|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
|
Zou mindenképp...
|

|
16 |
45.71% |
Talán Zou.
|

|
16 |
45.71% |
Zou!
|

|
7 |
20.00% |

09-27-2006, 06:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Miért ütném Espanyolt amikor itt vagy nekem te ?
|
Gyorsan cselekedj, mert lassan megyek én is SZK-ra Levi és God után; ilyen gerinctelen emberekkel mint te nem kívánok játszani se.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

09-27-2006, 07:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
ezt ne itt pls 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 09-27-2006 at 07:15..
|

09-27-2006, 11:53
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg
|

09-27-2006, 12:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Bocs Deni de muszály oda írnom ahonnan szóltak hozzám!
Arwyl előbb nézzél tükörbe ha tudsz még és aztán beszélj! Mindenkivel csak addig vagy jóban amíg anyagi hasznod van belőle tehát ne dumálj itt nekem gerincességről!Örülj hogy csak egy sereget kapott a törpétek,de gondom lesz rá hogy ez korrigálva legyen!Amióta Monroék elmentek hihetetlen változáson estél át hirtelen te lettél a szuperjátékos aki természetes hogy uralja a az első helyet klánban és egyéniben is!Viszont én emlékszem rá hogy egy sima támadást se tudtál elindítani még nem rég szóval nem értem mire ez a nagy arc?Mert sikerült egy klántámadást megcsinálnod?Én már kb 100 klántámadáson vagyok túl különböző orikkal klánokkal de mégsem érzem úgy hogy én lennék a hód legjobb játákosa ,sőt még annak is örülnék ha az első 100 ban számontartanának!Viszont innentől kezdve légyszives msn-en vagy skypeon keress ha mondani szeretnél valamit!Vagy úgy nincs közönség és nincs cirkusz?
Sikerekben gazdag jövőt kivánok neked a hóddal vagy anélkül!
Üdvözlettel Serg
|
Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!
Minden jót neked is!
Arwyl
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

09-27-2006, 12:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
és itt külső fórumon legyen ez a végszó pls.. nem hiszem, hogy az érintett klánok tagjain kivül bárkire is tartozna ez..  előre is köszi..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-27-2006, 12:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
|

09-27-2006, 12:24
|
Member
|
|
|
|
De engem erdekel 
|

09-27-2006, 12:29
|
Member
|
|
|
|
Amuhy a top100 ba mehe bekerulni mert en bérlem az elso 5-6 helyet 
|

09-27-2006, 12:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
De engem erdekel 
|
Egyébként engem is 
Csak jobb lett volna Fegya topicjában   
|

09-27-2006, 13:05
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!
Minden jót neked is!
Arwyl
|
Nem kell védtelen törpét csinálni és pont e miatt a béke miatt csinálhattad meg a klánütést is mert egyébként gubbaszthattál volna a tornyaid mögött és nem üresen gabonát termelve,de szólj ha nincs igazam  Jah és nem vagyok én mazoista hogy verjem magam akármivel is ,de egy klánnal főleg nem és mivel nem először vagyok ott ez nekem nem olyan nagy valami
Last edited by Serg; 09-27-2006 at 13:33..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|