|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-23-2007, 21:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.
Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás 
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri
Nekem már kicsit nevetséges ez az egész 
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.
|
Gyula, kár...
Én és sokan velem együtt órák óta ezt szajkózzuk, de aki nem akarja megérteni, az nem fogja, még akkor se, ha még 100* leírod.
A józanészre kell hagyatkozni, akinek az nincs, az megérdemli, hogy az anarchba kerüljön.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

01-23-2007, 21:14
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
de állandoan lehetett hallani eddig arrol, hogy sarcot kértek, vagy fizettek.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?
|

01-23-2007, 21:16
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?
|
Te miről beszélsz? Egyszerűen egy jót szakítottál a saját érdekedben.
|

01-23-2007, 21:17
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
|
Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.
|

01-23-2007, 21:19
|
Member
|
|
|
|
azért 65 barakk ork tudos tábi azért lehet átüt bárkit  kivéve az elvetemült elfeket
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Last edited by Grabi; 01-23-2007 at 21:23..
|

01-23-2007, 21:30
|
Member
|
|
|
|
Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre 
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra 
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta 
|

01-23-2007, 21:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre 
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra 
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta 
|
Szerintem csak annyiban, hogy a késöbbiekben kevesebb olyan kérdés lesz, hogy "ezt most miért kaptam?".
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

01-23-2007, 21:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.
|
annyiban kapcsolodik a témához, hogy lesz-e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam anarchba kerülés elött, vagy csak repülök?
tudtommal eddig még nem szegtem szabályt, a játék keretein beül maradtam, mert sok ráforditott idö van az orijaimban, amit nem akarok elvesziteni.
de találkoztam már anarchba került majd igaza bizonyitás után visszahelyezett játékossal is, aki köszönte az élményt, csak épp ugrott az összes piacon lévö tartaléka
|

01-23-2007, 21:41
|
Member
|
|
|
|
kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.
|

01-23-2007, 21:47
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.
|
Továbbra se értem, hogy ennek konkrétan mi köze a témához, az eddigi üzenetekből látsz példákat, hogy mi az, ami elmegy, és mi az, ami nem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|