|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-20-2007, 19:42
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
"Ingyen" foldet meg a kicsik nem adnak. Vhol igaza van az szk-oknak, miert maradjanak a csopiban, ha eselyuk sincs nyerni? Most nem csak a jatektudasrol beszelek, hanem a cash-rol, a piacrol, a masik 2 piacrol... 
|
Ha nem játszik, akkor tuti nincs esélye nyerni, ez vitathatatlan. 
|

10-20-2007, 19:49
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nem játszik, akkor tuti nincs esélye nyerni, ez vitathatatlan. 
|
Ha jatszik akkor sincs eselye nyerni a topKlan ellen, ez is vitathatatlan.  Ha pedig szk-n van a foldje is megmarad, ami meg nem hatrany.  Szal lehet qqcskalni mikor nyugszanak le a nagyok es uzsgyi vissza jatszani... 
|

10-20-2007, 21:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ati szerintem a 90 napos idölimit eltörlése segittene az Á-ban .Meg a vipp sms küldés megoldása is sokat segittene a cuceritor létszámának növelésére.Pl mondanám a pannonos,t-mobilos sms átirányitása a más nyelvü játékokra.Szerintem sokan visszalépnének szk-rol,illetve a többi szinten szabirol.
|

10-20-2007, 21:30
|
Member
|
|
|
|
javaslom nézzétek meg ennek a topiknak az elejét s az ismeretlen oriakat tegyétek be a vip listátokba megfogtok lepődni mennyi ori van szkn
|

10-20-2007, 21:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r. Ugyanis Romaniaban nem annyira ismert ez a jatek hogy elegen legyenek akik jatszodjak, igy van egy par jatekos akik csinalnak kb. 20 orit es akkor ok a kemenyek- jelzem hogy a roman verzio anarhista csoportjaban csak 4 orid lehet- tehat egyvalaki 4 orival a masik meg 20al ellene, senki nem tesz semmit, en is jelenleg sokkal tobb orival jatszom a megengedettnel. Ez van 
Inkabb maradok a magyar verzional 
|

10-20-2007, 21:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Inczi
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r. Ugyanis Romaniaban nem annyira ismert ez a jatek hogy elegen legyenek akik jatszodjak, igy van egy par jatekos akik csinalnak kb. 20 orit es akkor ok a kemenyek- jelzem hogy a roman verzio anarhista csoportjaban csak 4 orid lehet- tehat egyvalaki 4 orival a masik meg 20al ellene, senki nem tesz semmit, en is jelenleg sokkal tobb orival jatszom a megengedettnel. Ez van 
Inkabb maradok a magyar verzional 
|
Na akkor elvágtad magad alatt a fát,ha ez igy igaz ahogy irtad 
|

10-20-2007, 22:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek? 
|

10-20-2007, 22:17
|
Junior Member
|
|
|
|
En csak igazsagot szeretnek, ha elvagtam akkor elvagtam, ugy is inkabb magyar verzioban nyomom, a roman az csak.... nem tudom az nem jatek 
|

10-20-2007, 22:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek? 
|
Véleményem az hogy lépj a normál csopiba és menj fel az A-ba és ott légy az elsö akkor pontosabb utasitásokat kapsz a játékosoktol 
|

10-20-2007, 22:20
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r.
|
Miért van az, hogy mostanában divat, hogy megjelenik valaki, és már első beírásában valami minősíthetetlen hangnemet használ?
Kérlek sürgősen gondolkozz el azon, hogy itt van-e a helyed. Tipp: nem.
Ha mégis, akkor jó lenne magadra venni némi kultúrált hangnemet, az ilyesmit ugyanis itt nem tűröm. Kapsz pár nap pihenőidőt ezen elgondolkodni. Remélem egy hét elég lesz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|