|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
05-31-2010, 23:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Eddig nem tudtam, hogy Te vagy az ellen. Engedd meg, hogy azt mondjak amit akarok. Szép dolog szétverni az orikat, míg a fele banda védelem alatt van. Semmi probléma, tudom merről fúj a szél. g-ben is kaptam mf-ként 17 mészárt csak úgy, egyik szövitársad benne volt abban a bandában is. Gondolom gerincproblémáitok nincsenek. De nem haragszom, játék az egész.
|
Nem csak én vagyok az ellen.Négyen vagyunk!
Mi nem Tibu stratégiával játszunk, hogy 1 ember 7 orival tolja
Kaptál két baráti fosztit, erre jött a gyújtás/rengetés.
Szerinted, ezután csücsülni fogunk?
G-ben meg nem volt 17 mészár tőlünk, mert menekültetek felfelé, és fentről toltátok a gyújtás/rengetés kombót.
Kb. így játszotok, de én nem haragszom rád, hiszen nem is ismerlek.
|
05-31-2010, 23:21
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Eddig nem tudtam, hogy Te vagy az ellen. Engedd meg, hogy azt mondjak amit akarok. Szép dolog szétverni az orikat, míg a fele banda védelem alatt van. Semmi probléma, tudom merről fúj a szél. g-ben is kaptam mf-ként 17 mészárt csak úgy, egyik szövitársad benne volt abban a bandában is. Gondolom gerincproblémáitok nincsenek. De nem haragszom, játék az egész.
|
őőő, itt akkor te rontottad el nem ? ha védelem alatt vannak miért nem mentél el amikor felléptek ?:P akkor mire kijöttek volna a védelem alól te is pont visszatudtál volna jönni.... milyen érdekes mi ? Így vállald a következményeket ehh
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
05-31-2010, 23:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Most írja szövim, hogy tényleg volt sok-sok mészár, de én nem voltam abban benne, viszont azt azért kaptátok, mert elúsztattátok a teki tarcsit nekik.
|
05-31-2010, 23:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Kíváncsi leszek ez a topic eléri-e a Harcosok mennyiséget de kétlem
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
05-31-2010, 23:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
őőő, itt akkor te rontottad el nem ? ha védelem alatt vannak miért nem mentél el amikor felléptek ?:P akkor mire kijöttek volna a védelem alól te is pont visszatudtál volna jönni.... milyen érdekes mi ? Így vállald a következményeket ehh
|
Pihenni jöttem b-be. Sem időm, sem kedvem nincs mostanában játszani. Nem vártam támadást senkitől, a szövit is ott szedtem össze. Múlt heti a-s hadakozás kivette az erőm....
Természetesen vállalom a következményeket, elvagyunk.
05-31-2010, 23:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Nem csak én vagyok az ellen.Négyen vagyunk!
Mi nem Tibu stratégiával játszunk, hogy 1 ember 7 orival tolja
Kaptál két baráti fosztit, erre jött a gyújtás/rengetés.
Szerinted, ezután csücsülni fogunk?
G-ben meg nem volt 17 mészár tőlünk, mert menekültetek felfelé, és fentről toltátok a gyújtás/rengetés kombót.
Kb. így játszotok, de én nem haragszom rád, hiszen nem is ismerlek.
|
Azt hittem elég volt ami g-ben történt, nem számítottam a revansra, mint látod nem is azok a szövijeim. Csak azt sajnálom, hogy a többieket belerángattam olyanba, amihez semmi közük.
05-31-2010, 23:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Pihenni jöttem b-be. Sem időm, sem kedvem nincs mostanában játszani. Nem vártam támadást senkitől, a szövit is ott szedtem össze. Múlt heti a-s hadakozás kivette az erőm....
Természetesen vállalom a következményeket, elvagyunk.
|
Pihenni ? pont a B-ben azt 5.-ösön kéne nem ? vagy a Bahamákon
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
05-31-2010, 23:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Pihenni ? pont a B-ben azt 5.-ösön kéne nem ? vagy a Bahamákon
|
Hasonló a terv, csak kell 2k kör b-ben.....
05-31-2010, 23:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Azt hittem elég volt ami g-ben történt, nem számítottam a revansra, mint látod nem is azok a szövijeim. Csak azt sajnálom, hogy a többieket belerángattam olyanba, amihez semmi közük.
|
Igazából, csak egy kis pénzt akartunk kivenni belőled. A többi esemény adta magát.
|
05-31-2010, 23:36
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
helló Batu!
rosszul tudod, mert 2-n vagyunk itt B-ben abból a szöviből akitől kaptál pár( állitásod szerint17)mészárt! mi nem számoltuk! Gondolhadod hogy nem érdemtelenül kaptad hiába állitod ártatlan voltál!
aztán egy másik szöviben voltm ahool szépen szarrá gyújtottátok és rengettétek a szövimet!
ezt a harcmodort választottad B-re is! csak annyira agyatlan vagy hogy óriást gyújtottál le! ez a végzeted! szal remélem maradt még újrád és nem használtad el az összeset G-ben a tekik újrázására
na üdv csak ennyit akartam, Doni Kozák
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|