|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-30-2008, 09:37
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
nekem egy új ötletem volna. elnézést, ha már volt ,de télleg nincs időm 20 oldalt visszaolvasni.
|
Az ilyen hozzászólásokra semmi szükség. Ha érdekel a téma, akkor olvasd el. Ha nem veszed erre a fáradságot, és nem tiszteled annyira játékostársaidat, hogy elolvasod a véleményüket, akkor ne akarj új javaslatokat tenni.
|
01-30-2008, 09:37
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
számolgatam picit hogy hogy is alakulnának a dolgok a csopikba
Y ba nem látok felig ugyhogy ott nem tudom hogy modosulnának a dolgok!
M: 11.000 hekitől lenne a top1 és ez által 25 ori beférne még a szükös top30% ba 456. helytől pörögne a top ami ha jol tudom 1100 hekin vn szoval lépéshatár
szerintem tökéletes!
H: itt nem változna sokk minden mivel a top1 közeliti csak meg a 17.000 hekit!
ezáltal ott minden marad a régibe és a top30% alja: 1800 heki kb!
D: itt nagy változások lenének és kedvezőek! Ez a változtatás lehetővé tenné az összes kék számos ori lefordulását és könnyebb lene kis számot szerezni is
és beinditaná az életet anarchban mivel jácható lenne a szint
2400 hekire le lenne hozva a maximum föld! ez által 24.000 hekin kezdődne a top1!!
jelen esetbe ha bevezetnék a modosítást 6.700 heki lenne a top30% alja
NewGárdony (#200400)
|
01-30-2008, 10:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Y-ban kb 510 hekire esne le a top30% alsó határa a mostani 535 hekiről.
|
01-30-2008, 10:33
|
Member
|
|
|
|
én ugy látom ez nagyon jó megoldás lenne a D nek
és így tuti megindulna a játék mert sokan már H ba se menek fel mert D be nem lehet szinte fordulni és játszhatatlan a csopi de igy 3-4 hónap alatt feltöltödhetne a csoport!
pár embert megkérdeztem és hozna fel orikat szívesen D be ha nem lenne 13-15k a top30 alja!
NewGárdony (#200400)
|
01-30-2008, 10:45
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Gárdi javaslata jó,csak nekem nem valószerű,hogy gyakorlatilag nem mindenki számítana bele a pontlistába Egyedül ez nem tetszik.Nemrég vagyok D-ben,ezért nem tudhatom/tudhattam miket próbáltatok már meg.
Ezért próbáltam előállni olyan ötlettel,ami nem azonnal szabálymódosítás. Természetesen nem szeretném gátolni a 'fejlődést',így én is támogatom.
|
01-30-2008, 10:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Gárdi javaslata jó,csak nekem nem valószerű,hogy gyakorlatilag nem mindenki számítana bele a pontlistába Egyedül ez nem tetszik.Nemrég vagyok D-ben,ezért nem tudhatom/tudhattam miket próbáltatok már meg.
Ezért próbáltam előállni olyan ötlettel,ami nem azonnal szabálymódosítás. Természetesen nem szeretném gátolni a 'fejlődést',így én is támogatom.
|
ahogy a többiek is írták már rengetegszer meg lett próbálva minden amit ki lehetett találni de egyis kem volt jó!
hosszu idők ota ugy látom hogy ez játszhatóvá tudja tenni a csopit és ez a főlényeg...
meg különben teljesen ugyanugy benne lesznek a pontlistába az orik és teljesen ugyan olyan marad csak nem az első helytől lesz számítva a top hanem az "x" edik helytől....
és ha arra nem tudja venni valaki a fáratságot hogy ugy számolja a top30% ot hogy csopilétszám*0,3+"x"=top30% alja akkor ő felmehet 15k hekire nogy tudjon fordulni....
NewGárdony (#200400)
|
01-30-2008, 11:26
|
Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
M: 11.000 hekitől lenne a top1 és ez által 25 ori beférne még a szükös top30% ba 456. helytől pörögne a top ami ha jol tudom 1100 hekin vn szoval lépéshatár
szerintem tökéletes!
D: itt nagy változások lenének és kedvezőek! Ez a változtatás lehetővé tenné az összes kék számos ori lefordulását és könnyebb lene kis számot szerezni is
2400 hekire le lenne hozva a maximum föld! ez által 24.000 hekin kezdődne a top1!!
|
Nekem eddig ez tünik a legkönnyebben megvalósíthatónak és tetszik is szal támogatom
|
01-30-2008, 11:56
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
mivel vmikor aludnom is kell most tudtam csak visszaolvasni
én még mindig a 10-20 szoros szorzóra szavazok...
abba is igaza van az Ardennek hogy ha normálba szeretne vki lépni a max hekin akkor a köv szinten már top-ba is van...
ennél könnyebb lépést nem tudok elképzelni normálba
|
01-30-2008, 12:05
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
szerintem tökéletes!
|
Nem erre a módszerre mondta Ati, hogy ez nemcsak az anarchosokat érintené? Legallábbis én így értelmeztem.
"Egy másik lehetőslg, hogy a csoportlétszám meghatározásával játszunk el, vagy a topX% ne az első helytől, hanem egy adott hektárszám ALATT kezdődjön. Persze ez minden csoportra kihatással lenne, ezért ezzel csak óvatosan lehet babrálni..."
Szerintem Ő inkább valami ilyesmire gondolt:
5.szint Top 30: 200*2.2- 440
4.szint Top30 600*2.3-1380
....stb
Tévedtem Ati másképp értelmezte. Lásd a következő hozzászólásokban.
Last edited by BigPi; 01-30-2008 at 12:34..
|
01-30-2008, 12:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Nem erre a módszerre mondta Ati, hogy ez nemcsak az anarchosokat érintené? Legallábbis én így értelmeztem.
|
nehezen érintené szerintem a normál csopikat mert sehol sincs szerintem a max föld 10* esénél ország
Ati csak az anarch és a normál fordulás nehézségeit akarja összehasonlítani hogy a változtatás után mi lenne a helyzet!
szerintem erre gondolt!
NewGárdony (#200400)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|