Csak, hogy hű legyek a topichoz:
Miután felmondtam egy hirdetésekkel foglalkozó regionális lapcsaládnál mert 8 hónap után sem akartak bejelenteni, közel másfél havi fizetésemnek mondhattam búcsút (90E) pedig nem egy 20 órás lapzártában volt részem -reggel 8tól hajnal 4ig átlagosan heti 2 alkalommal-.

Ezek után egy fóliagyártó üzemben voltam grafikai előkészítő amit 4 hónap után kénytelen voltam otthagyni mert nem akartam, hogy 24 évesen leszázalékoljanak csak azért, hogy a cég több bónuszpontot kapjon ezáltal több támogatáshoz jusson. Pedig ahogy a főnököm mondta : "Ákos te jól meg vagy fizetve!". Ha a bruttó 80E-es fizu jó akkor igaza van. Csak azt nem értem, hogy a megrendelőnek miért 5500 Ft-ba került 1 órányi munkám!?

Havi 170-180 órámat számláztak ki így amiből persze én semmi sem kaptam, de miért is járt volna nekem

. Emellett még elég alaposan le is laktak (irdatlan sok munka, túlóra amiért még köszönöm sem járt, szűkös határidők, rengeteg stressz) a gyomromra még gyógyszert is szedtem.
Az ehhez a munkámhoz kapcsolódó kedves megrendelőkről már nem is beszélve, akik szombat reggel fél 6kor "Jó napot!"-tal ébresztettek, hogy épp most fejezték be a tehenek fejését és gondolták megkérdezik, hogy áll a grafika. -ez egy konkrét példa, nem vicc-
Lassan már negyedik hónapja, hogy itthon ülök melóra vadászva de eme próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak, hol nincs meg a szükséges szakmai tapasztalatom (2-5év) hol bizonyos programokat nem ismerek kellően.
Pedig a Photshopot/illustratort/Corellt/Quarkot/Premiert/Indesignt már évek óta használom...de sajnos programozni nem tudok és webes dolgokat fejleszteni sem , nem mintha érdekelne...Java/HTML/XHTML/CSS/Php ezek mind ide is tartoznak. Bár már 3 hónapja 2 bibliát is forgatok: 3ds Studio Max és a Flash. Hol egyiket hol másikat, attól függ épp melyikkel van tele a bakancsom.Mindezek mellé még hozzájön, hogy immár 7ik alkalommal, hogy elvéreztem egy fősuli felvételijén ami ennyi próbálkozás után már nem kis csalódással jár.Arról már nem is beszélve; lassan 25 vagyok, nincs munkám, anyámékkal élek, nőt lassan fél éve nem láttam közelről, bekebelezett a szürke középszerűség és ne legyek kemény? Akár az Üvegtigrisben is szerepelhetnék.
Plusz mindezt másodjára írom mert amikor kimentem cigizni a tálca helyett a piros X-re klikkeltem.
A hódban sem megy most jól a sorom , a szép: 100%, 3 zöld nyilacska felfelé katmorálomból csináltam egy erősen piri 99%-osat mert rámentem egy üres hullára 5X csak véletlenül a fél serege 1 körrel hamarabb ért haza, pedig felmértem az egész szövit gömb+seregmérés+krónika és csak 1 támadás volt benne, nem is értem ki és mi okból hívhatott tőle helpet

Most még bacis is leszek, csudajó... kell nekem a 99%os foglakoztatottság és éhezés mellé.
No de mindegy, bontok egy sört vagy inkább 2őt berakom a Félelem és reszketést és hagyom, hogy néhány órára vademberré váljak, hogy megszabadulhassak az emberi lét fájdalmától.
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Magyarország 2008...
|
Jupppi!!