|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-06-2006, 10:38
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nekem nagyon tetszik az új grafika. Eddig mindig le kellett kicsinyítenem a betűket a böngészőben a Hód miatt, mert túl nagynak találtam  -nekem a mostani méretek negyon megfelelnek 
És még a szemem sem bántja -lehet hogy nem bámultam még eleget a képernyőt? 
Összesen 1-2 tagolást javasolnék még a fömenübe és a piac/képzés/tekercsek részekhez, hogy a négyes egységek jobban érezhetőek legyenek... bár lehet hogy egy pár nap játék után már ez sem fog zavarni (a 'kaotikus' menüt 2 perc nyomkodás után már szinte keresgélés nélkül sikerült kezelni  )
Köszi szépen a fejlesztést mindenkinek aki kicsit is hozzátett!
|
Nagyobb felbontás mellett tagolva van, igaz nem a 4-es egységekben, ahogy eddig, hanem ahogy logikus. Nem erőltetünk egybe 4-et, ha nem kellett, és több van ott, ahova több illik.
|

08-06-2006, 10:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alucard
Ati menüvel csinálj valamit !! Sokáig tartr kibogarászni mi-mi!! Amugy szép lett!
|
Nem kibogarászni kell, hanem elolvasni.  Szövegesen ki van írva rá, hogy mi micsoda.  2 napig olvasgatod, utána már azt se kell, mert tudod, hogy mi hol van. 2 napnyi olvasás nem ártott még senkinek. 
|

08-06-2006, 10:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kp_
firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik
|
Szövegméret változtatásra valóban nem reagál. Kérek mindenkit, akinek a szövegmérettel problémája van, hogy itt ezen a fórumon, külön topicban írja össze, hogy melyik oldalakkal. A pontlistáról tudok, annak már van téma, annak a megbeszélése szépen halad.
A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen.
Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás.  Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE.
|

08-06-2006, 10:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Azért a relikviás fórumra elég sokan írtak... és hát valljuk meg őszíntén, van ami sokkal jobban felkelti a köz érdeklődését éppen ezért nem véletlen ír csak néhány ember a fejlesztéses részekre...
|
OFF:
amikor fejlesztési javaslat kell, akkor nagyon kevesen írnak, amikor a megbeszéltek bekerülnek a játékba, akkor viszont hirtelen sokkal többen megjelennek lehurrogni.  Ez minden fejlesztésnél így van, megszoktuk. 
|

08-06-2006, 10:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is. 
|
Ezt már írtam előzőleg, hogy technikailag miért nem megvalósítható.
|

08-06-2006, 10:52
|
 |
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
hmmm
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac.  Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
|

08-06-2006, 10:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat.
|

08-06-2006, 10:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by stefanus
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac.  Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....
|
Azt hiszem, hogy a legelső beírásomban kértem valamit. Bocs, de az ennyire értetlen emberekkel nem foglalkozom. 
|

08-06-2006, 11:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.
|

08-06-2006, 11:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SiMON
Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.
|
Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás.  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|