|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-19-2008, 12:53
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Szerintem a Kézikönyvre gondol
|

05-19-2008, 13:14
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by ddjjm
Szerintem a Kézikönyvre gondol
|
Annak külön témák vannak, ne kavarjuk ezt ide.
|

05-19-2008, 15:45
|
Administrator
|
|
|
|
Az eddigi tapasztalatok alapján némi változás a számbeírások szükségességénél.
Mostantól nem kell folyamatosan beírnia a számokat azoknak, akiknél ez a szükség megjelenik, hanem csak időnként kapcsol be ez a modul néhány napra, de az esetek többségében kikapcsolt állapotban figyel. Ezzel a Kispistike-féle scriptek kiszámíthatatlanná válnak, nem lehet bízni abban, hogy lefutott és nem jön senki, vagy le se futott. Ugyanakkor a számok beírásának szükségessége lecsökken.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-19-2008, 19:19
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
2008-05-19 20:18:33 Távolbalátásod eredménye:
Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
Nem észlelünk szövetségeseink felé tartó seregeket.
2008-05-19 19:18:33 Távolbalátásod eredménye:
Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
Nem észlelünk szövetségeseink felé tartó seregeket.
Ezt tök véletlenül csináltam...  remélem nem kapok a nyakamra számbeírást...

BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

05-20-2008, 13:03
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az eddigi tapasztalatok alapján némi változás a számbeírások szükségességénél.
Mostantól nem kell folyamatosan beírnia a számokat azoknak, akiknél ez a szükség megjelenik, hanem csak időnként kapcsol be ez a modul néhány napra, de az esetek többségében kikapcsolt állapotban figyel. Ezzel a Kispistike-féle scriptek kiszámíthatatlanná válnak, nem lehet bízni abban, hogy lefutott és nem jön senki, vagy le se futott. Ugyanakkor a számok beírásának szükségessége lecsökken.
|
Köszönöm a számbeírkáló társadalmi réteg nevében is  télleg megszűnt
|

05-20-2008, 13:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
hát én a fagyasztást nem nagyon értem és kritikámat is szeretném kifejezni a felépítésével kapcsolatban.
1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban
2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.
3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt - még aktív koromban is -.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

05-20-2008, 13:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Fagyasztás:
Adott 1 db 1/A-s ori minden feltételnek megfelel, de van orim az 5/U-ban.
5/U-s orit szabira vágom, belépek az A-s oriba, feljutás menüben ráklikkelek a fagyasztásra és fordulhatok is. Így van??
Mert:
klikkelek a fagyira, kiírta hogy orid jegelve, de a feltételnél továbbra is kí van írva hogy NEM MEGFELELŐ, mert van orim 5. szinten. Újraklikknél kiírja hogy van már orid fagyasztva, persze az 5/U-son kívül más nincs, de ezek szerint (látszik a pontlistában is) az sincs.
Miért? Hogy is van ez?
/Ez nem velem van, csak én írom be, azért nem supira, mert lehet nem hiba, csak valamit elcseszett./
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

05-20-2008, 14:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban 
|
Nemcsak hogy "köze van hozzá", hanem semmi máshoz nincs köze. Csak akkor fagyasztasz országot, ha útban van egy másiknak. Egyéb haszna nincs.
Quote:
2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.
|
Szerintem teljesen logikus, hogy ha szintet szeretnél lépni, akkor nem kell egy másik országba átmászkálnod lerendezni, hanem ott a szintlépés oldalon látod, hogy azért nem léphetsz, mert az ott még útban van, nosza lefagyasztod, és már léphetsz is.
Quote:
3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt még aktív koromban is.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?
|
Nincsen VIP tagsághoz kötve a fagyasztás, bárki használhatja.
Fagyasztás alatt is törlődik egy ország, ha a törlési feltételek teljesülnek rá.
A fagyasztásnak az az egyetlen célja, hogy egy másik országgal átmehess azon a csoporton/szinten, ahol az van. Ez nem fog megmenteni az évenkéti azonosítás szükségességétől, vagy az azonosítás hiányából eredő törléstől.
(A gyors csoportban jelenleg csak az 5. szinten vannak az 5 napnál régebben be nem lépett országok törölve, de ez nem garancia arra, hogy ez mindig így is marad.)
|

05-20-2008, 14:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Fagyasztás:
Adott 1 db 1/A-s ori minden feltételnek megfelel, de van orim az 5/U-ban.
5/U-s orit szabira vágom, belépek az A-s oriba, feljutás menüben ráklikkelek a fagyasztásra és fordulhatok is. Így van??
Mert:
klikkelek a fagyira, kiírta hogy orid jegelve, de a feltételnél továbbra is kí van írva hogy NEM MEGFELELŐ, mert van orim 5. szinten. Újraklikknél kiírja hogy van már orid fagyasztva, persze az 5/U-son kívül más nincs, de ezek szerint (látszik a pontlistában is) az sincs.
Miért? Hogy is van ez?
/Ez nem velem van, csak én írom be, azért nem supira, mert lehet nem hiba, csak valamit elcseszett./
|
Ezt supportra légyszi. Köszi.
|

05-20-2008, 14:15
|
Member
|
|
|
|
nem az első és utolsó h másként látunk dolgokat, de megértettem és elfogadtam érveidet.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|