|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-27-2006, 13:07
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
akik régi játékosok, ezért vannak nagyon nagy elönyben az új játékosokkal szemben, mert kitudja, hány milliárd léje van a segyélykeretében pluszba még
ezt törölni kéne inkább az új játékosok miatt csak szerintem
|

10-27-2006, 13:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
akik régi játékosok, ezért vannak nagyon nagy elönyben az új játékosokkal szemben, mert kitudja, hány milliárd léje van a segyélykeretében pluszba még
|
Jah... ha 1000szer szintet lepsz, ossze is jon az 1 milliard 

10-27-2006, 13:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
|
ezt nem értem...jó ha 10 misije lehet segélyben. azért ez nem dönt el egy szöviháborút 
|

10-27-2006, 13:29
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
hát ha belehetne tenni pénzt segélykeretbe kb 1 hónap intenzív tekírás után lenne 1 milliárdod  és ezt el sem tudnák lopni, viszont te bármikor hozzájutsz  és 1 milliárd 200 hekin simán eldönthet akár egy szövi háborút is 
|

10-27-2006, 13:31
|
Guest
|
|
|
|
|

10-27-2006, 13:33
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
mondjuk ezzek meg megint nem értek eggyet lagen, mer aki A-ba volt az ha van pénz, ha nincs szét ver mindenkit aki kezdő 
|

10-27-2006, 13:53
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
mondjuk ezzek meg megint nem értek eggyet lagen, mer aki A-ba volt az ha van pénz, ha nincs szét ver mindenkit aki kezdő 
|
hát ez nem biztos azért, ha egyenlő esélyekkel indulnak egymásnak, ezt úgy értem, hogy ugye alap 200 heki és 1 milla segély 2 hét után
nem egy olyan orit vertem már el, akiknek 2 vagy 3 személyisége volt, és csak annyit tudott, hogy milyen gyorsan mennyen át az összes csoporton, de a játékhoz nem értett semmit sem 
|

10-27-2006, 14:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát a segélykeretem:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 31.072.944 arany áll rendelkezésedre.
Az 5-s szinten az első két napban jól jönne, de két hét alatt ennek a többszörösét szedem össze...
|

10-27-2006, 14:29
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát a segélykeretem:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 31.072.944 arany áll rendelkezésedre.
Az 5-s szinten az első két napban jól jönne, de két hét alatt ennek a többszörösét szedem össze...
|
jó de te nem maradzs sose az A szinten sokat a sok néppel vippel persze
de aki az A szinten van mondjuk 3 évet sok néppel annak sokkal több a segélye
|

10-27-2006, 14:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 32.698.856 arany áll rendelkezésedre.
És elég hosszú ideje A-ban vagyok. Legalábbis Fegya körbefutott azóta  Igaz, nem gigaori vagyok, de azért nem is a kisebbek közül való. Ha lefordulnék, nem hiszem én sem, hogy 2 hét után olyan rohadt nagy előnyöm származna éppen ebből  2 hét után egy fordult orinak főleg ha szöviben nyomja, illik kimaxoltnak lenni, legalábbis szerintem...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|