Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-13-2006, 21:13
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ez így néz ki: én azt kérek, amit akarok, más kérdés, hogy mit kapok Szerintem se fizess, már csak azért sem, mert ki garantálja, hogy ha kifizeted, akkor nem fog tovább követelőzni? Én értek ehhez, sok zsarolós filmet láttam
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-14-2006, 09:42
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba.

Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik.
Ciki énis azt hittem hogy szabályos és a szövim is követelt már ilyet, bár végülis nem lett ütés belőle...

De ha mondjuk ugyanezt pénzlopásra irom akkor az ugye nem jksz? mert az nem ütés
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 10:48
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

ha beengeded a tolit akkor az... ha lebeszélt. különben is nem tudom mit pofázik ez JKSZ ha pénzt adsz neki végülis. vegye el ha tudja, ha meg nem akkor röhögd ki... és ha ügyes vagy akkor túrót se tud csinálni az oriddal, csak egy kis morál meg épület vagy heki bánja, de ha kiteszed a cuccaid piacra hogy ne vegyék meg és ott tartod akkor még jól is jössz ki azzal hogy levernek, mert kis hekin ugyanaz a pénz teljesen feltölti az oridat
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 12:58
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

szerintem találjatok ki valamit ahogyan betudjátok ütni őket és akkor üssétek de jelentsed őket
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 21:07
Grabi Grabi is offline
Member

hmmm hmmm most nem keresem ki mert nem érek rá, de Ati kísértetisen hasonló dologra azt írta egyszer, hogyha a hadisarcot kérő el tudja érni a hadisarcot akkor az nem szabálytalan.
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 21:15
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
hmmm hmmm most nem keresem ki mert nem érek rá, de Ati kísértetisen hasonló dologra azt írta egyszer, hogyha a hadisarcot kérő el tudja érni a hadisarcot akkor az nem szabálytalan.
Vannak "szabályos" módjai annak, hogy megkapja, és vannak szabálytalan módjai. A megbeszélt ütés szabálytalan.
Old 09-14-2006, 22:33
Kics
Guest

Longevity: 0%

hmm.

és mégis mik azok a szabályos módjai? nekem vhogy úgy rémlik, hogy a sarcra utalni kell, és ha az illető eleget tesz ennek, akkor már 1ütt müködnek. vagy véletlen hagyja leesni a kulcsot, adja L a tolvajait, menjen ki a serege messze?
tényleg nem tom 2 külön ori közt a szabályos sarc kifizetését elképzelni... (xöviből ki, xövibe, és megin ki valahogy 100kör a asarcoloknak se jó. másik piacon v1e meg sarcot követelő áruját, persze hogy nettó haszna l1en? ehhez kéne vinni piacot. kevés kiváltságos van így. (ez a 2 talán ami nem tünik 1sőre xabájtalannak...)
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 23:53
Grabi Grabi is offline
Member

én is ezen filoztam így el és arra jutottam amire te. nagyobb csopiba az utalást meg nem kapod el bárhogyan nézed. most pl. egyik csopiba nem mondok nevet 35k volt a fa ára. lehet, hogy nagy hekin szöviháború volt és kellett a sok fa vagy utalás volt. szóval szerintem aki ért hozzá azt meg lehet úgy oldani h ne tűnjön fel.

amennyiben lehetséges akkor én is szívesen elolvasám a szabályosságát, mert ezzel csak az érjük el szerintem, hogy nem zöldben kéri a sarcot hanem msnen/e-mailen
Reply With Quote
Old 09-15-2006, 00:06
Kics
Guest

Longevity: 0%

azért ha xövire létrejött a karaván, és Aba meg a klánraki, érdekelne, hogy mennyire xabájos az ha vki piacon utal) xövin belüli még előfordulhat, de az is ritka esetbe, hameg nem xövin belül, akkor annak nincs megint megfelelője a "nem használható" réclegbe? (persze mivel ez megfigyelhetetlen, ezért kihasználható... de ja ese megoldás a zsarolásra. amiről tudod "mennyire etikus"
Reply With Quote
Old 09-15-2006, 16:28
exair exair is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
azért ha xövire létrejött a karaván, és Aba meg a klánraki, érdekelne, hogy mennyire xabájos az ha vki piacon utal) xövin belüli még előfordulhat, de az is ritka esetbe, hameg nem xövin belül, akkor annak nincs megint megfelelője a "nem használható" réclegbe? (persze mivel ez megfigyelhetetlen, ezért kihasználható... de ja ese megoldás a zsarolásra. amiről tudod "mennyire etikus"
ne hasznalj x-eket sz helyett, baromi idegesito..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules