|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|
|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|
|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|
|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|
|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|
|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|
|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|
|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|
|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|
|
20 |
20.00% |
05-30-2007, 19:23
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Miért is?
Ott vannak a legnagyobb orik és legrégebben...
|
A legnagyobbak, de nem legrégebben.
Másrészről mega játék végcélja, hogy minnél több időt tölts el az A csúcsán
|
05-30-2007, 19:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A legnagyobbak, de nem legrégebben.
Másrészről mega játék végcélja, hogy minnél több időt tölts el az A csúcsán
|
Ezt hol olvastad?
Szóval lejjebb ne gyűjtögethessen senki nehogy túl sok pénzzel menjen fel az A-ba és veszélyeztesse a topklánokat...
Értem én. Erről is kellene akkor indítani egy szavazást lehet meglepetés lenne a végeredménye
|
05-30-2007, 19:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ezt hol olvastad?
Szóval lejjebb ne gyűjtögethessen senki nehogy túl sok pénzzel menjen fel az A-ba és veszélyeztesse a topklánokat...
Értem én. Erről is kellene akkor indítani egy szavazást lehet meglepetés lenne a végeredménye
|
Te akkor nagyon nem érted miről szól ez a topic, ez arról szól hogy sokan "tök véletlenül" kiütnek éppen "tök véletlenül" kiütött országokra földért, akik esetekben még szövik is voltak és éppen ezekután újrázik az emberünk... az ilyen véletlenek ellen van a topic
05-30-2007, 19:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Te akkor nagyon nem érted miről szól ez a topic, ez arról szól hogy sokan "tök véletlenül" kiütnek éppen "tök véletlenül" kiütött országokra földért, akik esetekben még szövik is voltak és éppen ezekután újrázik az emberünk... az ilyen véletlenek ellen van a topic
|
aha
biztos
a 7 és 9 pontot akkor magyarázzad el lécci mert Te érted
|
05-30-2007, 19:38
|
Guest
|
|
|
|
Teljesen egyetértek avval, hogy a földleadást valahogy büntetni kell de sajnos a JKSZ bizonyíthatatlan. Néhány hete én is láttam a B-ben, hogy egy országot 10 sereggel szedtek le a topból 10 perc mulva az 5. szinten volt az illető. Nem azokat kellene büntetni akik pénzt gyüjtenek az A-s játékhoz...
És ez a két pont erről szól
|
05-30-2007, 19:39
|
Member
|
|
|
|
Az 'A' topban nincs földleadás? Mintha épp a közelmúltban olvastam volna arról, hogy bizony ott is megtörtént. Ha ezt a javaslatot ezért akarjátok bevezetni, hogy erre ne legyen lehetőség akkor egyik csoportban sem legyen. Így fair, nem értem az 'A' topposokat miért kéne a javaslatotok alól kivonni?
Last edited by Reni; 05-30-2007 at 19:59..
|
05-30-2007, 19:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
aha
biztos
a 7 és 9 pontot akkor magyarázzad el lécci mert Te érted
|
Talán mert ezekbe a magasságokba tömeges j.k.sz.-eléssel jutottak???
és ezek folyamatosan zajlanak, ha az egyik újrázik/új orit indit??? leadja a földjét végig utána meg visszakapja mert vissza üti??? mert miliárdokat utalnak le 1-1 havernak???
05-30-2007, 20:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Teljesen egyetértek avval, hogy a földleadást valahogy büntetni kell de sajnos a JKSZ bizonyíthatatlan. Néhány hete én is láttam a B-ben, hogy egy országot 10 sereggel szedtek le a topból 10 perc mulva az 5. szinten volt az illető. Nem azokat kellene büntetni akik pénzt gyüjtenek az A-s játékhoz...
És ez a két pont erről szól
|
A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.
OFF
már az első hozzászólásná gondolkodtam rajta, de asszem teljesen megygyőzött arol h nyugodtan adhatok neked egy piros kockát.
Gyulaword (#79796)
|
05-30-2007, 20:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
A topban nincs földleadás? Mintha épp a közelmúltban olvastam volna arról, hogy bizony ott is megtörtént. Ha ezt a javaslatot ezért akarjátok bevezetni, hogy erre ne legyen lehetőség akkor egyik csoportban sem legyen. Így fair, nem értem az A topposokat miért kéne a javaslatotok alól kivonni?
|
Talán mert az A nem arra lett kitalálva hogy onnan is fordulni kelljen ez utobbi csak egy lehetőség... nem véletlenül van az A-ban 10fős szövetség, nem véletlenül nincs morál csökkenés top körben, nem véletlenül van a szövetségeknek neve, más a harcrendszer is, ezek mind mind azért vannak mert az A a játék teteje, és nem vagy köteles lefordulni. azért mert akár évekig épitgetsz egy országot, ne kelljen azt neked lenulláznod, a nagy birodalmaknál se volt az hogy jó mostmár túl nagy vagy lécci menj vissza városállamá, nehezen de leverték őket... te is tedd ezt ha ennyire zavar...
05-30-2007, 20:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Talán mert ezekbe a magasságokba tömeges j.k.sz.-eléssel jutottak???
és ezek folyamatosan zajlanak, ha az egyik újrázik/új orit indit??? leadja a földjét végig utána meg visszakapja mert vissza üti??? mert miliárdokat utalnak le 1-1 havernak???
|
Evvel ugye nem azt akarod mondani, hogy mindenki JKSZ-es aki valamelyik csoport topjában ül?
És ugye az A-ban nem adják le a földet újrázás vagy fordulás előtt?
És mi köze van a topban eltöltött időnek a földleadáshoz?
Ha több háza gyullad vagy földet veszít akkor nem fogja leadni aki akarja?
ugyanmár ez csak arról szól, hogy más csoportokban ne lehessen termelni..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|