|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

11-30-2006, 16:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Támadt egy elborult ötletem, mondjátok hogy nem jó, ha tényleg nem az.
A Bben kelljen elérni a: As % ellentettje + 45%ot.
Gyakorlatban: ha vki az Aban a csopi 10%án áll, akkor a Bben csak a csopi 55%áig kéne eljutnia. Vagyis Aban 60. helyezés, Bben kb 450. hely fölött fordulhatna.
De ha nem olyan jó, s mondjuk áll az A 50%án, akkor kelljen eljutnia a Bben a csopi 95%áig, ami ott jelen pillanatban kb első 50 hely, kb 85k pont fölötti érték.
Ha csak egy orija van, s azzal pörög, akkor legyen a kis szához kötve, de kicsit enyhíteni kéne rajta, mert az tényleg kicsit durva, hogy magasabb számmal nem lehet gyakorlatilag fordulni.
De azért sok könnyítés nem kell abban sem, csak egy kicsi, hogy reálisabb esély legyen az Abol való fordulásra nekik. Ha a 10esből indulok ki annak kelljen első 10ben lennie, ha 9esre, akkor első 20ban, ha 8, első 30, 7, 40 s így tovább 4ig, tehát a kis négyesnek a forduláshoz kelljen még az első 70ben lennie, de kis hármashoz már elég lenne teszem azt 100ban lennie, kis ketteshez meg mondjuk 150ben, az jelenleg a csopi első negyede.
Az én fogalmamim szerint kb ez lenne reális.
Tudom, ez a verzió azokat segítené, akik Aban fenn vannak, legalábbis az a része, ha min 2 orid van.
S megint ott maradna az a % aki bekerül haverság miatt egy vezető klánba, s felhúzzák, de megvallom őszintén ennek kikerülésére nincs ötletem.
Ahogy már párszor meg volt fogalmazva mióta ez a játék létezik, tökéletesen igazságos sosem lesz.
|
EZ nemcsak hogy nem igazságos, kifejezetten igazságtalan. Így aki A-ben nem boldogul, mert gyenge játékos, és mindig visszaütik a csopi végére, azt köteleznéd arra, hogy B-ben a legjobb legyen. Nonszensz.
Szerintem is az eddigi legjobb variáció amit Ati mondott, hogy kétszer kelljen B-ből fordulni nehezített feltételekkel annak aki az A-t ki akarja hagyni. Így van benne nehezítés is rendesen( ez volt az eredeti cél), ugyanakkor nem állít teljesíthetetlen vagy csak évek alatt teljesíthető követelményeket senki elé
|

11-30-2006, 16:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Nekem is tetszik ez, de mi van akkor, ha csak 1 orid van?
Mihez arányosítasz? 
|
Az teljesíti A-ban a személyiség -1 feltételeit
|

11-30-2006, 16:16
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Arra is kell megoldás, ha vki A-ban is van, vagy akar 1 orit, miközben B-ből lépne a többivel
Erre jó lenne Kisbér ötlete, Atié meg arra, aki nem akar A-ba menni
|

11-30-2006, 16:17
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ha valaki igazán fel akarna jönni, akkor feltudna. De nem teszi.
Miért?!
Mert nincs meg hozzá a játéktudása?! Vagy miért?
Akkor meg miért engedjem meg hogy (2)-e legyen?
Amúgy még nincs (x)-es orim angolban... Szóval engem ne cseszegess
Amúgy meg miért lenne kisstílüség?!
Tudod, hogy mennyi pénzt fizettem azért, hogy ott lehessek?!
Gametime 1.000 rounds 7.338 rounds OK
Oszd el 672-vel, és szorozd meg 4 euróval...
6k heki... 2.4k hekiről indulva nem nagy különbség...
Ha igazán felkészült valaki, akkor fel tudna jönni utánunk...
De még csak meg sem próbálják az emberek...
Akkor meg igenis ne legyen kis számuk.
És nem zsarolunk senkit...
Aki tud olyan ajánlatot tenni, azzal tárgyalunk...
Mint az életben...
Ennyire azért ne legyen fantáziavilág...
|
Naaaaaaaaaaaa erről beszéltem, miért kellene kötelezővé tenni a fordulást.
Az 1/A maradjon az ilyen embereké, a többiek meg játszanak NORMÁLIS játékot. Nagyon támogatom Ati javaslatát, lehessen a B-ből fordulni, akár fél kék számért.
|

11-30-2006, 16:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
Naaaaaaaaaaaa erről beszéltem, miért kellene kötelezővé tenni a fordulást.
Az 1/A maradjon az ilyen embereké, a többiek meg játszanak NORMÁLIS játékot. Nagyon támogatom Ati javaslatát, lehessen a B-ből fordulni, akár fél kék számért.
|
Ez egy kifejezetten gusztustalan dolog Kisbértől, de az 1/A nem egészen így működik...
Sőt szerintem a többség nem büszkélkedne vele ha ezt játszaná, hanem titkolná amíg bírja. De hát ízlések és ...
|

11-30-2006, 16:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Arra: ha ez bevezetésre kerülne akkor azok akik az A topjában trónolnak marha egyszerüen forognának 2. 3. orival....
Nem az A topjának további segítéséről kéne beszélnünk
|
Ezt elismerem, de jelen pillanatban olyan topja van az Anak, akik érdemmel kerültek oda, tisztán összeszedett pénzzel, olyan verziót nem támogatnék, ami arra irányulna, hogy őket ezért érje hátrány. Mert évekig készültek rá, hogy ott legyenek.
Ez a véleményem ráadásul nem is érzelmi vélemény, hanem az eszem mondatja velem. (aztán ezt bárki támadhatja, hogy persze, de az kevés van  De! Még ha csalással is kerültek volna oda hogy szűrnéd ki van e köztük tisztességes? Vagy mindenkit egyformán súlytanál egy döntéssel azok közül aki minél följebb van az Aban? Őszintén megmondom nem tudlak követni mi az amit támogatnál.
Vagy akkor egész drasztikus! induljon el az egész hód előlről.
De ebben az esetben megjósolhatatlan hányan szállnának ki, ergo kivitelezhetetlen.
|

11-30-2006, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Én mondjuk az ilyenek miatt támogatnám a morálromlás bevezetését az A-ban is...
|

11-30-2006, 16:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt elismerem, de jelen pillanatban olyan topja van az Anak, akik érdemmel kerültek oda, tisztán összeszedett pénzzel, olyan verziót nem támogatnék, ami arra irányulna, hogy őket ezért érje hátrány. Mert évekig készültek rá, hogy ott legyenek.
Ez a véleményem ráadásul nem is érzelmi vélemény, hanem az eszem mondatja velem. (aztán ezt bárki támadhatja, hogy persze, de az kevés van  De! Még ha csalással is kerültek volna oda hogy szűrnéd ki van e köztük tisztességes? Vagy mindenkit egyformán súlytanál egy döntéssel azok közül aki minél följebb van az Aban? Őszintén megmondom nem tudlak követni mi az amit támogatnál.
De ebben az esetben megjósolhatatlan hányan szállnának ki, ergo kivitelezhetetlen.
|
A jelenlegi topklán egyik tagja miközben ezerrel fedezett mellettünk elfele, nekünk szaladt egypárszor. Minden alkalommal lepattant, és azt hiszem 2 ízben haza is lett kísérve. Most 20k hekin örül a baromi nagy játéktudásának. Arra nem gondolod át ezt még egyszer?
|

11-30-2006, 16:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Arra: ezt amarha nagy tiszta játékot inkább hanyagoljuk az A-topjával kapcsolatban...
Amit írsz nekem bicskanyitogató
|

11-30-2006, 16:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
EZ nemcsak hogy nem igazságos, kifejezetten igazságtalan. Így aki A-ben nem boldogul, mert gyenge játékos, és mindig visszaütik a csopi végére, azt köteleznéd arra, hogy B-ben a legjobb legyen. Nonszensz.
|
Miért, a bénákat, s elnyomottakat kéne támogatnom? Nem vagyok én szamaritánus.
Ha vki béna, akkor ne legyen kis száma, vagy ne legyen mégtöbb, igen, ezt javasoltam!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|