Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa) 44 78.57%
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van) 12 21.43%
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont. 4 7.14%
Multiple Choice Poll. Voters: 56. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-06-2006, 09:27
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
A szöviknél is a beütések sorrendje az az indítás sorrendje, ha nagyon akarod tudod milyen sorrendben csapódnak.
Lehet ezt még nem teszteltem, vagy már elfelejtettem
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Ha elindul 4 egymással szövetséges sereg azoknak vsz. lehetőséget kell adni arra, hogy mindegyik alulról üssön be. Ha egy oriból indul 4 sereg akkor már nem érzem ezt fontosnak. Ha ezt le lehet valamilyen módon programozni akkor ez lenne számomra a legelfogadhatóbb.
Sponsored Links
Old 12-06-2006, 09:38
Atiii
Guest

Longevity: 0%

Quote:
A szöviknél is a beütések sorrendje az az indítás sorrendje, ha nagyon akarod tudod milyen sorrendben csapódnak.

Jéé eddig én úgy tudtam,hogy amelyiknek nagyobb a támadópontja!!
Nm a sorrendet veszi alapúl..legalább is én így tudtam,de akkor letesztelem megint!
Old 12-06-2006, 09:41
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Lehet ezt még nem teszteltem, vagy már elfelejtettem
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Ha elindul 4 egymással szövetséges sereg azoknak vsz. lehetőséget kell adni arra, hogy mindegyik alulról üssön be. Ha egy oriból indul 4 sereg akkor már nem érzem ezt fontosnak. Ha ezt le lehet valamilyen módon programozni akkor ez lenne számomra a legelfogadhatóbb.
Ez egész biztos így van, kiszámítható minden.

Annak az orinak a szempontjából akire megy az a 4 sereg szerintem mind1nek kéne lenni hogy azok szöviben vannak-e vagy sem.
Old 12-06-2006, 09:46
Szecsa
Guest

Inditasi sorrendben csapodnak a seregek szövi esetén is
Old 12-06-2006, 09:50
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Annak az orinak a szempontjából akire megy az a 4 sereg szerintem mind1nek kéne lenni hogy azok szöviben vannak-e vagy sem.
Annak valóban mindegy. A szöviknek nem mindegy. Ezzel a változással egy együtt haladó szövit arra kényszerítesz, hogy 1 tag elszakadjon fölfelé ami innentől kezdve eldöntheti a harc kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy a célpont sem biztos, hogy elég mélyre esik stratégiailag. (persze azért 4 seregnél valószinű, de 2 nél már korántsem)
Old 12-06-2006, 10:28
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Annak valóban mindegy. A szöviknek nem mindegy. Ezzel a változással egy együtt haladó szövit arra kényszerítesz, hogy 1 tag elszakadjon fölfelé ami innentől kezdve eldöntheti a harc kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy a célpont sem biztos, hogy elég mélyre esik stratégiailag. (persze azért 4 seregnél valószinű, de 2 nél már korántsem)
Épp azt mondom hogy nem lesz a támadottnak mind1 hogy honnan megy felé a sereg. A szöviknek egy ilyen diferenciálással még nagyobb előnyük lesz.
Old 12-06-2006, 10:44
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Épp azt mondom hogy nem lesz a támadottnak mind1 hogy honnan megy felé a sereg. A szöviknek egy ilyen diferenciálással még nagyobb előnyük lesz.
Ha meg nem lesz illyen v hasonló változtatás akkor meg az mf-ek lesz túl nagy előnyük és/vagy a szövik meg jelentősen veszítenek a hatékonyságukból.

Annyi példa elhangzott már konkrét példákkal is.
Egyszerűsítve (3227jére...)
Támadó mf hadis megüti a szövi egy tagját. mf 40% mellett simán tud annyit hagyni h ha visszafelé támadnának akkor a felülről jövő seregeket védje. 1 szövitagot lever, bent lenne mindenki de csak felülről férnek be. Kimegy 1 beüti.
Végeredmény a visszatámadó szövihadis az mf-től fent sok-sok körre, a megtámadott szövitag lent sok-sok körre. Az mf terület vesztesége közel 0. Maradt 2 szövitag akivel megint eljátszhatja uezt. Az mf beveri a 3. szövitagot az mf-et meg a 4. szövitag. Akkor 2 lesz fent 2 szövitag alatta, az mf meg szinte semmit nem veszített amellett h a szövi mindent jól csinált.
Szted ez nem túl nagy hátrány a szöviknek?
Old 12-06-2006, 11:00
Hóhér Hóhér is offline
Member

Az egyes pontra szavaztam.

Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó...

Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek.

1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol.

Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először.

Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random.

Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni...
Old 12-06-2006, 11:04
Szecsa
Guest

Azt hiszem, hogy annak idejen ezt megtudtok oldani es fel percen belul kiment legalabb 10 sereg
Ugy hogy tudtok, hogy melyik miutan csapodik
Old 12-06-2006, 11:33
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
Az egyes pontra szavaztam.

Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó...

Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek.

1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol.

Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először.

Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random.

Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni...
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules