|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-03-2007, 21:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
hozzáteszem, lehet elgondolkodnék ezen a szem.en én is hogy válasszam...
nameg ha gondolunk a hullára, neki jelentős előnyt adna ez, mind gyújtás tekintetében, kevesebb ház-kisebb költségek, mind férőhely tekintetében
|

03-06-2007, 12:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
A 10-ik személyiség: a GENUS (a név nem végleges, de találó)
Ez a személyiség bármely fajhoz választható, megtartva a faj eredeti speciális varázslatát,
azzal a plusz kitétellel, hogy bármely faj spec. varázslatát képes utánozni, átvenni, megtanulni.
Pl: ork faj - szupermarkotány - választható spec. varázslat : fantom sereg
törpe faj - raktárkulcs - választható spec. varázslat : szupermarkotány
elf faj - fantom sereg - választható spc. varázslat : könyvtárkulcs
vagy akármilyen kombinációban sorolhatnám.
Vagy Hasonló lenne...
Kérnék javaslatot ha lehet ilent kérni 
|
Érdekes ötlet, de bizonyos faji varázslatokat nem támogatnék a GENUS-nál, azokat nem leherne választani!
A másik, akkor a mágia felderítést is módosítani kellene, h mutassa a fennt lévő faji varázslatokat! Enélkül nem lehetne látni, tudni, kideríteni, hogy milyen faji varázslata van az illetőnek...

03-06-2007, 12:28
|
Member
|
|
|
|
Én még csak az elnevezést sem értem: a "Genus", ha jól tudom, fajt jelent, szóval vagy legyen Genius, vagy Zseni (elvégre magyar játékról van szó...)
Azonkívül ez a személyiség így, ebben a formában baromira nagy táp lenne.
|

03-06-2007, 12:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Érdekes ötlet, de bizonyos faji varázslatokat nem támogatnék a GENUS-nál, azokat nem leherne választani!
A másik, akkor a mágia felderítést is módosítani kellene, h mutassa a fennt lévő faji varázslatokat! Enélkül nem lehetne látni, tudni, kideríteni, hogy milyen faji varázslata van az illetőnek...
|
Maximum úgy tudnám elfogadni, ha mindegyik faj egy meghatározott második varit kapna, aminek semmi köze nem lenne a mot létező fajok fajivariaihoz, hanem pl az elf kapna 10% védelem vari vagy ilyesmik.
Az annyira nem lenne durva és lehetne tudni mit ad.
De én nem tartom túlságosan jó ötletnek 
|

03-06-2007, 13:15
|
Member
|
|
|
|
A személyiség javaslatom:
Szerintem egyszerübb és használható személyiség lenne
az Építész: lényege,h olcsobban épít/bont, épületfenntartási ktg-ek alacsonyabbak, végül ha ez nem tenné elég vonzóvá, akkor lehetne ,h a bontott épületek nyersanyagai a raktárodba kerülnek vissza...
Nos?

03-06-2007, 14:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
A személyiség javaslatom:
Szerintem egyszerübb és használható személyiség lenne
az Építész: lényege,h olcsobban épít/bont, épületfenntartási ktg-ek alacsonyabbak, végül ha ez nem tenné elég vonzóvá, akkor lehetne ,h a bontott épületek nyersanyagai a raktárodba kerülnek vissza...
Nos?
|
Az olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható, de a nyersi teljes visszanyerése szerintem túl táp, a tudós után a második legerősebb személyiséggé tenné.
|

03-06-2007, 14:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható, de a nyersi teljes visszanyerése szerintem túl táp, a tudós után a második legerősebb személyiséggé tenné.
|
spec azzal mi lenne a gond a mostani személyiségeknél akkor ezek alapján még mindig nem lenne erősebb, vagyis be illene a képbe...
De sztem is ez tul erőssé tenné + Ati részéről nem tudom egyáltalán mennyire lehetne kivitelezhető...
De amugy én is csak az alapvető "olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható"-ra gondoltam...   
Elég feladat kitalálni hány %-os legyen az a kedvezmény , amivel olcsobb az építés-bontás, +a fenntartás...

03-06-2007, 14:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Mi értelme lenne egy újabb töltelékszemélyiségnek? Olyan kell, amit megéri választani. Annak mi értelme, hogy kisebb legyen az épületfenntartási díj?
Az építész kapjon vissza nyersanyagot, én alapvetően 1/3-ot ajánlottam korábban. Továbbá, hogy jobban ellenálljanak a rengésnek és a gyújtásnak. (Szintén 1/3-ad, de a szémokhoz nem ragaszkodom)
Akit érdekel visszakeresheti, hogy mit beszéltünk róla korábban.
|

03-06-2007, 16:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mi értelme lenne egy újabb töltelékszemélyiségnek? Olyan kell, amit megéri választani. Annak mi értelme, hogy kisebb legyen az épületfenntartási díj?
Az építész kapjon vissza nyersanyagot, én alapvetően 1/3-ot ajánlottam korábban. Továbbá, hogy jobban ellenálljanak a rengésnek és a gyújtásnak. (Szintén 1/3-ad, de a szémokhoz nem ragaszkodom)
|
sztem is így lenne értelme. (bár a többi személyiséghez képest, talán a kereskedőt kivéve túl bonyolult)
|

03-06-2007, 16:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Nem töltelék személyiség, sztem mindegyik hasznos a mostaniak közül,
csak valamelyik előnyösebbenek tünik...
Nem támogatok semmiféle védelmi funkciót az építésznek!
Ép fenntartási díj , építési/bontási ktsg igenis hátrány, tehát lenne előnye az építésznek, és felfelé haladva egyre inkább hasznos lenne..
Deha nem elég ennyi akko a bontásból kapja vissza a nyersanyagot, ami által könnyebben lehetne átépülni, ami sztem felettébb hasznos személyiségé tenné...
Én spec. 1/2-et is eltudnék itt képzelni... 
Rengés ,gyujtást nem keverném ide, azok ellen lehet amugyis védekezni kellően, ha vki annyira fél tőle...
|
|
Posting Rules
|