|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-06-2006, 09:27
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A szöviknél is a beütések sorrendje az az indítás sorrendje, ha nagyon akarod tudod milyen sorrendben csapódnak.
|
Lehet ezt még nem teszteltem, vagy már elfelejtettem 
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Ha elindul 4 egymással szövetséges sereg azoknak vsz. lehetőséget kell adni arra, hogy mindegyik alulról üssön be. Ha egy oriból indul 4 sereg akkor már nem érzem ezt fontosnak. Ha ezt le lehet valamilyen módon programozni akkor ez lenne számomra a legelfogadhatóbb.
|

12-06-2006, 09:38
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
A szöviknél is a beütések sorrendje az az indítás sorrendje, ha nagyon akarod tudod milyen sorrendben csapódnak.
|
Jéé eddig én úgy tudtam,hogy amelyiknek nagyobb a támadópontja!!
Nm a sorrendet veszi alapúl..legalább is én így tudtam,de akkor letesztelem megint!
|

12-06-2006, 09:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Lehet ezt még nem teszteltem, vagy már elfelejtettem 
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Ha elindul 4 egymással szövetséges sereg azoknak vsz. lehetőséget kell adni arra, hogy mindegyik alulról üssön be. Ha egy oriból indul 4 sereg akkor már nem érzem ezt fontosnak. Ha ezt le lehet valamilyen módon programozni akkor ez lenne számomra a legelfogadhatóbb.
|
Ez egész biztos így van, kiszámítható minden.
Annak az orinak a szempontjából akire megy az a 4 sereg szerintem mind1nek kéne lenni hogy azok szöviben vannak-e vagy sem.
|

12-06-2006, 09:46
|
Guest
|
|
|
|
Inditasi sorrendben csapodnak a seregek szövi esetén is 
|

12-06-2006, 09:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Annak az orinak a szempontjából akire megy az a 4 sereg szerintem mind1nek kéne lenni hogy azok szöviben vannak-e vagy sem.
|
Annak valóban mindegy. A szöviknek nem mindegy. Ezzel a változással egy együtt haladó szövit arra kényszerítesz, hogy 1 tag elszakadjon fölfelé ami innentől kezdve eldöntheti a harc kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy a célpont sem biztos, hogy elég mélyre esik stratégiailag. (persze azért 4 seregnél valószinű, de 2 nél már korántsem)
|

12-06-2006, 10:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Annak valóban mindegy. A szöviknek nem mindegy. Ezzel a változással egy együtt haladó szövit arra kényszerítesz, hogy 1 tag elszakadjon fölfelé ami innentől kezdve eldöntheti a harc kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy a célpont sem biztos, hogy elég mélyre esik stratégiailag. (persze azért 4 seregnél valószinű, de 2 nél már korántsem)
|
Épp azt mondom hogy nem lesz a támadottnak mind1 hogy honnan megy felé a sereg. A szöviknek egy ilyen diferenciálással még nagyobb előnyük lesz.
|

12-06-2006, 10:44
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Épp azt mondom hogy nem lesz a támadottnak mind1 hogy honnan megy felé a sereg. A szöviknek egy ilyen diferenciálással még nagyobb előnyük lesz.
|
Ha meg nem lesz illyen v hasonló változtatás akkor meg az mf-ek lesz túl nagy előnyük és/vagy a szövik meg jelentősen veszítenek a hatékonyságukból.
Annyi példa elhangzott már konkrét példákkal is.
Egyszerűsítve (3227jére...)
Támadó mf hadis megüti a szövi egy tagját. mf 40% mellett simán tud annyit hagyni h ha visszafelé támadnának akkor a felülről jövő seregeket védje. 1 szövitagot lever, bent lenne mindenki de csak felülről férnek be. Kimegy 1 beüti.
Végeredmény a visszatámadó szövihadis az mf-től fent sok-sok körre, a megtámadott szövitag lent sok-sok körre. Az mf terület vesztesége közel 0. Maradt 2 szövitag akivel megint eljátszhatja uezt. Az mf beveri a 3. szövitagot az mf-et meg a 4. szövitag. Akkor 2 lesz fent 2 szövitag alatta, az mf meg szinte semmit nem veszített amellett h a szövi mindent jól csinált.
Szted ez nem túl nagy hátrány a szöviknek?
|

12-06-2006, 11:00
|
Member
|
|
|
|
Az egyes pontra szavaztam.
Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó...
Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek.
1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol.
Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először.
Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random.
Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni...
|

12-06-2006, 11:04
|
Guest
|
|
|
|
Azt hiszem, hogy annak idejen ezt megtudtok oldani es fel percen belul kiment legalabb 10 sereg 
Ugy hogy tudtok, hogy melyik miutan csapodik 
|

12-06-2006, 11:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Az egyes pontra szavaztam.
Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó...
Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek.
1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol.
Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először.
Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random.
Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni...
|
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|