Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2006, 13:07
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

akik régi játékosok, ezért vannak nagyon nagy elönyben az új játékosokkal szemben, mert kitudja, hány milliárd léje van a segyélykeretében pluszba még

ezt törölni kéne inkább az új játékosok miatt csak szerintem
Sponsored Links
Old 10-27-2006, 13:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
akik régi játékosok, ezért vannak nagyon nagy elönyben az új játékosokkal szemben, mert kitudja, hány milliárd léje van a segyélykeretében pluszba még

Jah... ha 1000szer szintet lepsz, ossze is jon az 1 milliard
Old 10-27-2006, 13:25
Grabi Grabi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by lagen View Post

ezt nem értem...jó ha 10 misije lehet segélyben. azért ez nem dönt el egy szöviháborút
Old 10-27-2006, 13:29
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

hát ha belehetne tenni pénzt segélykeretbe kb 1 hónap intenzív tekírás után lenne 1 milliárdod és ezt el sem tudnák lopni, viszont te bármikor hozzájutsz és 1 milliárd 200 hekin simán eldönthet akár egy szövi háborút is
Old 10-27-2006, 13:31
lll
Guest

Jó én nem csak a szint lépési milliókra gondoltam, hanem mondjuk tegyük fel az A csoport top 1 Klánjainak biztos van nagyon sok milliójuk mert ugye gondolom folyton VIP-ben vannak és a sok ember ugye 3-szor van megszorozva és annyit kap naponta, most nem mondok semmit sem, hogy A szinten menniy a nép, mert még sose voltam ott és nem is szeretnék oda menni, de akkor is és mondjuk utána le lép X-be ahol full kezdők vannak, és akkor tönkre ver mindenkit, ha véletlenül háborúba kerülne, mert ugye rengeteg segyéle van!
itt a pont vége
Old 10-27-2006, 13:33
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

mondjuk ezzek meg megint nem értek eggyet lagen, mer aki A-ba volt az ha van pénz, ha nincs szét ver mindenkit aki kezdő
Old 10-27-2006, 13:53
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
mondjuk ezzek meg megint nem értek eggyet lagen, mer aki A-ba volt az ha van pénz, ha nincs szét ver mindenkit aki kezdő
hát ez nem biztos azért, ha egyenlő esélyekkel indulnak egymásnak, ezt úgy értem, hogy ugye alap 200 heki és 1 milla segély 2 hét után
nem egy olyan orit vertem már el, akiknek 2 vagy 3 személyisége volt, és csak annyit tudott, hogy milyen gyorsan mennyen át az összes csoporton, de a játékhoz nem értett semmit sem
Old 10-27-2006, 14:23
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Hát a segélykeretem:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 31.072.944 arany áll rendelkezésedre.

Az 5-s szinten az első két napban jól jönne, de két hét alatt ennek a többszörösét szedem össze...
Old 10-27-2006, 14:29
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Hát a segélykeretem:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 31.072.944 arany áll rendelkezésedre.

Az 5-s szinten az első két napban jól jönne, de két hét alatt ennek a többszörösét szedem össze...
jó de te nem maradzs sose az A szinten sokat a sok néppel vippel persze
de aki az A szinten van mondjuk 3 évet sok néppel annak sokkal több a segélye
Old 10-27-2006, 14:51
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 32.698.856 arany áll rendelkezésedre.

És elég hosszú ideje A-ban vagyok. Legalábbis Fegya körbefutott azóta Igaz, nem gigaori vagyok, de azért nem is a kisebbek közül való. Ha lefordulnék, nem hiszem én sem, hogy 2 hét után olyan rohadt nagy előnyöm származna éppen ebből 2 hét után egy fordult orinak főleg ha szöviben nyomja, illik kimaxoltnak lenni, legalábbis szerintem...
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules