézed elő a dolgokat... és nem egy nem általad/vagy mások által generált problémát kell megoldania szegény ht-nak!
Pont ezért vezették be a vihar/száraz leszedésének lehetőségét. Hiszen az nem tőled függ.
De az, hogy támadsz-e, vagy sem, az tőled függ.
Hogy beteg leszel-e vagy sem, az attól függ, hogy támadtál-e.
Amúgy nagyon egyszerű, krónia (ezt hullán kívül mindenki tud varizni, és hullának nem gond a betegség  ), megnézed, hogy ütött-e az elmúlt 3 napban.
Ha igen, akkor leállítod a helytartó képzését, ha nem, akkor nyugodt szívvel lefeküdhetsz, elég nagy valószínűséggel nem leszel beteg.
|

11-30-2006, 21:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Vagy mégis, mert azt végig nyomozni hogy olyat ütöke aki olyat ütöt aki hullát ütött. Ja és igen van olyan hogy reggel ütök és ugy gondolom hogy délbe majd rátudok nézni és hopla külsös meló másnap este vagyok legközelebb gépnél. hoppá milett szegény orimmal. Ja arrol nem beszélve hogy mindik olyankor jön a baj amikor amugy is szivat az élet.
|

11-30-2006, 22:25
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Nem értem miért probléma az, hogy éjfélkor elindítod az ütést, kv után leállítod a helytartót, hogy ha esetleg beteg leszel ne képezzen túl, majd reggel ha minden okés, visszaállítod...
|

Örülok, hogy egyet értünk  )))
Ezek szerint, szerinted is kényelmi funkció lenne ez a gomb?

Ez öngól lett.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|