Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-17-2006, 16:06
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ha tart 15% kocsmát akkor 4-5% sporolás kell össz a tanyán és már elmegy egy közepes hadisnakMeg elég oda 10% is De szerintem nem is lenne olyan könnyü megszámolni:PVan azért ott pár cska körbe kell nézni:PKisebb hekin 200-400heki között teljesen 0tanyás is rengeteg van fentebb már pár %-kal tartanak csak kevesebb tanyát
Közepes hadis? Az meg mi a szösz?
Áááhh olyannal szóba sem álok ... oda a tábornokokat küldöm becélgetni
Rengeteg tanyafree 200-400 heki között? Nah ebbe nem merek belekötni, mert nincs éplistám minden oriról + rég jártam már arra fele... bár megmondom őszintén kételkedem a dologban
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-17-2006, 17:03
Synkel Synkel is offline
Senior Member

200 hekin télleg elég szép számban vannak tanyafree orik. Rengetegnek nem nevezném azrt. 400-on már lényegesen kevesebb, és ez is csak 5-ben. 4-ben már a magasabb gabonaárak miatt erősen lecsökken a tf orik száma, bár a csoport alsó részén még el lehet lenni vele, lévén viszonylag kevés kaja kell, és elég sokat össze lehet fosztani. 600 heki fölött meg lehet van egy-két elvetemült aki arra teszi fel az életét, hogy márpedig ő csakazértis megmutatja, de baromira nem jellemző, kivéve A-ban, de az meg ugye egészen más stílus

A nyersiárakra visszatérve, csakugyan változnak, éppúgy ahogy a tekié. Csak míg tekit nem nagyon tudsz kitől lopni, addig 1k heki fölött épp a drága nyersi miatt egyre többen tartanak bányákat meg nagyobb mennyiségben kovácsot. És a gnómommal ami egyébként nem tolis volt, hanem hadis- ezt több háborúban bizonyítottam- lopással szereztem a pénzt, amit aztán elverekedtem És mikor volt időm "termelni" igazán nem lehetett okom panaszra.
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 17:59
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

En 15 raktarral jatszok hadis orival.
200 hekin annyit jelent, hogy a gyors csopiba 5 tanyat tartok mellette, 400 hekin ha jol tudom akkor olyan 15 tanyam volt utoljara.
Tanyafree biztos, hogy jo, meg nagyon meno, de en azert nem szeretem pl. ha hadis tf, mivel elegge halnak az emberek ha ehezes van...persze, igy is De a 15 raktarnyi kaja ha jol emlekszem, akkor 8 korre eleg, igy 4 orankent eleg etetnie nekem vagy eppen a szovinek karavannal, es ez altalaban megyeget...na meg ugye akkor ennyi a fogyasztas, hogy ha otthon vannak a seregek.

Most tesztelgetek egy masik strategiat, miszerint, ha nincs otthon a lovas sereg, akkor eppen annyi a termeles, mint a fogyasztas, es ha pedig itthon van a sereg, akkor -1000 bala a termeles.Ezt most 6 raktarral es 16 tanyaval probalom, es az a meggyozodesem, hogy bar 1 hijan ugyanannyi a tanya+raktar epuletszam, megis jobban birja az ori az ehezest, koronkent 70 ember megy el, ha nincs kaja.

Egyebkent, a gnom biztos, hogy jo nyersilopkodasra, sot ha van neki 10% kocsmaja hadiskent, akkor epuletfelmeresre is hasznalhato es nehezebben gyujthato. Nekem az orias jobban bejon magasabb szinteken hadisnak, de ha valaki szereti a gnomot, akkor jatszon vele!
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 18:33
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Volt egy 3 személyiséges óriásunk, vele üttettük elsőnek az erősebb célpontokat. Pl ha elfet vagy betoronyíjazott mf gnómot kellett beverni, ő átment rajta Én viszont felmértem, gyújtottam, embert loptam a szárazvihar kiegészítéseként, meg persze seregeztem ezerrel Védelmem kicsit gyatra volt, de tartottam némi üres barakkhelyet, és elég sok kp-t, hogy szükség esetén hirtelen beíjazzam magam
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 19:51
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

Kaptam anarchba egy 20ezres óriás varis orit jeje és egy furcsaságr akadtam gömböztem és volt egy csávó akinek se serege se toli se varija nem volt. Rámentem 30 ezer pacival, megbuktam. okok a szövis íjászai vannak nála. Erre tolival bemegyek hozáá megnézem a szövetségeseit, de nem bírtam Nincs tolija és nem bírtam betolizni
Na szerintetek ilyenkor mivan?
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 20:00
Member

ja és ami a legnagyobb lol csináltam még egy gömböt no sereg, de a csatában meg kivan írva Ellenfeled veszteségei: 1 katona, 0 védő, 42 íjász, 0 lovas és 0 elit.

Reply With Quote
Old 10-17-2006, 20:22
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Nem lehet, hogy elf volt?
S fantomsereg volt rajta.
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 20:26
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Nem lehet, hogy elf volt?
S fantomsereg volt rajta.
basszus télleg el is felejtettem áááááá de sötét vok még egy gömböt se nézek meg rendesen looool
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 21:04
Member

bevettem egy hullát a szövibe ami az 5. szinten vanm de idegesíti hogy lopkodják -...- meg tudom valahogy tudni hogy ki lopkodja?
Reply With Quote
Old 10-17-2006, 21:08
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

igen, meg tudod valahogy tudni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules