Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-10-2006, 15:59
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
Hát azért a FO2-t megöli a 17 percre végigjáttszás, de nem lehetetlen.
Lehet, de ez nem erről szól
Vidd végig, minél hamarabb, ennyi a lényeg

Quote:
Ilyen videjót hogy lehet csinálni? csinálok HLből rövidebbet 45 percnél. az nekem bőven soknak tűnik.
Van egy olyan érzésem, hogy nem láttad a HL végigjátszás videót, különben nem tűnne soknak a 45 perc
Vagy ennyire profin megy a bunny HL alatt, meg ismered az összes pálya térhálós szerkezetét? (a gátas részt a nagy döggel és a helikopterrel pl. egy az egyben kihagyja a srác, egyik brush élén felmászik a pálya "fölé")

Amit keresel, az pedig a Fraps:

http://www.fraps.com/faq.php
Old 03-10-2006, 20:24
director
Guest

Longevity: 0%
fallout rajongóknak készült ez itt. ;)
Reply With Quote
Old 03-11-2006, 08:13
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by director
fallout rajongóknak készült ez itt.

ez nagyon állat nagyon köszi Director

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote
Old 03-11-2006, 21:35
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Csoki: a HL se erről szól, de a bunnyhoppot még a beta CS-kben úgy betanultam. Alienben is ezzel toltam. Kapaszkodás+oldalra+előre+ugrás. olyan gyorsan mész ezzel pl ott hogy nincs olyan hosszú pályaszakasz amin ne érnél végig egy pillantás alatt ^^ HLben is van taktikám.. a pályákat fejből tolom, vagy ezerszer eljáttszottam annyira álati ^^
*HL, FO, FO2 fan...*
Reply With Quote
Old 03-11-2006, 21:37
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Quote:
Originally Posted by director
fallout rajongóknak készült ez itt.
ezt imádom! ez talált! még!!
Reply With Quote
Old 03-11-2006, 21:58
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Csoki: a HL se erről szól, de a bunnyhoppot még a beta CS-kben úgy betanultam. Alienben is ezzel toltam. Kapaszkodás+oldalra+előre+ugrás. olyan gyorsan mész ezzel pl ott hogy nincs olyan hosszú pályaszakasz amin ne érnél végig egy pillantás alatt ^^ HLben is van taktikám.. a pályákat fejből tolom, vagy ezerszer eljáttszottam annyira álati ^^
*HL, FO, FO2 fan...*

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
"Lehet, de ez nem erről szól "
Ez vonatkozik az összes speed demóra, ha nem jött volna le
Próbáld meg minél gyorsabban végigtolni, majd nézd csak meg a videót, aztán csinálj egy sajátot is.
Hajrá
Old 03-12-2006, 03:05
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Unhappy

Quote:
Originally Posted by Ati
A zip szerencsére része a windowsnak, így arra külön nem kell költeni. Egyébként összeadtam, 7 számjegyű, és nem 1-essel kezdődik.

Valószínű, hogy ez az oka annak, hogy jobban kibukom azon, ha valaki lopja a programokat.

Mert sajnos a legális felhasználóknak kerül többe a program azért, mert más ellopja. Ha a magyarok 90%-a nem lopott windows-t használna, akkor esetleg feleannyiba kerülhetne a windows, és még úgy is nyerne rajta a microsoft. De ugye az általános mentalitás az, hogy lopjuk el és még szídjuk is, hogy milyen szart loptam.
Hali!

Sajnos ez nem ennyire egyszerű dolog. Gondoljunk bele. Mo. sajnos kis ország, így egy mamutcégnek, túl kis falat. Ebből következik, hogy teljesen mind1 mennyit ad el nálunk, mert ha az összlakosság is vesz egyet az is kevés. Üzeltileg nekik sokkal jobban megéri, magasan tartani az árakat, hiszen drágábban tudják eladni, mint ott, ahol fejlesztik! Tehát az áron semmennyit sem változtatna az, ha mindenki megvenné, max a Microsoft Magyarországnak jó éve lenne. A legfőbb gond ezzel, hogy néhány országban ahol a kereset sokkal magasabb fele annyiba kerül a program, míg nálunk drágább.
Egyszerű feladat bele gondolnunk, hogy pld a Média Markt nemzetközi cég. Ausztriában is jelen vannak. Feltehetően a boltjukban, minden olcsóbb mint nálunk, pedig az áru nem más. Tehát a profitjuk is hasonló, hiszen Ausztriában sem élnek sokkal többen mint nálunk, tehát vásárló sem lehet nagyon sokkal több, bár elképzelehető, hogy a jólét miatt, a duplája. Viszont a bérek amiket a dolgozók kapnak Ausztriában kb az 5x egy ugyan abban a beosztásban, Magyarországon dolgozónak. Ez valahol hasonlít a szoftver árára, nálunk még lehet extra profitot termelni, és meg is éri, a külföldi cégeknek. Egy XP reális ára ma nálunk nettó 5000 forint lenne. Sajnos ennek a sokszorosa, és nem a nagykereskedők vagy kiskereskedők keresik halálra magukat rajta, hanem maga a gyártó cég.
Mindezeket figyelembe véve, nem csoda, hogy a Magyaroszági átlagkeresetek mellett, rengetegen használnak otthon illegális szoftvert. Ráadásul az XP még egy olcsó program, egy AutoCad pld kissé drágább, vagy egy Delfi. A dolog extra poénja, meg, hogy az itthoni alacsony bérek miatt egy ilyen szoftvernek a megtérülési költsége lehet több év, már ha egyáltalán ki tudja valaki fizetni.
Tehát én nem ítélem el azt, aki nem tudja megvenni és így rákényszerül arra, hogy "lopja". Mivel használnia kell. Mert sok cég és iskola elvárja, hogy legyen otthon géped, tanulj otthon, dolgozz otthon, csak éppen ezt nem finanszírozza meg, és a legtöbb dolgozó a fizetéséből képtelen megvenni a kívánt szoftvereket. A tanulókról meg ne is beszéljünk, nekik még rosszabb a helyzetük.
Reply With Quote
Old 03-12-2006, 11:38
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Ez vonatkozik az összes speed demóra, ha nem jött volna le
Próbáld meg minél gyorsabban végigtolni, majd nézd csak meg a videót, aztán csinálj egy sajátot is.
Hajrá
előbb kivesézem a Deus Ex-et meg a vizsgákat és ZHkat megírom, aztán nyáron gyakorlok és megpróbálom megdönteni van rá esély, de ha kínos hallgatás lesz a végeredménye akkor nem ment két hétnyi intenzív speed játék mellett sem
(de lejött hogy nem erről szólnak a speed demok de akkor is, és csak azért is! (^_^)b )
Reply With Quote
Old 03-12-2006, 11:39
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Unhappy

Észak: ezekre gondoltam én is, amikor azt mondtam hogy néha nem lehet elkerülni egy progi árnyékokból való megszerzését...
Reply With Quote
Old 03-12-2006, 17:05
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
ezt imádom! ez talált! még!!
igenis, majd ha nem leszek lusta.. ;)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules