Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Filmek, sorozatok, TV
Register Stats Members List Today's Posts

Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-27-2006, 19:32
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Szigibabe
hmm... ahogy elnezem, elegge elharapozott itt a hangulat; pedig azt hittem, ha mas nem, akkor a filmes topik az az idealis baratkozos es elmenymegosztos tema lesz...
Szerintem nem volt itt semmi baj a hangulattal, pont hogy megbeszéltük ki mit gondol arról, mi művészfilm és mi nem, de ettől ez még teljesen rendben van (nem láttam, hogy anyázás ment volna)...

Half, amit te írtál, azt nem művész filmnek nevezik, hanem katasztrófálisan gyenge filmnek... Pld Uwe Boll (most már jól írtam a nevét ennek a német rendezőnek), katasztrófális filmeket csinál...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 03-27-2006 at 19:39..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-27-2006, 20:22
Enkidu
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Half
Külöben is szebb jobb lesz a világ egy picassotól??
Rengetegen látnak benne művészit és értékeset (az, hogy ti nem, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kulturálatlan barbárok vagytok, csak az, hogy nem ismeritek el azt, hogy van, akinek jelenthet). Egyszóval letett valamit az asztalra, míg te meg a többi tökös gyerek, aki leszólja, semmit. Ennyi.

Quote:
Ha meg kemény undoritó filmet nézzek maradoka z IChi the Killernél??
No comment.

Quote:
Hamár itt tartunk Takeshi Kitanot ismeritek?? szal neki alapfilmjei vannak!!! Láttam már jópárat.
Na mondjál párat. Kíváncsi vagyok, mit ismersz tőle és mi róluk a véleményed.

Quote:
szerintem elég széles skálán láttam filmeket...
Tudjuk, hogy nagyon el vagy szállva magadtól, de kérünk, hogy legalább amíg beszélgetsz velünk, szállj le egy kicsit közénk alacsonyabbrendű teremtmények közé. Meg ne jelentsd ki mindenkiről, hogy mennyivel több filmet láttál, mint ő, mert 1. nem ez számít, 2. jó sokszor mellélősz, csak mi nem kezdjük el verni a mellünket, hogy "de mi többet láttunk!"...
Reply With Quote
Old 03-27-2006, 20:28
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Quote:
Huha, de sokat írtattok megpróbálok reagálni.

elöszőr mia müvészi érték neked?? mi okoz szépséget?? Kettő az egy dolog hogy az amerikai filmekőbl talán csak a tucat filmeket láttad, de mivel százszor több filmet csinálnak mitn bárhol
Indiában csinálják a legtöbb filmet
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 01:47
director
Guest

lol, milyen vita lett ebből.. úgy látszik a művészethez mindenki ért;)
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 06:23
Apa Apa is offline
Banned

#192 Tegnap, 19:22
Enkidu
Junior Member Belépés dátuma: 06-02-13
Üzenet: 40

--------------------------------------------------------------------------------

Idézet:
Eredeti szerző Half
Külöben is szebb jobb lesz a világ egy picassotól??

Rengetegen látnak benne művészit és értékeset (az, hogy ti nem, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kulturálatlan barbárok vagytok, csak az, hogy nem ismeritek el azt, hogy van, akinek jelenthet). Egyszóval letett valamit az asztalra, míg te meg a többi tökös gyerek, aki leszólja, semmit. Ennyi.

megmondom őszintén hogy ilyeneket nem is tennék semmilyen asztalra.
még azokat a rajzaimat is kidobáltam ami sztem nem üti meg azt a mértéket amit én szeretnék.nem hat meg mekkora művésznek tartják nekem akko se lesz az.mint emlitettem nem tudok képet berakni, de kiváncsi lennék a tisztelt társaság véleményére, hogy ők mit is látnak a képen ,és mennyire érzik át a m"művész zsenialitását". lol
Reply With Quote
Old 03-29-2006, 17:16
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Ez hogy kinek mi a művészfilm (közhely) izlések és pofonok
Reply With Quote
Old 03-29-2006, 17:22
Enkidu
Guest

Quote:
Originally Posted by Apa
megmondom õszintén hogy ilyeneket nem is tennék semmilyen asztalra. még azokat a rajzaimat is kidobáltam ami sztem nem üti meg azt a mértéket amit én szeretnék.nem hat meg mekkora mûvésznek tartják nekem akko se lesz az. mint emlitettem nem tudok képet berakni, de kiváncsi lennék a tisztelt társaság véleményére, hogy õk mit is látnak a képen ,és mennyire érzik át a m"mûvész zsenialitását". lol
Nem értetted, miről beszélek. Nem azt mondtam, hogy próbáld művészinek látni, csak hogy próbálj ne úgy gondolkozni, hogy "csak nekem lehet igazam, amit én szépnek látok, az A Szép", mert csak röhejessé teszed magad.
Reply With Quote
Old 03-30-2006, 08:27
Apa Apa is offline
Banned

valami zavar lehet itt, . sehol nem montam h csak nekem lehet igazam.
én rühellem, és ezt elmondom, megprobáltam érvelni h nekem mér nem teccik.
ennyi, .akinek ez röhejes az megérdemli.
Reply With Quote
Old 03-30-2006, 11:28
Apa Apa is offline
Banned

most néztem 1 pirosat ért chrisnek, hogy én paraszt ráerőltetem másokra, (állatias megnyilvánulásommal, és rendkivül tenyérbemászo modon) azt h ugy lássa mindenki a dolgokat mint én.
namármost gondolom kedves chriss rendkivül sokat járt stilus-csiszolo orákra h ennyire tisztában van a modorosság lényegével.
azonkivül, ha jol vettem ki mindenkinek ugy kell látni a dolgokat ahogy vannak, és semmi jogom a kritikai véleményemet kinyilvánitani mert nem vagyok (pl dali.
hát csak gratulálni tudok eme bölcs meglátáshoz.
a stilusom meg olyan ,amilyen. , de legalább közérthető. ám ugy láccik nem szabad egyenesen beszélni ,(ha néha kicsi t nyersen is fogalmazva) mert nem a vélemenyemet pontozzák, hanem a stilusomat. persze lehet h én irtam rossz helyre. aszittem ez 1 másik topik.
Reply With Quote
Old 03-30-2006, 14:23
Enkidu
Guest

Quote:
Originally Posted by Apa
valami zavar lehet itt, . sehol nem montam h csak nekem lehet igazam. én rühellem, és ezt elmondom, megprobáltam érvelni h nekem mér nem teccik.
Csak szándékosan sértegetted az említett művészeket és kiröhögted azokat, akik értékeset látnak benne ("lol"). Nc.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules